Visszajelzés Éjjeli frász küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kariatida

kariatida Törzsjátékos

A tojásmániás húsvéti nyuszi szállás ad + 1 terményt.

Fenyvesi1010, DevilMókus, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Nem tudom hova leírni örömömet, hogy negyven szabad pörgetésből csak 12 alkalommal kaptam cukrot, sót, virágdrótot és egyéb hasznos dolgot.
    226. szinten ezek elengedhetetlen kellékek, amit köszönök az új, szinthez igazított rendszernek.
    Mi lett volna az eredmény, ha nem korrigálnak a kerék nyereményein? El sem merem képzelni.

vihence, Ribiszke, balfék2018-3 és 19 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A szinthez való igazítás nem opció a kerék vagy ládák esetében. Kezdődik azzal, hogy 100as szint fölött nem találni új eszközt. Folytatódik azzal, hogy egy komolyabb farmozó 2-3 hét alatt 100as szint fölé megy. Tudom, hogy rengeteget kritizálták már a kereket. Ellentétben másokkal én alapvetően azt kritizáltam, hogy egyáltalán mi kerül a kerékre. Ebben nincs változás.
    A jelenlegi változás csak annyit tesz, hogy eddig, ha kipörgettél 25 sárga pelyhest, most e helyett lesz 2 sárga struccosTSZ, 5 szarvasgomba, 3 rodejó, stb stb, és max 4 pelyhes.
    A ládák és titokfranckarikák tartalma sem változik. A szinthez való igazítás annyit tehet majd, hogy hiány lesz cserenapon XXL almából, és túláradó bőség XXL cukorjuharból.
    Semmi köze a sónak a mostani átalakításhoz. FA-fa sem lesz a keréken még 300as szinten sem. De só igen. És amíg rajta lesz, addig jobb arra rámenni, mert több sikerélményed lesz.
    Az már most jól látszik, hogy hiába volt eddig sok narancs szamár, máris sokkal több van belőle (már 150 van a pajtámban). Pedig sokkal jobban örülnék az egérnek vagy macskának, már amennyiben örülök a szamárnak egyáltalán. De egér vagy macska véletlenül sem kerül fel.
    Azt régebben is mondtam vigyázni kell mit szeretnének a gazdák, mert teljesül. A legjobb példa erre, hogy levetették a tápot (malomterméket) a kerékről anno. Mit nem adnának most azért, ha rajta lenne.

Ez a legújabb:

Szellemtök barlang
    Kihelyezhető :
    minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő)
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi területre csak 1-1 darab.
    Érési idő : 20:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad :
    - 5.000 TP/BTP
    - 2 db Teliholdas láda
    - +1 termés Rémtermékek (növény, fa, ól) esetén 10 órán keresztül

Utoljára szerkesztett: 11.10.19
  4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Erre a csatni dologra szeretnék reagálni de senkit nem szeretnék megbántani. Amikor elkezdtem a játékot 10 éve kicsitkésőbb mint ahogy indult nekem sem volt lehetőségem a csatni gyártásra ezt próbáltam úgy megoldani, hogy csak ültettem arattam felkeltem éjjel is csak, hogy haladjak. Nem volt könnyű de túléltem. Nekem nincs sok szomszédom mert nem tudom garantálni a mindennapi ajándékot mert másra figyelek. Egyedül játszom nem kértem soha semmit csak ha adtam valamit mégis jutok előre és nem neheztel rám senki. Legalábbis remélem. Én is szívesen segítek a kezdőknek ha kérik de mindennek van határa. Ha segítséget kérek akkor az a minimum, hogy megköszönöm mondjuk ez csak az én véleményem de mint két kamaszfiú édesanyja ezt tőlük is elvárom. Csak egy mondás jut az eszembe ezt szoktam emlegetni a fiúknak "A bizalmat nagyon könnyű elveszíteni de visszaszerezni igen nehéz" Ők már tudják mit jelent és tudják milyen következményekkel jár ha nem mondanak igazat. Sajnos nem minden ember egyforma és néhányan próbálnak mások jóhiszeműségével visszaélni.

