Visszajelzés Éjjeli frász csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 24.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nálunk is az lesz. :)
    Csipkebogyó teával jó is az vacsira. :)

Fatther, Peszi2, andycyca87 és 6 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most elbeszéltetek egymás mellett.:p
    Ibolya azt nehezményezte, hogy nem szóltak akkor a felhőről, amikor nyitva volt a Teliholdas terület.:D

Kíváncsiságból megnéztem már én is ezt a felhőt, nálam az i betűnél mutatja, hogy mit ad.:music:

Fatther, Peszi2, andycyca87 és 10 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm, nagyon figyeltem! Először learattam a varázsfákat, aztán a pannik helyét, és mikor tuti volt, hogy röpködnek, akkor váltottam munkásra:oops: 266 jött elsőre, az már egész jó. Igaz, csak most sikerült hazajutni és elültetni a 2. kört, de lassan elérem a 300-at. Még zabra is adott 4-et!!! A kis farmokon is egész jól adta, 71 és 75 szint között van mindhárom, legenda még csak terv, de még a legkisebben is 73 jött össze, a másik kettőn 80 felett. Szóval van esély a kitehetőkre, szerintem mindenhol, ha tartom a tervet és éjjel szigorúan hosszút ültetünk. Végül is 6500 növény napi 2 aratással is leterem hamar, még úgy is, ha a fákat nem szedjük le( nincs olyan sok, hogy zavarjon)...
    Mondjuk a méhésznyúlon még piacolnom is kell...1 db csatnit sem találtam, 134ezerért kellett vennemo_O:eek: ráment a csp felexD na ott izgi lesz! :DMindig arra jutok, hogy kisebb farmon nagyobb a sikerélmény, még ha nem is készül el végig...

Fatther, osztrak12, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én meg nem pickálhatom a kici ciniait oszt jó vanxDNem is volt szándékomban, csak ha nem ad felröpitxD

osztrak12, Peszi2, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

Osztrak, zavar a bannerem?
    Akkor ne nézz rá jó sokáig, mert ajándékba kaptam és télig nem is kívánok átöltözni. :inlove:

Fatther, Amateur*, Boccio71 és 10 más kedveli ezt.
  6. bikuci

bikuci Junior szaki

Segítsen valaki! Mit kell kikapcsolni, hogy ne látszódjanak az "éhezők"? - nem tudok aratni alatta!
    Előre is köszi!

osztrak12 kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Ezt hogy csináltad?:mad: 1 területed csak vagy mindegyiken 1 db 1x1-es kocka csak?:oops:
    Tudom,hogy Tápot kevered-kavarod inkább,mint vess,mert ....."Öreg néne őzikéje........" vagy már.
    :DxD

HéricsBáró és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Sokat nem ad, úgyhogy kezdj bele a piszkálásba nyugodtan :):inlove:

genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A térkép tábla alatt az eventablakban a macska alatt van egy pipa, vedd ki. Később ne felejtsd el visszarakni ha ajándékozni akarod.

Gio, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A csipkebogyó 2*2 kockán minden darabra adott felreppenőt 2 területen ;)

osztrak12, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. bikuci

bikuci Junior szaki

Köszi - közben megtaláltam én is! Azért hálás vagyok a segítségért!

Gio és genka53 kedveli ezt.
  12. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok, én a kéregetőket szeretném eltüntetni, mert pont a bagolytojásom fölött van. Segítenétek?
    Közben megtaláltam, előttem kettővel a választ.

genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Az eventóra felett bal oldalon van egy zöld kis nyíl, arra katt: bejön egy ablak és a muki alatt van egy pipa van azt vedd ki.

Fatther, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Biztosan megevett fehér ártatlanságot, karácsonyi sütit és meg KacsaKatázta, szupitrágyázta,vizezte, trágyázta, sőt hogy ha van felhője a gesztenyés, azt is elindította Hérics Báró. :)

HéricsBáró, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha osztrak12

A farmon 3 területen 2x2 kocka , ami kimaradt kiskocka.
    Az őserdő 1x1 kocka , a Baha 2x2 kocka , a széleken kiskocka .
    Elrontottam az utolsó vetést , mert nem váltottam át 2x2-es kickáról 1x1 kockára , és kimaradt 375 event növény.
    Bakiztam :oops::wuerg:-.-:(:cry::cry::cry:

demeter03, zotmar, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Én is az elején, de ettől szép és kerek minden. :)
    Nincsen olyan ember aki nem hibázott már életében.:inlove:

Peszi2, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jesszusom,hogy mi lesz itt végéig,ha így marad,hisz már nem látom kockákat úgy nevetek magamba.:music:
    Most erre kiderül,hogy többi egyéb mellett 1 ruhába leszel jó sokáig,hát ......:mad:
    Na,de előnye lesz,hogy illatos lesz a karifa felétek.:D:cry::D

Cyra!
    Jéééé,hát Te veled meg mi történt? A malmossal találkoztál,hogy tiszta lisztes lettél?:music:10 ezer váló illeték (ott nincs akció) és az hány rakás szupi képzeld csak és válassz!xDxD

18. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

aki 100 alatt van ezeket a különleges növényeket nem is kapja ????

osztrak12 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 97-es szinttől kezdődnek a feladatok. Nézd meg a piros kosárban hogy miből tudsz vásárolni ha már elérted, de az áruktól ne ájuljál el, mert én elájultam.:)

Peszi2, kovacstne, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

170 felröpivel kezdtem. 2. kör eventnövény elvetve még szaporítom, mert nemrég értem haza munkából. Nálam egy baj van mindent flottul megettem, felhőt aktiváltam, majd utánna döbbentem, hogy szupitrágyám alig van :( Próbálkozom kinyerni a gazdakörből, de nem sokra mentem vele ....

osztrak12, andycyca87, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.