Visszajelzés Éjjeli frász küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Az nem hat a farmra.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma még 2 aratás és kész vagyok 6000 gaz kell még, az pont kijön.:music:(+6 van )A kutyus is meg lesz lassan..:oops:Holnap hétvégi gazdakör ara már csak a vámpírszérumaimat használnám fel,:music: a farmra meg a bahára állatokat fákat tervezek bónuszokkal,hogy gyorsítsam az ebeket is.:p
    Jó játékot sok sikert .:)

Kukackukac, Zatini, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  3. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Gratulálok gyorsan ment. Nekem egyelőre a szükséges mennyiség egyharmada van kész felröpiből 675 van. Meglesz idővel nem aggódok nyugis event ez. Nem kell kapkodni. Kedd még messze van. Sok sikert mindenkinek.

Fenyvesi1010, lukimi és Kuzdern kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi. Kis szerencsével és jackel nem nehéz.o_OSose tudom felhasználni az ól bónuszokat meg a fákat ,gondoltam most a rémtermékek miatt duplán hasznos lehet.:music:De lehet ezt egyébként nyugisan is persze.:)Apropó szerencse:eek:_Megvan a rémgomba kunyhó 12 .pörgire leadta,:inlove::ptetszik úgyhogy játszom még.;)
    Sok szerencsét aki játszik rá.:D

Utoljára szerkesztett: 10.10.19
    Kukackukac, -W-595-, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, gratulálok !o_Oo_O Én szorgalmasan ültetem az eventgazt, ma még 1 sárga tehenészet lett PP-ből , de végre meglett az első pokoli kutyamajomházam a teliholdas betakarításnővelővel. :p Ott volt az tegnap is, valahogy elfelejtettem használni o_Oo_O

Hol jár az eszem.... :music::music:

-W-595-, Zatini, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia én most nem pörizek tartogatok rosszabb napokra tehenészetből meg egyéb sárga fejlesztésekből úgyis van elég. Néha ad bónuszt is de nem túl sűrűn ezért most gyűjtögetek inkább. Sok sikert

7. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia Fenyvesi1010. Már régen volt ilyen szerencsém, de most , hogy beleléptem a 220-ba, lehet ez volt a jutalom. Egyébként akkor nem szoktam írni amikor a pehelytollasokra jön rá a szapora, és egymás után pörgetem őket. De lehet még szerencséd, én legalább is azt kívánom, legyen bónusz a keréken nálad is.

jutka190226, soresne, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  8. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Most nyertem valami rémgomba kunyhót. Mivel főnyereménynek írta , akkor örülök neki, meg úgyis ráérek .

genka53, -W-595-, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A 3. köröm kezdődik 12600 gaz és 1170 röpi kell...bónusz nincs úgyhogy kapálok keményen...:sleepy:

jutka190226, genka53, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Akkor szívből gratulálok a szintlépésedhez ! A bónuszodhoz is ! :):) Itt már nehézkes kicsit tovább , alakul az majd. ;);)
    Köszönöm szépen a Te jókívánságodat is, mostmár csak gyűjtöm a PP-ket, ma készen leszek a frásszal. :D

A frász egye meg. :D:D

11. Zoltn

Zoltn Utánpótlás-írogató

Adj' Isten

Az első két megállót sikeresen teljesítettem, így az első körből hátra van még 5 állomás. Holnap végre felhasználom az egyetlen csatnit, picit több időm lesz kapálni, mint az elmúlt két napban. A kupákból sikerült összeszednem 14% felröppenő bónuszt kíváncsi vagyok így mennyit tudok összeszedni, eddig a bónusz nélkül összejött 101 darab felröppenő (pár darabot ajándékba kaptam).
    Szerintem a csatni nélkül is elő tudnám állítani a szükséges növény mennyiséget, de nem merek kockáztatni, bármi közbejöhet.
    Még jelentkezem a közeljövőben. :)

Jó szórakozást kívánok mindenkinek!
    *szerkesztve: kész javítva két-re

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  12. Fenyvesi1010

Szia, ügyes vagy, :):) , írtam Neked baglyot segítő szándékkal. :)

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Zatini kedveli ezt.
  13. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Az egyetlen csatnit?:p Tőlem tegnap is és ma is kaptál 1-1 darabot. ;) Azok hova lettek? :music:

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Pont ezt akartam én is írni neki, tőlem 3 csatnit kapott az elmúlt napokban.
    Megeszi ?????? ::))

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én is küldtem, csak megköszönni valahogy elfelejtette.

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nekem se ::((

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  17. Zatini

Zatini Fórumszaki

Azt valahogy nekem is elfelejtette. :music:

18. Zatini

Zatini Fórumszaki

32-es szinten hogy örültem volna ennyi ajándék csatninak.;)
    Mindenesetre ügyes (le)húzás volt.:p

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Amiről írt, lehet, hogy 32-es szintű, de lehet egy magasabb szintű farmja, ahova esetleg átküldi a csatnikat.
    Na, mindegy, ilyeneken már nem szoktam magam izgatni, nekem belefér 3 csatni a büdzsémbe.

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na, ez nem semmi azért... De mindig tanul az ember, nem? :oops: Én is jártam már így sokszor.
    S mindig lesznek ilyen Userek is.... De név bevésése az agyba, aztán tudod... :)

inanna11, Fenyvesi1010, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  21. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Két fontos dolog a csatnis témához.

1. Sajnos több Zoltn nevű farm van. A csatnik nem találták meg azt a játékost, aki a fórumra ír.
    2. A játékosnak pedig nem ez az első farmja. Nem nagyfarmos, de volt pár próbálkozása már a játékban. Ez nem minősítés, csak tény.

nyuszi63, inanna11, Fenyvesi1010 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.