Visszajelzés Éjjeli disznók - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:26.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terrdora

terrdora Fórumlakó

Lehetőségek, ez ám a kreatív gondolkodás! :)

Mica67, agi770, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Erre emlékszem, bennem is lyukat ütött. :D

Mica67, DevilMókus, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

Volt még egy, aminél azt hittem viccel velem a "lehetőségek tárháza" !

A 2. karakter 11-es szintjén lehet választani, hogy 6 x 350 kurkumát akarok e beadni vagy 6 x 50 kurkumát ?:oops::music:

Mivel hajnalban adogattam be, többször megtöröltem a szemüvegem, hogy mi van ???xD
    Kiléptem megnézni a hivatalosban, hogy ott mennyi az annyi, és pont így volt/van ott is írva, így nagy duzzogva xDelfogadtam az 50 db-os beadásos lehetőséget.

Mica67, DevilMókus, Synodendron és 11 más kedveli ezt.
  4. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Sziasztok. Én most fejeztem be az eventett, kérdezném, hogy Ti kiteszitek a felhöre a dekorokat?, vagy jobban megéri simán csak területre, ugy több tp-ét ad? Én már volt ugy , hogy inkább kitettem öket, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Elöre is köszi a válaszokat. Üdvözlettel: zsóka56

csillaglili55 és DevilMókus kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egyre tréfásabb a a játék;)

Még majd csak ma jutok el addig a feladatig...
    2 karakter végzett... a többi fejlesztésre vár:music:

farmerSS kedveli ezt.
  6. emancika

emancika Aktív író

Egyre "kreatívabbak"az event játékok kiagyalói, hogy vegyük el az emberek kedvét még a játéktól is. Igaz lehet kapni sajtot a piacon több mint 400 ezerért darabját. Gratulálok.

mucus252 és DevilMókus kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia- Én felraktam a felhőre most nem is mérlegeltem . Mert ad ládikot is és bonuszt is.:music:
    Valóban van amikor nem éri meg.:music: nekem több szürke felhőm is van emiatt, ennél nem éreztem ezt.:music:
    Persze ez atól is függ milyen kitehetőid vannak , érdemes-e cserélni öket stb
    Általánosan a felhő nem foglal helyet.
    Valamint nagyon hosszú az érési idő én 23-24h hosszabakat nem használok, mert a akkor a bonuszok amik rárakodnak a kitehetőkre azok nem érvényesülnek ha nem érik le a napi nagy aratásra.:music:

Utoljára szerkesztett: 24.11.24
    zsóka56 és Synodendron kedveli ezt.
  8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Én mindig kiteszem a dekorokat, nincs üres felhőm csak a szezonos, és - mert látom, a több TP-re hajtasz - leírom az aratási folyamatomat, hátha hasznodra lesz. :)
    Aratás előtt először is megnézem a bónuszokat, kiteszem - általában van - a dekoros százalékos emelőst. A házi kedvenc futtatóban olyan dekorok vannak - már szinte tele van az egész terület - amik emelik a tp szintet, például a fürdők, amik kis helyet foglalnak és elég sok elfér belőlük - tehát azt aratom le először.
    Aztán megyek fel a kilátóhoz, először kattintok a futtatós aratógépre, aztán lemegyek a másik két területre - a teliholdas dekorosra is, és kattintok a futtatós aratásra - láthatod majd, hogy rengeteg százalékkal emeli a tapasztalati pontokat, ráadásul egy csomó dekor ad ládát vagy ilyesmit - persze, ezek mind kint vannak, a sima dekorokat dekkoltatom.
    Ezek után visszakocogok a kilátóhoz és kattintom a rendes aratást - ha nincs gép, akkor is a folyamat ugyanez. Így tudod emelni a TP-ket. A bahás részen ugyanez a folyamat. Első körben aratom - kattintom - a futtató arató gépét és csak utána a rendes arató gépet. Nagyon fogsz haladni. Nálam ez vált be. Persze a TP-növelők ki vannak téve ott az alsó soron, ahol a csatni és társai. Csak akkor nincsenek kitéve fullban, ha más növelő ólak vagy műhely növelők vannak.

Remélem, érthetően írtam. Kicsit bonyolultnak látszik, de nem az, ha az ember belejön. Sajnos a programozó ujja ráragadt a billenyűzetre így kimondhatatlan számú tapasztalati pont kell egy-egy szintlépéshez. Lelke rajta! Haladni viszont - szerintem csak így lehet, vagy legalábbis nekem így vált be.
    Ha a dekorokat a saját felhőjükre kirakod, akkor is rengeteg tp-t kapsz és ne felejtsd el, a ládákat is ezek a felhősorok adják. A ládák érdekében a megrendelőket akkor is megcsinálom, ha nincs éppen szezon időszak, mert akkor is adnak ládákat, amiket direkt bírok, van olyan pályám, ahol kétszázhetven parti pörgetés volt már a múlt héten, fogalmam nincs, mikor fogom lepörgetni, ezek mind az ilyen felhősorokból és a célirányosan kirakott dekorokból jönnek.

