Visszajelzés Éjjeli frász küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Igen, így van, csak azt találom érdekesnek, hogy valaki tudott neki küldeni. Nálam mindenhol csak a 2. szintű van. Aki nem ő.

Zatini, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. blackcica

blackcica Aktív író

Szervusztok!
    Mivel event ki nem hagyható, így ezt is csinálom - egyelőre a kalapokat kevergetem, csak a malomban nem használható mennyiségeket dobálom be a feladatsorba.
    Minden különösebb plusz nélkül ma este meglett a szükséges malomtermék, holnaptól a megtermelt növények mind beadásra kerülnek majd :)
    Szervusz!
    Próbáltalak felvenni szomszédnak, ám egy 2. szinten lévő, teljesen piros hőmérőjű farmot jelölt számomra a játék...
    Vagy névegyezésről van szó - ami komoly problémákat jelent Neked a későbbiekben, vagy más a farmneved, mint a fórumos...
    Nálam az utóbbi eset áll fenn - kérlek, írj a kata851 farmnévre, s az üzeneted alapján szívesen felveszlek szomszédnak.
    Referenciám sajnos nincs - a hozzászólásaimat rendszerint pár nap után törlöm, így kevés HSz-t olvashatsz a nevemmel ;)

Fenyvesi1010, Kuzdern, CoraQueen és 2 más kedveli ezt.
  3. Zoltn

Zoltn Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az ajándékok listáján kettő darab csatnit látok, mindkettőt -puszulykane- gazda küldte, őt még korábban szomszédnak jelöltem, valószínűleg emiatt ért el hozzám ez a két ajándék. Az első után rögtön meg is köszöntem egy farmüzenetben, viszont mivel választ nem kaptam attól tartok hogy az az üzenetet is "elterelték". Mostmár értem hogy három nap után miért nem jelölt senki sem ismerősnek, hiába írtam a barátkereső részlegbe. Ekkor kezdtem el magam jelölgetni.

Szia!

Már felvettem a kapcsolatot a Supporttal, jelezték hogy pár napon belül részletesebben meg tudják vizsgálni az ügyet, addig sajnos marad a mostani helyzet. Amint megvan és még akkor is a szomszédom szeretnél lenni (emlékszem valaki más is írta hogy farmüzenetben keressem fel, elnézést most nem jut eszembe a név, de ígérem előkeresem) küldök egy baglyot és megbeszéljük, de AJÁNDÉKOT NEM KÉREK.

Még ma este, legkésőbb holnap reggel befejezem az első kört, jelenleg 202 felröppenőnél tartok, vicces hogy tegnap kb ugyan ekkor pont fele ennyi volt. :) A beadásból kapott tapasztalatpontok segítségével a 49-es szintre "repültem" kaptam érte pár csillagot, melyekből kiváltottam a Bahamicsodát? (elnézést kérek, nekem már nagyon este van) Azt tervezem hogy teleültetem banánfával, hátha elő tudok csalogatni pár felröppenőt.

*szerkesztve: puszulykane-re javítva

DevilMókus, genka53, Olgika1948 és 8 más kedveli ezt.
  4. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Szia. Amennyiben szomszédra lesz szükséged úgy egy helyet fent tartok neked. nyugodtan jelölj be, ha akarsz...

genka53, jutka190226, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  5. blackcica

blackcica Aktív író

Szia!
    Most jutottam el a csevegő végére - nem tudok folyamatosan itt lenni, de ha sikerül időt szakítanom rá, igyekszem végigolvasni a született HSz-eket.
    Mint látod, előző írásomat tegnapelőtti bejegyzéseid alapján alkottam - a fennálló helyzetet látva úgy vélem, bejött a taktikám: mielőtt bármit "tennék", kis farmról jelölve "meglesem" a kiválasztott játékost s az így tapasztaltak után cselekszem vagy így, vagy úgy...
    Ha a farmodról levelet írsz valakinek, az üzenetedre kattintva fel tud venni szomszédnak ( vagy barátnak ) s ha a support segítségével megváltoztatod a farmneved, az ő szomszéd- ill. barátlistájukon is az új név jelenik majd meg!
    Tudom, mert volt olyan szomszédom, aki így tett és nálam is változott a megjelenített farmnév :)
    Tehát írj bátran, jelöllek s nem vész el a szomszédság névmódosítás után sem!

genka53, Sali~*.*, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek:D
    Ez a frász event nem hozta rám a frászt....felhő beüzemelve...;)
    Nem is baj szép időt mondott a hétvégére sok a program...süssön rátok a nap...xD

