Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos ez nem jó a felröppenő kevés 1 szüreteléskor 13-17 között van napi 4 szüret ha ráérek és 360 ezüst kel hozzá,hogy a hatvan etetés meglegyen ennyi ezüst kanáll nem létezik ,irány a koldulás kiülök a kalapommal hátha valaki majd megszán.

Swordfish, kisvirág, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Felhő beüzemelve, ládikót kíváncsiságból kinyitottam, kaptam 4 denit.;):)
    Sok felröpit a még küzdőknek, gratula akik már befejezték az eventet.
    További szép napot, sikeres, jó játékot mindenkinek!;)

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 6 más kedveli ezt.
  3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az úgy vóót, hogy ma beüzemeltem a fölyhőt !
    Amit még ad kalányt, majd béforgatom !
    Hátha kapok, valami okosságot ! :D :D :D

4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Csak nem borsodi születésű vagy? Mifelénk mondják így, a kanalat :D, amúgy gratulálok, nekem már csak 4 denit kell megetetnem a felhőért, de utána úgy tömöm majd őket, ahogy a nagy könyvben meg van írva, most is kaptam egy titokólat tőlük, meg rengeteg növényt és titokfát
    :p

5. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Nem vagy egyedül, még 24 denevért kellene megetetnem ahhoz hogy meglegyen a felhő. Rém rosszul kapom a kanalakat, igaz nem is tudok pontosan akkor aratni amikor kell. Munka mellett ez a játék tényleg csak a kikapcsolódást szolgálja, legalábbis nekem. Nem siránkozásképpen írom de lassan 106-os szintű leszek és most fogom elbukni az eventeket. Úgy hogy fel a fejjel,nem érdemes idegeskedni, ez csak játék.

Swordfish, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A felho vegre megvan , most mar csak a gazdakoribe nyomom a trutyit , talan kesz is leszek ;)
    Sok sikert mindenkinek ;)

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
  7. RGICA

RGICA Utánpótlás-írogató

Sajnos én is nagyon rosszul állok kanalakkal. Nagyon megköszönöm, ha kapok egy kis segitséget

Swordfish, Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Még 16 denim éhes, a fene az étvágyukatxDMár a garázsban is megnéztem van-e kanál, találtam is, de azzal majd homokozokxDxDSzerintem még a háborúk idejéből valóxD

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Minden denim jól lakott --- csak némileg túl termeltem a gazt... így még repetát is tudok nekik adni a felreppenő függvényében;)

-W-595-, kisvirág, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szia Cyra!
    Nem borsodi vagyok!
    Attú, még a kalány az kalány ! :) :) :)
    Csongrád megyei vagyok gyárilag ! :D :D

11. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Nekem még 9 db dencit kell megetetnem. Viszont megajándékoztak egy nyírfával :inlove: a kis aranyosak.

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 8 más kedveli ezt.
  12. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Biztos kész leszel még van többmint kettő nap. Nekem is hiányzik még 60 db röpi, de egyáltalán nem aggodom. Éjszakára válasz 8 órás érésidejű növényt és már hipp-hopsz meg is lesz;)

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 5 más kedveli ezt.
  13. anna8558

anna8558 Junior szaki

Nem aggódnék, ha nem jönnének ilyen rosszul a felröpik. 8órás gaz is 10-15db-ot hoz csak. :)

Swordfish, kisvirág, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  14. taga1

taga1 Fórum biztosa

Mindkettő 8 órás ilyen rosszul adja? - Nappalra nem tudod kiprobálni a másikat? - gondolom az eventnövénnyel már kész vagy Te is.

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 2 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Event délelőtt letudva, felhő termeli a tpket. Ma meg holnap reggel párat megetetek és legközelebb vas este ragadok kapát. Hajrá mindenkinek ehhez és a bahás eventhez is.

16. anna8558

anna8558 Junior szaki

Eventnövényből ma szedem le az utolsó kört és sajnos mindkettő ilyen gyérül adja.

Swordfish, Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. taga1

taga1 Fórum biztosa

Az 5 és 6 órásakat probáltad már? Démoni bokrétával nem olyan vészes az érésidejük. Nálam nappal vannak vetve, és 10 db-nál mindig többet kapok. Hátha nálad is müködik. Drukkolok Neked.

Swordfish, kisvirág, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  18. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Próbálj nagy földre vetni, a többit ahogy adja a területed, több felreppenő fog jönni. Nálam bevált.

Swordfish, Maszatka47 és granit kedveli ezt.
  19. Csókos

Csókos Fórum bárója

Mostani állás szerint "már csak" 29 etetés kellene..... :cry::cry:

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

És kééész :) Felhő beüzemelve, ládika elsőre 8000 tp-t adott. Most én is ráállok a gazdakörisekre, mert azokból nekem még igencsak sok híja. Szorítok mindenkinek, hogy be tudja fejezni.

Swordfish, taga1, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.