Visszajelzés Éjjeli frász csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 24.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megkezdtem én is a szaporítást. És micsoda szép kezdés :inlove: nagyon sok felröppenővel indítottam....217 db, ennyi még sosem volt, remélem így is marad, nem állítgatják :)
    Ja.... és ma még nem bakiztamxD
    A 200 FA-as felhősor..... nem is értem miért nem előbb rakták ki a tájékoztatót a rávalókról:music: aki most megveszi csak 1 hónap múlva tudja aktiválni:( én még mindig gondolkozok rajta, vegyem ne vegyem :)
    A szomszédoktól nálam is elég érdekesen jönnek a napi ajándékok, főleg mivel páran nem magyarok:oops: hiába írom nekik, hogy eventkor mit kellene, jönnek a barkácsok v a bájital :( nem ismerik a magyar nyelvet. Csak nálunk kell sok nyelven beszélni, a magyart senki nem akarja elsajátítani.

Fatther, Amateur*, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Minden papír munkát bevállalnák akkor;):D,sőt majd a vita utáni ....... is képviselni, de ez az útszéli :oops:.......jelmez még férfinak sem áll jó és oly csúnya vagy képen,mint a bűn.:inlove: Inkább elijednek kiló rúzsos szádtól,vörös,hosszú és mosatlan hajadtól,:pmint ingatlant vegyenek tőled.:p Tetűd nincs eladó véletlen?:music:
    Ha taliznánk,én inkább átmennék másik oldalra előled.;):DxD

3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Tetűm nincs, csak tatum van. :):inlove::inlove::inlove: Az jó lesz?
    Hidd el jó áron fogom adni a házakat. Nem a rúzst és a vörös hajamat fogják nézni, hanem mennyire jó a ház stb......:inlove:
    Amúgy szőke vagyok. DDD Csak most befestettem. :)

Fatther, Amateur*, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szerintem is jó ötlet, de akkor más elesik 1 lehetőségtől, hogy kaphasson röpit. Kevés ez a napi 7. Egyik szomszinak írtam a bájital küldése után, hogy ne arasson, du. event. Most írt, hogy köszöni és most arat. Erről ennyit. Írni nem fontos, de olvasni kötelező.

Peszi2, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Atya-gatya hova kerültem ? xDxDxD
    A lényeg jó itt lenni :p

Peszi2, Gio, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már minden területen event növény van :p

Peszi2, Gio, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Köszi szépen, de ha egy aktuális Moderátor itt van és szerinte a nyugalom megzavarására alkalmas a bannerem, rögtön lecserélem, csak írjon;)

Fatther, Peszi2, Gio és 9 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Cyra csak viccből írtam. :):inlove:
    Nyugalom van, békesség. :)
    Inkább kitörlöm amit írtam. Tényleg csak amiatt mert nem ismertelek meg.
    Töröljem?
    Én meg tetűs vagyok, zsíros hajam van, vörös rúzzsal a számon.:)

Peszi2, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szerintem nem problémás ... Ja persze Moderátor sem vagyok :p
    Pont illik ide ... sőt a busójárásra is lehet majd aktualizálni ;)

Peszi2, Gio, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Cép vagy no!!!!!!Ha én ilyen cép lennék, enyém lenne a FarmeramaxDTegnap a szomszéd mackája beszorul a tökbe, csoda hogy fáj a hasizmomxDNálatok hogy adják a felröpit az eventnövények?Nálam egy darabot sem adott még

Peszi2, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok. Most léptem be, most olvastam ezt a hozzászólást, naggggyon jooóóóóó, nagyon tetszik!!! Köszi!