Szia nem értem, hogy egy névvel hogyan lehet több farmon játszani. Én mikor anno regisztráltam próbáltam még egyet a fiamnak de nem engedte a rendszer mondván ezen a néven már van játékos. Akkor másnak hogy sikerült?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.10.19
    Ribiszke, -Erbrow-, borcsa220 és 6 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok :):), sajnálattal látom, olvasom, hogy többen próbáltunk itt segíteni neki, Bekot is olvastam, több ilyen nevű felhasználó
    van. De az már elég kérdéses, hogy a 152.-es hsz-emben írtam is neki, hogy baglyot küldtem segítő szándékkal. No, azt talán csak látta, ha nem miért nem jelzett vissza itt akár , hogy nem kapott baglyot. :music::music: Mellette , ha felveszzük barátlistára ugye, akkor lehet

látni azt is hanyadik szinten van. Ez meglehetősen érdekes azért, részemről ennyi, mindig akadnak itt ilyenek sajnos. :cry::cry:

-W-595-, inanna11, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez a jelenség sajnos a kezdetektől jelen van és még nem sikerült megfejtenünk az okát, az illetékeseknek pedig megoldani a problémát. (Tippünk van, de nem szeretnénk belemenni találgatásokba.)

nagymami2, -W-595-, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Szia, lehet a csatnik eltévedtek, de tegnap itt a fórum csevegőben írtam neked, hogy baglyot küldtem segítő szándékkal, azt csak láttad ? Miért nem jeleztél itt, hogy nem kaptál levelet ? 152.-hsz tegnap este. o_O

-Erbrow-, jutka190226, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én még kis farmról is írtam, hogy én vagyok mert a pinki onnan ment.Sajnálnám, ha máshol kötött ki....

-W-595-, Zatini, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Mostmár ki tudja ,mi hova ment, akkor sem értem, ha valakit felveszünk barátlistára, pontosan látjuk hanyadik szinten van éppen.
    Vagy nekem miért nem írt vissza, hogy semmilyen baglyot nem kapott ? :music::music:

Na mindegy hagyjuk is, mert ki fogunk kapni, az pedig nem hiányzik. ;)

-W-595-, inanna11, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok.o_OAzért sajnálatos ha vannak visszaélések 1-1 jó szándékú adomány vagy csere kapcsán , mert minden ilyen eset szerencsétlen körítést kap.:oops:Azért ma kis farmokon elindulni nem nehezebb, de eventezni igen szerintem.:music:

Evita-55, jutka190226, Zatini és 2 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem nehezebb eventezni. Annyi változott csupán, hogy amit megtehettél anno 30-40 szint között, azt most már a 70-90 szint körül lehet. Akkor 1 hónap elegendő volt a 30-40es szinthez, most az 1 hónap elég a 90hez. Az átlagos farmozónak most is és akkor is kb 2-3 hónap kellett, hogy tudjon sikeresen eventezni. Persze az idő múlásával és a farm fejlesztésével az eventezés könnyebb lesz. A játékismeret, a farm fejlettsége, vagyis az idő határozza meg a sikeres eventezést, nem az, hogy kis farm vagy nagy farm.
    Attól amiért valaki kimehet egy nagystadion pályájára nem lesz rögtön nagy játékos.

nagymami2, Samborg, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Szia :):) , lehet tényleg igaza van és Bekonak is igaza van, mivel tegnap küldtem csak baglyot, nem láttam hanyas szintű, most felvettem barátlistára , van egy Zoltn felhasználó 2. szinten. o_Oo_O Majd jelzi, ha a Support megváltoztatja farmnevét.

Én viszont egyet értek Veled abban, hogy néhány meglévő földterületen igen nehéz eventezni. :) De mi is elindultunk valamikor

régen, 1 csillagért mit küzdöttünk, mellé event-event hátán sem volt. Nem tudom felmérni , akkor volt könnyebb a haladás vagy

most, szerintem egyformán nehéz. :):) Kiegészítés :

aki küldött neki ajándékot tegnap, ma, annak látnia kellett a szintjét, kezdem már őt sajnálni. A segítő szándékú gazdák voltak " kissé " figyelmetlenek. :music::music:

Utoljára szerkesztett: 11.10.19
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia régen 10 db kalapácsért napokat ültettem, hogy kiváltsak valami fejlesztést...
    Most pedig özönlik a barkácscucc...más szelek fújnak ezt mindenki érzi...
    Ezt nem mi akartuk...mások akarják...mi játsszuk vele...

