Visszajelzés Éjjeli disznók - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:26.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak ide, mert ezen eventhez tartozik az észrevételed. Ha megnézed figyelmesen az Éjjeli disznók event ismertetőjét, láthatod, hogy 5 + 5 magot kapnak a Prémium gazdák.
    Így a 10 mag teljesen rendben van Prémiusként.
    Kérlek, figyelj rá, hogy ne keverd a bejegyzéseket a két event csevegő között. Köszönöm!

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Kicsit megzavart ez a csuszás, de akkor sorry .
    Köszi.
    Egyébként a kerék jó fej volt.
    3 lépésekel haladok.
    Hamar megleszek,aztán zöldségezek.

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Van bárkinek olyan számítása arra, hogy extrák befektetése nélkül teljesíthető e az event? Használnám mind a két területet, 1-1 fajtával szeretném csinálni. Gondoltam ugyanazzal az érés idővel, de olyan számok jöttek ki, hogy napi 3-4 pontos aratással se akar kijönni...

farmerSS kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem valamilyen-bármilyen extra nélkül nem teljesíthető ez az event.
    Vagy a polcról kell valami, vagy PP és ehhez jó nagy szerencse, vagy Jack, de ezek egyike nélkül még a Genka féle Cili 53 gazda által átszámolt gazdaságos 4 féle növényes sem teljesíthető.

https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjjeli-disznók-event-csevegő.25639/page-3#post-1412388

Swartsch, jucus100, vihence és 2 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia kedves szomszédom!

Nem tudod, és nem is lehet alappal végig vinni. A mariachi-ház fejlesztésekig tervezem vinni, aztán meg elengedem a többit. Ez úgy fog kinézni hogy: 1. karakter 11-ig, 2. karakter 10-ig, 3. karakter 10-ig, 4. karakter 11 vagy 12-ig (függ a kedvemtől és az időmtől)
    Így meglesz a teljes felhősorhoz szükséges dekor és maga a felhő, és a Mariachi-ház fejlesztések is, bukok itt-ott 1-2 értelmesebb dolgot (farmbónusz láda, talán piccolo)
    De ezért a dekorért ezt nem fogom csinálni mert egy vicc, ez a dekor április tréfa akart lenni szerintem.
    [​IMG]A király visszatért!40:00 óra45.0001x23.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas területek), felhősorok

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

zöld cseppel csak szigeten ültetve indulok neki a dolognak... aztán majd alakul;)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Ez elég elkeserítő, legutóbb mikor ilyen volt legalább egy virágfestés volt a jutalom. Most a TOP mellett egy event ami igazából a kis gazdáknak felesleges is csinálni...? Nagyon felbosszantott! Repült is az 1-es !!
    Hello szomszi!
    Ha addig elmész ott már nem oszt szoroz a szám, milyen matek jött ki azt megosztanád velem? Vagy össze vissza mindent is termelsz majd? Kicsit kirészleteznéd?

farmerSS és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sóvirágot és filmvirágot ültetek csak, próbálom elosztani ahol belehet adni mindkettőt, igazából ahogy esik úgy puffan elvet alkalmazom.
    Ha úgy látom nem leszek kész, akkor növénybevételi és komfort, + jackek, vagy pörgetek.
    Össze spóroltam közel 750 party pörgetést, így próbálom nyomni.
    De bónuszláda III-at adó felhősort úgy látom nem akarnak ingyen adni, így be kell áldozni érte valamit, kérdés hogy neked mennyit ér meg.

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Cili!
    Köszönöm az éberséged, és az újra-számolást. Egyéb dolgok miatt csak most tudtam idejönni, és meglepődve láttam, hogy módosultak a beadandók.
    Ennyit a tervezésről.....
    Megyek az eredeti hsz-hez és eszerint korrigálom.
    A játék nagyon nyögve-nyelősen megy, mert patyolat tiszta gépen, friss kliens telepítéssel állandóan frissíteni kell egy-egy aratás után, mert 100%-on talicskáznak szerencsétlen barik. Ideje lenne már valamit beruháznia, fejlesztenie a cégnek, mert ez a játékmenet nagyon elkedvetleníti az embereket.
    A bónuszok fogynak, de érdemben lassan megy a játék, rendszeres (5 percenként) frissítés meg csak pörgeti az időt.
    Sikeres játékot! :D:inlove:

