Visszajelzés Éjjeli frász csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 24.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok, remélem máshol is ilyen lassúak a cukorka kéregetők és a központ csinál valamit...mert így rettentő unalmas :(

Peszi2, -kaktuszable-, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Sziasztok!

A beadogatás nekem is nehezen megy, de az eventet sikerült jol kezdenem mert mindenhol fák voltak kitéve. Egyik oldalon olvastam a nulla percezést. Valaki elmagyarázná nekem azt, hogy kell? Előre is köszi

_Cygnus_, -Fülemüle-70, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  3. babi358

babi358 Fórummogul

Na igen azt hittem csak nálam van így,de most mintha jobb lenne, nekem valahogy megint az az érzésem ,hogy túl sok az érési idő nem elég ennyi a befejezéshez mindenből 0-ra kifut a készlet az utsó hajrára semmi nem marad se kk se trágya mindent venni kell.

-kaktuszable-, Tomo1976 és osztrak12 kedveli ezt.
  4. Ananke

Ananke Fórumelemző

Biztos lehetsz benne, hogy sokunknál így van, sorstársak vagyunkxDxD

-kaktuszable-, _Cygnus_, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Az elso 2 szakasszal kesz vagyok, csak a pokocskatol a hosszu szakasz van hatra , felropik jol jonnek, tegnap nem 0 perceztem , meglepoen sok felropivel kezdtem ;) Azok a halloween figurak a szelecskeken fent is bujkalnak a kis ravaszak ;) Sok sikert mindenkinek :)

Peszi2, Melan, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  6. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Szép hajnalt!

Engem nem zavar a kéregetők lassúsága ... sőt, kimondottan jó ütemben bukkannak fel.
    Pontosan úgy, amilyen ütemben kortyolgatom a forró csokis-chilis teámat. :D
    Viszont ezt az egész játékelemet feleslegesnek tartom tartom csak azért, hogy a malomban
    legyártott borzasztó cukorfalatot új néven forgalomba hozva, ilyen módon duplázzuk meg.
    Bizonyára vannak kiskorúak akiknek a kedvéért ezt elkövették, bár alig hiszem, hogy ezt a játékot
    önállóan tudnák játszani. Különben is most az iskolában a helyük! :)
    Akarva-akaratlan az a névnapi/szülinapi meglepi jut eszembe, amikor egy gyűszűnyi ajándékot
    sok-sok, egymásba rakható, végül hűtőszekrény méretű dobozban adnak át. xD

Vess, arass, gyarapíts: s a farmod fényre derül! (Kölcsey után, szabadon) 8)

Utoljára szerkesztett: 26.10.16
    Magdusnéne, granit, Peszi2 és 20 más kedveli ezt.
  7. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia, hogy ne legyen könnyű dolgod ezért kaptál tőlem is 1 csatnit.. :D

Sok sikert :)

granit, Peszi2, ocsike58 és 10 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Mit nem kap meg az aki 100 alatt,mert akkor azért meg sem mozdulok? :mad:Inkább hullahopsz karikázom addig vagy bukfencet vetek.:p Éppen most akartam javasolni,hogy BP felé jelezzük,ha már feléjük időeltolódás is van sok egyéb mellett,hogy lassan,de itt a szeretet ünnepe.:music:
    Talán 1 email értesítéssel,akik éppen ezért-azért ki lettek zárva idén vagy önként hagyták abba játékot,hogy tegyenek feléjük 1 szép gesztust. :pTalán a sok hiányzó társak értékelni fogják és BP-nek sem lenne rossz,ha minél többen vissza térnének közénk.
    ;):D BP vegye észre magát,hogy ők is hibásak lehetnek,mert pokoli évet hagyunk hodzsaságuk,kedves fejlesztőik,vagy a nem szimpi a képe,netán írásai páraknak....etc miatt magunk mögött.
    BP-nek ezen évben a keze,másoknak ezért szája volt nagyobb,de szólásszabadság van vagy nem?
    Támogasd 5-letem,ha Te is hasonlóan érzel!
    xDxDxDKöszi

9. Hechingen

Hechingen Rutinos

Hmm...:pElég naiv vagy:pUgy gondolod szüksége van a BP-nek arra a pár ezer magyar játékosra aki esetleg FA sem vásárol?Majd azért fog adakozni, inaktív játékosoknak...Amikor van millio szám német ,akinek van mit aprítani a játékba,és egyéb más nyugati országok játékosai ,akik nem havi 150000-böl élnek és jut ilyesmire is:eek:?

Peszi2, Netudki50, Melan és 11 más kedveli ezt.
  10. karika121

karika121 Utánpótlás-írogató

igen igazad van nálam is ritkán jön ha ötvenet akarok több mint egy óra a gépnél Egyre rosszabb

11. osztrak12

Dinnye most elmarad viszont.:pHiába vitamin,ha semmit érő, fóliás ..... xD

_Cygnus_, -Fülemüle-70 és Leho69 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

130 cukorkát etettem meg velük kb 15 perc alatt. A következő 200at 10 perc alatt fogják megenni.
    Kellene egy kicsit olvasgatni ebben a topicban, meg az event ismertetőben. Több helyen le van írva, hogyan lehet gyorsan haladni.