nagymami2, Samborg, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Szia, :):) a fúrógép is nagy ívben elkerült , nálam már a tyúk is adja. Az eventeket valóban nem mi akarjuk, kvázi vannak
    is bőven. Azonban csináljuk, hiszen ettől játék a játék, és ez a fontos. Azt tudjuk, semmi nem kötelező itt. Fontos momentum,

az eventekkel leszünk előrébb. Sokszor sok már kicsit, nekem speciel szórakoztatóak. :):)

15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Akkoriba nem győztünk barkácsot küldeni, de a kalapács soha nem akart jönni. Az én kissebik lányom 6. vagy 7. osztályos volt mikor játszani kezdett, majd megveszett a rózsa ólakért, beszabadult a farmomra és mivel hiányos volt a felhőm jól elcserélte a dekorokat,na nekem azóta sincs meg a gesztenyésem.Ma csak nevetünk rajta. Azért lassan haladok ezzel is.

Samborg, Evita-55, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  16. Zoltn

Zoltn Utánpótlás-írogató

Szervusz!
    Az a helyzet hogy aznap este a hszem írása után leléptem a fórumról és csak később léptem vissza, amikor már egy teljes oldal tele volt olyan hozzászólásokkal, hogy elfelejtettem megköszönni a segítséget. Ahelyett hogy minden egyes hszre külön válaszoltam volna, megírtam a #175-ös hszt, amiben a Te válaszodra is reagáltam, ha újra megnézed leírtam hogy semmilyen levelet nem kaptam, a hozzászólásra pedig azért nem válaszoltam külön mert már így is elég sok az off-topic hsz.

Egy szó, mint száz elnézést kérek mindenkitől hogy csatlakoztam ehhez a beszélgetéshez és az "egyetlen csatni" szóhasználatom azt sugallta hogy koldulni szeretnék. Mivel ez a téma már elég sok off-topic hozzászólást tartalmaz, a Moderátorok munkáját elősegítve kérem hogy engedjük el ezt a Zoltn témát, nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok, senkit nem akartam lehúzni, felbosszantani.
    Belátásom szerint sem én, sem Ti nem tehenünk arról hogy ez lett a vége, így nincs értelme továbbra is a másikra mutogatni.

Köszönöm

vihence, Ribiszke, nagymami2 és 8 más kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Szia Zoltn, :):) közben, ahogyan Beko és Csocso is leírta, tisztázódott ez a sajnálatos helyzet Veled. Valóban több ilyen nevű gazda van, akinek én írtam tegnap , az 2. szintű, tehát nem Rólad volt szó. Későbbi hsz.-emben pedig ( most nem tudom hanyas ) , melléd is álltam, hiszen nem Te kaptad meg a bizonyos ajándékokat. Tudom, illetve kiderült , az égvilágon senkit sem akartál sem bosszantani, sem " lehúzni " Tényleg sajnálom a körülményeket, ami Veled történt. :) Bízom benne, a Support esetleg tud változtatni a gazda neveden, bár ezt én nem tudom. Azonban tőlem továbbra is számíthatsz segítségre, ahogyan azt tegnap is írtam. :)

Most ugye az a kérdés hogyan is. Írj ide bátran a fórumban, ez a sajnálatos helyzet ismétlem, tisztázódott. Nincs semmi gond.

Illetve az olvasottak után nincs miért elnézést kérj senkitől . Nincs miért, mert nem vagy hibás semmiben :):)

( megvan: 192.-es hsz.-em utolsó mondata )

Ribiszke, Zoltn, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    Légyszíves küldj egy baglyot a nyuszi63-ra,hogy eltudjam küldeni az ajándékomat neked.
    Várom a madárkát!

19. Fenyvesi1010

Szia nyuszi63 :) , örömmel látom , Te is milyen segítőkész vagy, én is segíteni szeretnék neki, azonban kisebb farmjaimról

hiába küldök baglyot és felveszem barátlistára, nem ő az változatlanul, hanem egy másik gazda 2. szinten. Ugye a barátlistán ez látszódik , így nem tudok segíteni neki, mivel nem ő az. Ha Neked sikerül, köszönettel venném válaszod. :):)

nyuszi63, Zatini, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ameddig nem változtatja meg a nevét a supporton, addig nem érdemes küldeni neki, mert sajna nem ő fogja megkapni! Gondolom majd jelentkezik,ha sikerült a névváltoztatás. :)

DevilMókus, Zoltn, Zatini és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.