Remélem, tudtam segíteni kicsit a munkádat! További jó szántás-vetés-aratást! :):)

feki13, vihence, zsóka56 és 2 más kedveli ezt.
  9. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Köszönöm a részletes leirást. Én is ezek alapján aratok, ahogy irtad, a 248. szinten vagyok, csak most ezek a dekorok magukban is olyan magas tapasztalat pontot adnak, hogy azért gondoltam, lehet nem teszem ki öket a felhöre. Köszönöm mégegyszer a segitséget, nyugdijas nagymamaként. További sikeres gazdálkodást kivánok. zsóka56

Köszönöm a segitséget, megfontolom a javaslatodat. Üdvözöllek. zsóka56

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.24
    csillaglili55, vihence és DevilMókus kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Megkérdezném, hogy szolgálsz ki megrendelőket, ha nincs szezon ?

Kuzdern, csillaglili55 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. PaySkin

PaySkin Fórummogul

Szia!

A tanyaház és a megrendelők akkor is elérhetőek, ha nincs szezon, ilyenkor csak annyi a különbség, hogy nem kapsz szezonpontot és a szezon jutalmait, de az egyebeket (TP, CsP, ládák) igen.
    De hogy ne legyek off, kellett építenem pár sajtgazdaságot, mert 977000-re ment fel ezen a piacon a sajt ára. Így letudtam az eventet, de nem voltam túl boldog emiatt!

DevilMókus, feki13, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  12. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Nagyon szívesen! - én ugyan még csak a 236-os szintet taposom, de lehet, másnak is hasznos a leírás, ha olvasgatják.
    A 248-as szinten gondolom még több milliárd-milliárd-milliárd pontot kérnek, akkor se ártalmas a haladás - bár nem tudom, meddig számolnak, mert a Bahán megállt 800-nál az élet....
    Neked is sikeres gazdálkodást, és Mindenkinek, aki szánt-vet-arat már hosszú-hosszú évek óta. :):inlove:

Szia! Látom itt lejjebb már megválaszolták. A teljesítésért kapott jutalmat látod a négyzet tetején. Ha mind megvan, kapsz ládát is. Én szeretem a ládákat, sok féle cucc van bennük. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.24
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még néhány hamis számlára szükségem lesz a teljes befejezéshez....:music:
    Csak a szigeten ültettem... ;) Jó event volt... Jöhet a következő;)

14. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Borzalmas indulás, rengeteg variálás, jó sok növény. 2-3x ideksokk az újraszámolásoknál, azt hozta, hogy tegnap készen lettem éjjelxD
    Igaz volt egy 200-as és 100-as bónusz meg 3 kör komfort előtte pedig sima termelés. Felhő aktív dekorok rajta.

Sajtnál nekem is kiakadt az a skála, de miután kedves párom megkérdezte, te figyelj már mért nem váágod be manufaktúrába őket...jött a villanykörte a fejem fölé :D Mivel volt még szépen aktív bónusz, így jut a piacra is eladásra! :)

Kis kitekintés, akik kisebbek és rendelkeznek fatermésekkel, érdemes figyelni a piacot, mert most szépen meg lehet magad szedni belőle! ;)

Sok sikert mindenkinek! :)

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Köszi szépen :)

csillaglili55 kedveli ezt.
  16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Na, hát végül ez az event nagyon jó példája annak, hogy lehet kitolni a játékosokkal az event kezdete után :D

vihence és feki13 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Éjjeli disznók event ma este 22 órakor véget ér.

Aki még ténykedik akár a felhőért, akár más nyereményért, azoknak bőséges event növény aratásokat és olcsó árakat a piacon, ha esetleg ott kell még beszereznetek egy-két növényt, fatermést.

Figyeljetek rá, hogy a beadásokat ne hagyjátok az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből!

Sok sikert az eltervezett nyeremények megszerzéséhez, az event befejezéséhez!

Aki még leadná szavazatát, az a Csevegő zárásáig tudja azt megtenni. Köszönjük!

Swartsch, Kuzdern, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Éjjeli disznók event véget ért, a Csevegő is bezárta kapuit!

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeteket!

upload_2024-11-27_22-27-7.png

Reméljük Mindenkinek sikerült teljesítenie a célját!

Találkozunk a következő event csevegőjében,
    a Farmerama csapata

Swartsch, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.