Visszajelzés Éjjeli disznók - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Most látom, hogy miután újabb két órát eltöltöttem azzal, hogy két teljesen más felépítésű farmra megtervezzem az aratásokat az új adatokkal, egy óra múlva ismét változott két karakter táblázata. *******
    Event lezárva, ez nekem nem ér ennyit.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.24
    GA-BI-O-Farm és DevilMókus kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Pedig nagyon egyszerű. o_O
    Amikor átlépek 1 másik területre aratás után, és a röpik elkezdenek felszállni, majd befagynak a háttérbe( hogy ne lásam mi menyi),:sleepy: az pont olyan mint 1 Dunaparti vagy Balatoni bodega elmosodott deszkái, vagy stilszerűen 1 behavazott erdei viskó deszkái a hóesésben.:music:
    A fahéjrúd az 1 pici dolog ,ezek viszont igazi nagy mindenhol letörölhetetlen deszkaformáko_O
    Hát így..:p

Utoljára szerkesztett: 22.11.24
  3. soska1joska

soska1joska Junior szaki

Undorító, hogy a kapkodás miatt mindent elb....nak (bocsánat, de nagyon dühös vagyok) és a javítás az, hogy "gondolkodnak a rossz mennyiség megtartásán. Undorító hozzáállás! Ez még rátesz egy lapáttal az utolsó pillanatban módosított érési időkre!

Szépnyárinap, soresne, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megértjük, hogy dühös vagy az ismételt módosítás miatt, de itt folyamatosan tájékoztatást adtunk az eventtel kapcsolatban felmerült hibákról, és az ezzel kapcsolatos változásokról is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-az-Éjjeli-disznók-event-körül.25649/
    Persze, a döntésedet elfogadjuk, hogy az eventet így már nem csinálod, Te látod, hogy mi fér bele szerda estig a kapacitásaidba.
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, farmerSS, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  5. csernigy

csernigy Haladó

Nekem csak egy kérdésem lenne: Mikor fogják kompenzálni a több száz, feleslegesen elhasznált turbótrágyát és Kacsa Kata szupertrágyát, trágyát? Mivel az össze-vissza kavart darabszámok miatt jóval több növényt kell termelni, mert kettesével kell bedobálni. És ezek mind pénzbe, farmaranyba kerülnek (ha már úgy is ingyenes ez a játék). Lassan tényleg kezd elegem lenni ebből a játékból! Nem elég, hogy akadozik, nem tölt be, nem indul rendesen, tele van hibával, most meg még az eventeket is menet közben változtatják! Roppant bosszantó!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Elkezded beadni az egyiket és rájössz (bár ez nem csevegő, így bocs érte!)
    A Telihold pedig kinyit! szombat de-vas.éjjel. Igaz, nem tudom, mennyi haszna lesz, de azért nem bánom.
    Malackák teljesítve.
    Előző hsz-em nem akarom idézni, de ma, 10 óra után minden ugyanolyan flottul ment, mint tegnapelőtt. Tehát a tegnapi dühöngésem helyénvaló volt, hisz nem változtattam a gépen semmit, nem takarítottam, stb. Csak beindítottam és játszom.
    Az, amivel valamelyik modi (bocs, nem tudom visszanézni) próbálta menteni a mundér becsületét, hogy event eleje van és sokan játszanak egyszerre - ez minden héten újra előjön, tehát a BP-nek már régesrég illett volna felkészülni az első napos "rohamra" szerverkapacitással és egyebekkel, hogy ne legyen hetente keserű szájíz.

UPDATE:
    már megint nem lehet órák óta rendesen aratni-vetni. Azért ide, mert a főfarmon próbálok létezni. Bármit indítanék, kakukk (no, azt pont nem).

Utoljára szerkesztett: 22.11.24
    vihence, DevilMókus, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Ekkora szívást, mint ez a 30-30-30 db sajt! Azért nem olyan egyszerű 120 db-ot leakasztani hirtelen! Persze, van a pajtában, de ennyi nincs. Nyilván kiraktam a sajtgazdaságokat, már amennyi van, aztán jöhet a várakozás... A piacon nulla kínálat.

8. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem is csak 91 sajtom van de most nem lesz több mert minden böngészőben hibát jelez a belépéskor.

Mari210761 kedveli ezt.
  9. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Szerencsére nálam most működik minden. Folyamatosan néztem a piaci kínálatot, és az előbb sikerült vennem 100 db-ot.

DevilMókus kedveli ezt.
  10. Sencikee

Sencikee Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az éjjeli dísznok eventnél az 1 karakternél a 9 szintnél a sajtot nem tudom beadni mert szürke mindhárom és így nem tudom befejezni az eventet.
    Gyors segítséget szeretnék, előre is nköszönöm!

Sencikee ID: 38778459

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Lehet, hogy nincs elég sajtod?

Ninett79 és vihence kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem lehet, hanem biztos, hogy nincs elég sajtja. Mert akkor szürke. :)

vihence és SnéDóri kedveli ezt.
  13. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A segítségkérőben választ kaptál a kérdésedre, kérlek a jövőben panaszládát ne a segítségkérésre, hanem az eventtel kapcsolatos panaszok megosztására használd.

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.