Peszi2, HéricsBáró, Melan és 12 más kedveli ezt.
  13. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem tetszik ez az event. A felhősor is, a grafikája is, bár ezek a "kéregetők" tényleg egyre lassabban jönnek, hiába ugrálok egyik területről a másikre. ÉS most még lelkes is vagyok, de pénteken már valószínűleg nem várom őket ilyen kitartóan. :)

És most szupertápot is kapunk. HA még a titokólból is valami klassz fejlődne ki (nem sárga tojóterület, vagy retro papagáj, mint legutóbb!!!), na akkor meg aztán igazán szerencsésnek érezném magam. :)

genka53, _Cygnus_, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Egyre gyérebb az ajándékok listája... Minden event alkalmával marad fent ól, és egyre több marad fent. A fákat sem szedem már le. Régen hajtottam magamat, hajnalban is felkeltem, de már nem izgatom magamat, ha nem lesz meg valami. Most ugyan csinálom (majdnem) teljes gőzzel, de csak azért, mert a héten itthon vagyok.
    Novemberben kezdődik a sulim, nem hinném, hogy lenne időm, és erőm majd az eventekre. Ha átváltok komfort termőtalajra, akkor lehetséges, hogy befejezzem napi egy aratással, vagy két naponta egy aratással?

Melan és Tomo1976 kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagyon aranyos a lila pufók, ahogy mérgesen nézgelődik, de sajnos várnia kell a kajára.

Peszi2, _Cygnus_, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  16. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Cyra:) Jajjjj nekem, nemsokára megyek dolgozni és szerintem még a munkahelyemen is ezen fogok rötyögnixDxD.
    Érdekesen fognak rám nézni az biztos:music:

Peszi2, Melan, teréz65 és 9 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

A ."...Kalapom,a kalapom, a pávatollas kalapom...." előtted megemelem,mert nem ugrabugrálnak 1000-rel,de jönnek röpik most kezdet óta.:D;)Még nekem is közel 300 db van már.........és ez mekkora szám( nem a rúzsos) nálam és nincs 0 perc + semmi ingyom-bingyom.xDxD

Szia Csókos!
    Még Te sem vagy csókos?:inlove:xD(poén és nincs sértődés,vidámság van)xDxDxD

Melan, _Cygnus_, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  18. flamne

flamne Törzsjátékos

Nagyon lassan lehet a cukorkákat odaadni a kéregetőknek! Nem tudom miért! Sajnos azt vettem észre, hogy a BP nagyon "belenyúl" mostanában a játék menetébe és ezáltal nem inspirál egy kicsit sem! Egyre többször van, hogy nem izgat ha aratnom kell annyit csinálok meg amennyi belefér nyugisan! Ez pedig nem jó pláne ha többen is így gondolják! Most elég jók a nyeremények, de ha így halad a cukorka adogatás sajnos teljeíthetetle. Órákat nem tudok a gép előtt ülni! Az a cél, hogy pénzt költsünk! Sajnos nem tehetem!

Julcsi-néni, Netudki50, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  19. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Szia Szőkebácsi! :)
    Nem mondom, hogy mindenkiével azonos esélyes a dolog, de én úgy szoktam csinálni, hogy amikor végigszedtem a tojásokat a kergétől indulva az esőerdőig, itt visszafordulva leszedem a Bahát, már a nyereségként megmaradt eventnövényt beteszem a malomba, amit ledarál amíg leszedem a farmos területeket. Akkor megint ráindítok a malomra, és utána a következő malmos fakkban elindítok 85 macskatáp gyártást, (vagy egy szupertápot), így az is folyamatosan megy. Amíg az első adagot eletetem a koldulókkal, addig a másik adag is elkészül. Ha lassítanak a felbukkanásban és nem jön elő semmi, amíg 10-ig számolok, átmegyek a másik farmterületre, akár úgy hogy közben ahogy Leho is írta, én is kiveszem a pipát, majd mindjárt visszateszem. Igaz csak egyszer, a legelején, de volt a kergén is egy Adj1-et kéregetőm. Azóta nem találkoztam vele.
    [​IMG]Sok sikert kívánok mindnyájunknak! :D:inlove:[/QUOTE]
    Attól még ugyan olyan lassan jönnek, hogy várod, amíg megkeveri a tápot ;)

_Cygnus_, -Fülemüle-70, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. osztrak12

_Cygnus_!
    Jelezz és átdobom kölcsönbe egyik munkásom,csak azokra a szép műkörmeidre vigyázz kérlek. Lepattan,...etc.:DNem ér annyit egész,hisz van itt lustaság nálam éppen elég most és Én még nem használom a naplopókat,hisz elég bajom a jelmezes kéregetőkkel.xDxD

-W-595- és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.