Swartsch, nagymami2, kukori80 és 12 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Ez az, ráadás nem is egy fullos bónusz ládás...jó esertben növénybevételi...Áldoznék rá, de pont ez a lényeg ennél van jobb is...csak már annyira felment a pumpa, hogy 3-4x számolásnál se sikerült...

juliannakoczkas, DevilMókus és vihence kedveli ezt.
  11. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Mivel felröppenő nem kell, így ezen két bónusz felhasználása elég lehet.
    Így állok ezzel a két bónusszal, szóval lehet felhasználok ezekből 1-et, 1-et.
    Így komforton adna a baha: 41x60 (ha megszórom katával akkor 66) 2460 vagy 2706 bruttó növényt.
    Farmon pedig 44x60 (vagy 66) 2640 vagy 2904 bruttó növényt, vagyis 5 aratással több mint 10 ezret mindkettőből.
    Ehhez felkéne használnom közel 450 szupertrágyát, és ugyanennyi kk-t.
    El kell dönteni megéri-e a 2 naponta aratható bónuszláda III és a dekor bónusz.

12. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Ezen matekozom én is! Valszeg megcsinálom, bár jelzem nekem 1db 200 és 2db 100 növény van ennyi, pedig az elmúlt fél évben 2x használtam bónuszt. Avass be kérlek hogy tudsz ennyit összeszedni :(

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Bónuszláda III-ból növénybevételi elég gyakran esik, ezenkívül farmbónusz láda I és II és adogatja, de hidd el hogy a legtöbb engem is elkerül, amikor visszajöttem volt 3 a pajtában növénybevételiből és 2 a teljesből. Próbáltam többet nyitni, így azért kapok néha-néha, de erre alapozni nem lehet.
    Szóval ezért is kell ez a felhősor, a bónuszláda III miatt. Úgy is vissza fog jönni, amit most rászánok.

14. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Külön felhívnám a figyelmet, hogy nem csak az érési idők, hanem a vetés lehetséges helyei is módosultak; nem feltétlenül ott lehet az adott nevű növényt termelni, mint ahol a tegnap esti tervezés során olvasni lehetett.
    Teljes újratervezés szükséges!

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Menet közben nem kis kavarodást okozva megváltoztak a számok.
    Az írásomban javítottam a számokat.
    Ismételten javítottam a számokat és töröltem ebből a hozzászólásból egy részt, mert félrevezető lehet.
    Szerintem ezekkel a beadandókkal végig lehet vinni a játékot.

Ha szorul a hurok, akkor lehet egy-egy szinten "vegyesen" is beadni.
    Pl. 3 x 2 + 2 x 3 = 12 Tehát három beadás két lépéses növényből és két beadás három lépéses növényből.

Benne van az írásomban hogy ehhez az eventhez nem kell felröpi, de a TOP-hoz igen.

Mivel a két "termőterületünk" a Főfarm és a Baha ültetvény is adja/adta a felröpiket,
    ezért vártam az event kezdést Amaránttal és Ixorával.

Utoljára szerkesztett: 21.11.24
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, figyelmetlen voltam!

juliannakoczkas és PZoli64 kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

A vetési helyek nem változtak !

Maradt a Főfarm és a Baha ültetvény is 2- 2 eventnövénynek.

18. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A növények ültetési helye nem változott, kérlek ne ossz meg téves információt.

19. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Event kész, kitartás mindenkinek :).

20. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Akkor én kérek elnézést, vélhetően összekeveredtem, ami nem is csoda, egyébként.
    Viszont feltűnő, hogy jelen állás (és az eventleírás) szerint a főfarmon cca. 5000, a Bahán majdnem 15000 növény kellene összesen, ha mindenhol a gazdaságos beadást választom. Ez igen nagy egyenlőtlenségnek tűnik. Valaki tapasztalta, és tudja eskü alatt vallani, hogy ez tényleg így van? Egyelőre a leírásra tudunk támaszkodni, de ezek után már bármit el tudok képzelni...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.