Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:) Pont ezt a gazdakörit nézem hogy még mi hiányzik és kell még oda pár ez-az. Én meg úgy döntöttem hogy leszedek mindent és először megcsinálom ezt az eventes növényt és utána rakom ki a gazdakörihez a hiányzókat a felrepihez. Megírod majd hogy haladsz? Kíváncsi vagyok melyikünk döntött jobban. Majd én is megírom hogy haladok.

almáspite48, csopke1, -W-595- és 18 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most értem ide, bocsánat.
    Látom megkeveredett egy picit a fórum a melegben, volt 1 db első hsz és az összes többi #3 volt.. Most Én jól látom. Te/Ti?

taga1, újfarm53, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia:) Nálam nincs semmi gond, jól látok mindent.
    Közben rendeződött a kérdésem is, jól megtréfáltál hogy a kosarak után raktad be a malmos termékeket mert odáig már nem tekertem le. :D A kosarak után már nem gondoltam hogy írtál.:D

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Az a kérdésem, hogy helyes sorrendben látható-e az ismertető. Nem a kosarak utánra terveztem az event kellékek ismertető részét.

HéricsBáró, taga1, újfarm53 és 11 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Most már a kosár előtt van, így jó.

6. Gio

Gio Fórum bárója

Szia:) Benne vagyok, én is kiváncsi leszek ráxD Időm mint a tenger, a teendőimet az ólak éréséhez fogom időzítenixD. Azért csinálom így, mert szeretném minél előbb letudni a gazdakörit és így azt is látom, hogy mennyi röpi kell majd még az eventhez. Az eventnövényekből nem várok túl sokat:(

újfarm53, Sali~*.*, Samborg és 14 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Engem is nagyon érdekel hogy mi fog ebből kisülni. Nálam kezdésre van minden vegyesen, fák, ólak, 8 órás növények. Ha adnak (hahhhaaha) 30 felrepit akkor is kellene hozni a napi 55 felrepit.

HéricsBáró, újfarm53, -W-595- és 13 más kedveli ezt.
  8. Gio

Gio Fórum bárója

Igen, legalább annyi kell. Nekem is ólak és fák vannak kint és egy kevés növény. A varázsfák is adnak röpit és a szomszédok is fognak küldeni, úgyhogy végül is nem lehetetlen:) És számítok a játék készítőinek a jóindulatára isxD

újfarm53, -W-595-, Maszatka47 és 16 más kedveli ezt.
  9. kukori80

:D:D:D Én is csak arra számítok hogy Yang Yang valami nagy meglepetéssel készül és kezdésre kapunk 200 felrepit.:D Különben kapálhatunk éjjel is. :D

HéricsBáró, újfarm53, -W-595- és 18 más kedveli ezt.
  10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én biztos nem kapálok éjszaka a temetőben :D

11. kukori80

:D:D:D Én az 1 km-es körzetébe se megyek. Valahogy nem szeretem.:)

HéricsBáró, taga1, feldei53 és 19 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az a problémám a varázsfával, hogy kedd délig megy a takarító event. A varázsfában nem bízom feltétlenül, bár a hivatalos ismertető szerint adni fogja. Nem is emlékszem már mikor volt utoljára, hogy a varázsfa kétféle röpit adjon egyszerre.

13. kukori80

Igazad van, de azért vasárnap ki fogom rakni a varázsfákat és ha nem adnak teliholdast akkor leszedem.

almáspite48, újfarm53, -W-595- és 13 más kedveli ezt.
  14. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Leho:)
    Erre én is kiváncsi leszek, de még az is jó, ha keddtől adja. Megkérdezhetem, hogy Te hogy fogod csinálni az eventet?

újfarm53, -W-595-, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

jó lenne ha igazad lenne, már várom.!

újfarm53, vidám844, Ivibaba54 és 8 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem fogok sietni vele. Hétfőn szaporítok, aztán hosszú hosszú, gaz gaz morzé szerint haladok majd.

almáspite48, Fatther, ildiko44 és 19 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) szép napot mindenkinek :) sok sikert..:D

Partyn láttam rózsa pávaólat de bezzeg nem nyertem meg..:D

újfarm53, -W-595-, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Az csak a mézesmadzag nem tudtad.?

ildiko44, g.bella, újfarm53 és 12 más kedveli ezt.
  19. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Kicsi vagyok és naiv:)

nagymami2, Fatther, csopke1 és 15 más kedveli ezt.
  20. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Az egyik gazdaköri feladatnál kaptam 1 db party pörgetést aminek a főnyereménye 200% termény bónusz 24 órára - hát én nem azt kaptam jó szokás szerint. Most 20 szupi trágyát, de volt amikor esküvői kitűzőt "Főnyeremény"-ként. Azt tudnám ebben mi a főnyeremény és miért kell hozzá akkora tűzijáték mint az aug. 20-i .
    Engem nem ért olyan szerencse mint egyik játékos társunkat aki csak és kizárólag termény bónuszt, tp bónuszt stb -50-100-200%-ban. Nem akarok rossz májú lenni, de ha elhiszem naiv vagyok vagy burokban született a szerencsés hozzászóló.

csopke1, újfarm53, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.