Peszi2, Gio, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Nekem 2x2 esen adott 3 db röppentyűt. DDDDD
    1x1 en burgonya is adott ennyit. :)
    Kelkáposzta, tök, macska beszorulás. ÁÁÁ
    Sírok megint. :)xD
    Szia breki072. :)
    Én folyamatosan baglyokat kapok, mert a szomszédjaim keresik ami kell a felhőhöz. :( Jó az a felhő ha már megvan, majd nem lesz szürke.
    Igaz sokba került, nagyon sokba. :cry:

Utoljára szerkesztett: 25.10.16
    Peszi2, Gio, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Jól van, akkor megnyugodtam:)
    Amíg felszaporításban voltak az eventnövények, a fennmaradó területre 1x1-en kölest ültettem és 5 db cukorpapírt kaptam egy területre.
    Még mindig felszaporítok, most két területen 2x2-es kockába van ültetve az eventnövény, 50 perc múlva jövök a felröpi eredménnyel, én is kíváncsi vagyok, hogy mennyi jön.
    Úgy terveztem, hogy 3 területen ültetem (egyenlőre)csak az eventnövényt, mert a Bölcs Tölgyest nem bontom meg, a Bahamán meg nagyban folyik az állattartás, kellenek a tigrincsek, falmingók, vörös pandák, meg tevék, és az új fákat is kint hagytam.
    A fiam is besegít majd, megígérte, így haladni fogok remélem....ja és a csokikat is megvettem;)

Peszi2, Gio, demeter03 és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Beszorult:eek: Te meg gurgulázva röhögtél ...8) s mikor már a könnyeid is csorogtak .. remélem kimentetted szegényt ...
    Olyan cuki visítozós röhögés közepette :p
    1 terület eventgaz 8 felreppenő .. második terület ... 2 :oops:

Peszi2, Gio, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  15. bikuci

bikuci Junior szaki

Lehetne egy kicsit pontosítani,h. hol és mit kell átállítani a kikapcsoláshoz?
    Előre is köszi!!

Le ne cseréld. :)
    Nagyon ott van, csak én sem ismertelek fel.
    Köszönöm szépen, ajándékba kaptam őszre a rucimat kedves szomszédomtól. :)
    Van csokid bekészítve? Nekem most fogyott el. :(

Azt hittem csak engem zavar. DDDDD
    Én kikapcsoltam a beállításoknál, mert még a végén táblával jelennek meg a kertemben, amin ez áll: adj enni.
    Adnék én, csak még nincs mit, mert a malom a nyávogiknak keverik a kajcsit és még nincs annyi event gaz, amivel elindíthatnám a malmot.[/QUOTE]

demeter03 és Cyra65 kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Bundáskenyeret vetek közben, hátha szaporodik a felröpimxD

SzabadEurópa, zotmar, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  17. béka

béka Haladó

Szia!Egyetértek veled! Beletettek pár dolgot, de miért nem a megfelelő kitehetőket.Megkérték az árát és ki tudja hány alkalom kell hozzá, hogy letermeljük a növényt. Én már sajnálom, hogy beleugrottam. Késő bánat! Sok felröpit mindenkinek.

demeter03 kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggetl:)
    Jáájjj Cyra, először megijedtem ettől a szép leányzótól és beszaladtam a szekrény mögé, de most már tetszik. :);)
    Jövök egy kis statisztikával: amíg szaporodott az eventes elültettem 40 sima kockába olasz kölest és mind a 40 kockára adott felrepit. Jó lesz tartalékba ha a fák legyengülnek. ;)

Fatther, Peszi2, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)
    Úgy tudod kikapcsolni a kis kéregetőket, hogy balra az eventóra fölött a megnyitható fület elhúzod az egérrel és a pipát kiveszed a kis négyzetből.

Fatther, Peszi2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szőke vagyok én is.:DNem látszik?:music:Tatum nekem is van eladó,csak a cselédlány holnap viszi tán piacra,mert megcsípte ma a .... és elment lekezeltetni valahová a ........:DAmúgy a vevőknél is kell,hogy legyen 1 nagyfokú bizalom is eladók iránt. Én ezt hol találom e képet nézve?:inlove:xD

HéricsBáró és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.