7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt, szép napot! A felhő szintén beüzemelve :)

8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Hurrá, ma estére készen lesz az event :)
    Kis lazítás jöhet a következőig

9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia , szép napot Neked és Mindenkinek ! :):) Ez a fránya bagoly nem jutott eszembe, ha küldesz nekem , nálam is van helyed ! :):) Ha egyáltalán van még hely Nálad , így már menni fog. Ha megtisztelsz vele, bagolyban megbeszéljük. ;);)

Mellette gratulálok, már a 49.-en vagy, kb. 2-3 nap alatt. :):):) Menni fog ez ! ;);)

10. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ugyan én még csak ma léptem a 123. szintre de ha gondolod engem is bejelölhetsz. Szívesen segítek alacsonyabb szintű játékosoknak mert nem felejtettem el milyen nehéz volt előre jutni amíg nem tudtam semmi bónuszt csinálni. Jó játékot és kellemes hétvégét kívánok.

11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia nálam még 2 aratás a felhőig ha a röpik is úgy akarják. még kell 450 mert a bahán inkább töltögetek a pajtába a rövid érésű növények meg nem adnak annyit. De holnap már mindenhol hosszút ültetek nem esek kétségbe, sőt lesz egy pihinapom ami már régen volt. Beteg volt a gyerek így holnap pótolni tudjuk a házi feladatokat. Kinek mi a pihenés.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vége az Éjjeli frásznak! Egy eventtel kevesebb.
    Gratulálok a végzetteknek, sok sikert kívánok a még eventezőknek.;)

Imi*, DevilMókus, kutyaszálló és 17 más kedveli ezt.
  13. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!

Jelölj be szomszédnak és így biztosan fel tudlak venni.A farm nevem is ugyan ez nyuszi63.
    Én és fenyvesi1010 írt hogy küldj egy baglyot,így ténylegesen téged veszünk fel a barát listára és nem máshova megy amit neked küldünk.

Szia!

Amennyiben sikerül meg fogom írni neked.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.10.19
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia nyuszi63!
    Szeretnék beszállni a segítők táborába, kérlek írj nekem is.:)
    Zoltn!
    Ha feltudsz venni barátlistára akkor megköszönném.
    Sajnos nálam is a 2. szintű játékost adja be a rendszer.
    Gratulálok a 49-es szintedhez! Sok sikert kívánok a továbbiakban.;)

15. olga6270

olga6270 Junior szaki

Sziasztok! Ez az éjjeli frász csevegő, vagy rossz helyen keresem?? Több oldalon keresztül a csatnin meg a szomszédokon meg a csevegés. Emlékszem, hónapokkal ezelőtt olyat írtam a csevegőbe, hogy túl sok az event egyszerre és hasonlót. 2 percen belül rendreutasítottak, hogy olvassam el a szabályzatot ...
    Ezt azért nem értem, mert egy szó sem esik arról, amiért érdemes idejönni és olvasni. Így szép lassan az érdekes, jóhangulatú csevegőből semmi nem lesz.
    Köszönöm, ha a helyén kezelitek a hozzászólásomat.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük, hogy megosztottad a gondolataidat.
    Valóban némileg off irányba terelődött a Csevegő.
    Ezért kérem engedjük is el ezt a témát addig, amíg a Gazdatárs nevet nem cserél, és érdemben tudtok neki segíteni.
    Viszont úgy gondolom, hogy a segítőkészség megnyilvánulása éppenhogy emel egy csevegő hangulatán, s nem rombol, mint megannyi savanyú hozzászólás (Nem jelent eventre és csevegőre gondolok.)

17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Két nap egymás után pörgettem 100% terménybónuszt, így eventecskék lerendezve! :)

18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Kééész! xDxDxD

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Az event kész, most lett meg a felhőm. Sajnos mindig annyi időm volt épp, hogy arassak, most adogattam be mindent. Írni már nem maradt időm. De eventeztem szorgalmasan :) Mindenkinek sikeres befejezést kívánok, aki végzett, annak gratulálok :)

Sali~*.*, DevilMókus, farmeres53 és 13 más kedveli ezt.
  20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Nekem még kell 17 fejfedő de mivel van még 54 óra bátran mondhatom, hogy meglesz a felhő nekem is. Jó játékot és sikeres befejezést azoknak akik még küzdenek akik végeztek gratulálok jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.