Visszajelzés Éjjeli frász csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 24.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látod ennyi Istenség kell ahhoz hogy egy eventet be tudjunk fejezni. :D

Melan, genka53, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Manitu02

Manitu02 Fórum-zöldfülű

Szerintem nem kéne minősíteni a hozzászólásokat, íly módon!!!! idézem: "Elég sötét lehet a farmokon ezen hszek láttán." Ez engem felháborít!!!! Nem panaszként írtam, hogy nem leszek kész! Még van időm hátra és addig bármi megtörténhet! Am ha a szomszédok akik kapják az eventek alatt tőlem az aktuális ajándékot, viszonoznák, talán nem járnék így, de ez csak játék, így nem kapok idegbajt, ha nem leszek kész vele :) Am játék leírásban nem olvastam, hogy a bahán is lehet cukorkát adni az event kéregetőknek :) Így ez hasznos infó lehet azoknak akik még nem végeztek :) De úgy érzékelem, hogy továbra sem leszek aktív ezen a beszélgetős felületen :( pedig nem tegnap kezdtem el a játékot :( :( :(

OJani, bindi5454, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tegnap reggel elutaztam,komfortba raktam csipkebogyót és sárgadinnyét,260 felröppenőt kaptam.Van rá remény,hogy kész legyek,már csak 200 kell!Nem adom fel!;)

genka53, alpha58, _Cygnus_ és 17 más kedveli ezt.
  4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Hajrá!! Mindent bele!!!:D:D

genka53, _Cygnus_, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  5. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Ne kapd fel a vizet. Biztos csak viccnek szánta. ;) Ha mégsem akkor lefokozzuk 68-ra. Mivel 69-es ilyet nem csinál. :p:D

Melan, bindi5454, teréz65 és 7 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha észrevetted több hszt idéztem. Nem csak a tied. És nem minősítés volt, hanem vélelmezés.
    Ha Te most vetted észre, hogy a Bahán is adja a jelmezes figurákat nem csak a főfarmon, akkor a Te farmodon is elég sötét lehet. Mind az öt területen jönnek a figurák, ahova eventgazt lehet vetni. Tudom a leírás mást ír.
    Ha Te 3 nappal később fogtál Neki az eventnek, akkor az tegnap délutánt jelent. Ha bő egy nap alatt letermelted a gazt, nem látom miért ne lenne meg a felröpid a végére.
    Végül ebben a topicban felröpik kérése tilos. Annak külön helye van.
    Azon kívül a z egész egy poén akart lenni Manitu, Achmed, Allah borongós hangulatban ebben a borzongásban.
    De a többi név mi jelent, azt már nem magyarázom el.

7. Manitu02

Manitu02 Fórum-zöldfülű

Igyekszem :)

genka53, maszilva, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  8. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

még 1 kocka hiányzik :)reggelre meglesz;)

OJani, Melan, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Szia!
    Én kockáztatnék, hogy még ma meglegyen.

HéricsBáró, Melan, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok!

Látom mindenki szépen, lassan, de biztosan halad a vége felé. Gratulálok annak aki már befejezte. Lassan én is köztük leszek. 91% kész, 3 kocka a végéig. Közben kiváltottam 2 kitehetőt a felhőre, bár még felhőm nincs :) De majd megveszem, csak sajnálom rá az aranyat, még gyűjtögetem...

Melan, genka53, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...88%-os vagyok...remélem meg lesz:) narancs-sasom lett a titokólból:)

Melan, genka53, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Szia!
    Igyekezz, hogy százas legyél. Alább ne add.
    Most jön a narancsszezon. Nálam is éreztette hatását. De legalább előtte volt banánszezon is.

Melan, genka53, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Sziasztok!
    Nem Te vagy az egyetlen aki arról ír, hogy a szomszédok nem veszik figyelembe, hogy event van és felröpi. És nem azt küldik, amire tényleg szükség lenne...pláne ha Te azt küldesz.
    Nekem erre egy egyszerű kérdésem volna csak...miért nem keresel olyan szomszédot aki képes elküldeni azt amit kéne?
    Én ezt komolyan kérdezem, és szeretném megérteni miért vannak ilyen szomszédok, még akkor is ha nem segítik az embert.
    És a kérdésemből következik...én elküldeném azt, aki nem képes megérteni hogy event van és felröpi...;)

Melan, genka53, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Szia!
    Remény?
    Holnap végzel. 2x1 vagy 1x1be ültess hosssszúúúúúút.
    Mondtam én Neked még a legelején, ugye?
    Holnap ilyenkor várom, hogy készen vagy.

§Böbe13§, genka53, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A folyamatosan csökkenő napi középhőmérséklet, a fákról hulló falevelek, a lengén öltözött lányok eltűnése, illetve az október közepétől induló csokimikulás-szezon arra enged következtetni, hogy múlóban van a nyár.:cry:
    Szóval holnap óraátálítás :D Hajnali 3 óráról 2 órára :p Most tényleg egy órával hosszabb lesz ez az event ;)

Melan, genka53, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  16. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Felröpi megvan: 1340
    Gaz 13800
    Meglesz ez holnap délutánra.

Melan, genka53, Leho69 és 11 más kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Most lettem kész:) Hurrá!!!:pxDxD

§Böbe13§, genka53, alpha58 és 13 más kedveli ezt.
  18. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    en is kesz lettem az eventel
    Kitartast akik meg nem vegeztek

Peszi2, §Böbe13§, Melan és 11 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

És kész lettem, hurrá!xDxDxDxDxD:p:p:p:p:p

Peszi2, §Böbe13§, Melan és 12 más kedveli ezt.
  20. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

hurrá kész lettem:):p kitartást aki még csinálja van idő.

Peszi2, §Böbe13§, Melan és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.