Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratula neked. :) Én még csak a felénél járok. :) Ügyi vagy. :)

Swordfish, kisvirág, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  2. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Nekem még 20 hami, de küdök, bizakodok!

Köszi a választ! Nekem még 20 hami hiányzik, most aratok penészkét, 1x1-en, 10-12-őt ad (reménykedem, aztán bizakodok, gürizek. Talán megpróbálom én is az 1*2-őt, bár ott nem olyan jó a hozam, nekem is a gazdakörikhez kellene termelgetnem :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.7.17
    Swordfish, kisvirág, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Köszike :) Felröpiket hosszúérésűekkel nyomtam le. Vizezve, trágyázva, szupizva- Holnap sajna csak kora reggel és talán késő este tudok géphez kerülni, így legalább mondom az egyik event legyen kész. Meglesz az neked is szorítok nagyon :)

Swordfish, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  4. Ninett79

Köszönöm, kedves vagy. :) Te,lehet nekem is költözni kéne, és akkor jobban menne? :p

Swordfish, Sali~*.* és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Igazán nincs mit,:) örülök ha nálad is jól adja.;) A penészke nálam nem igazán jól muzsikált, az alkonyi talán kicsivel jobban. Aratások között vparadicsomot és rémtököt ültettem pár kört forgónak. A gkörit kicsit megtolva ezekkel. Ne feledd a démonit mert azzal szépen lehozható az érésidő. Eventnövényre nem hat, már biztosan letermelted a szükséges mennyiséget.
    Jó munkát és sok-sok felröpit neked és mindenkinek aki még küzd.:)

Swordfish, Ágica-1958, kisvirág és 5 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

:D Én sem költözöm :p, csak a távolban van egy házunk, amit úgy néz ki végre el tudunk adni, ezért utazunk azt intézni. Egyenlőre csak kipakolni megyünk, vevőknek megmutatni :) Valószínűleg a hónapban többször, több időre oda kell menjünk, ott meg sajna net nincs. Így igyekszem mindent időben letudni, ahogy lehet.

Swordfish, Sali~*.* és Maszatka47 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Jólvanna. Mit tudtam én ezt. :p:D Akkor is ügyi voltál, én még sehol nem vagyok. :D

8. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok

Már csak 6 db denevérnek kell ebédet főznöm és gondoltam addig még van egy órám az aratásig gyorsan meg etetem a többit és kész is a felhőm :D De erre jól meg viccelt a Bp kaptam 1 db 1 óra munkásokat=54 db etetésért ami pont 2 perccel az aratásom előtt fog lejárni:mad:>:(:( hát nagyon szépen köszönöm arathatok kézzel megintxD:wuerg:;) Nesze semmi fogd meg jól:D;)

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=683arat_s.png

Utoljára szerkesztett: 14.7.17
    Swordfish, Ágica-1958, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
  9. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

A dencikék jól laktak ,de elég gyengén honorálták ,az időigényes menüt .:p A felhősor majd vigaszt ad a sok kis hálátlan vérszivóért!:D

Swordfish, Ágica-1958, kisvirág és 5 más kedveli ezt.
  10. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Felhő aktiválva,gazdakörik kipipálva.Jöhet a pajtatöltögetés.;)
    Mindenkinek sok felröpit és event befejezést kívánok.

Swordfish, -W-595-, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Bóléval itatom őket, hátha utána nem akarnak annyit enni :D :D

Swordfish, Fatther, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Végre kész a felhő, köszönet a szomszédoknak is, akik rendszeresen küldték az ezüstkanalat:inlove:
    Vettem 8 titokólat, mit mondjak, siralmas eredmények születtek, a hab a tortán a 2 db narancs angórasimogató:wuerg:, hát simogassa meg az oroszlán a programozókat ott fenn a BP-né
    l-.-

Swordfish, Fatther, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  13. Cofi2

Cofi2 Utánpótlás-írogató

Nálam ez is csak egy újabb teljesíthetetlen event lesz. Mindegy, mit vetek, ezüst kanál alig jön. Eventnövényre kb. 7 darab, ha az egész teliholdas farmot bevetem vele, 8 órásra 15 darab jön. két kupám is van, az egyik 15, a másik 14-es szintű, és az egész farmomra érvényes már a hatásuk, tehát elvileg 29%-kal nagyobb esélyem van röpire, de még így is ezek a szánalmas eredmények vannak kanalak terén. Egyszerűen esélyem sincs összegyűjteni a felhősort. Lassan megunom az egész farmozást, mert soha nem sikerül egy eventet se végigvinnem felhőig, vagy a felröpik nem jönnek, vagy a növényeket esélytelen letermelni adott időre, hacsak nem kel fel az ember éjjel is aratni. Pedig ebbe az eventbe már egy csatni is belement, és még így is csak 31 hami van a 60-ból. Eventnövény még ezerszámra lenne, csak nem röppen aminek kellene. :( A főfarmos eventbe már bele se kezdtem, úgy elment a kedvem az egésztől.

Maszatka47, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most pörgettem ki 100 % -os termény bónuszt 24 órára :inlove::inlove::inlove::inlove: húúú már nagyon régen volt ilyen bónuszom.
    A malomban az utolsó denihamik készülnek amik a felhőhöz kellenek :);).
    Elkészültek a hamik, így már a felhő aktív :inlove::inlove::inlove:
    Nagy gratula a végzősöknek, sok ezüst kanalat a még küzdőknek ;)

Utoljára szerkesztett: 15.7.17
    Maszatka47, Swordfish, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  15. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt, kellemes hétvégét mindenkinek.
    Event kész, már csak kedvtelésből etetgetek. Gazdaköri teljesítése a cél. Van még belőle bőven.:D:cry:

Maszatka47, Swordfish, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Most sikerült minden denit megetetnem, a felhőt aktiváltam :inlove::inlove::inlove:.
    Gratula akik már végeztek, és sok kanálkát akik még küzdenek :);).

Maszatka47, Swordfish, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Minden denci jóllakott, a felhő aktív :inlove::inlove::inlove:.
    A sok hamiért cserébe vegyesen kaptam az ajándékokból - TP,-BTP,-CSP,- albínó deni, 3 órás és 1 órás munkásokat :).
    Gratula azoknak akik már végeztek, és sok kanalat akik még küzdenek ;):).

Maszatka47, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. emancika

emancika Aktív író

Felröpi esetében mit érdemes vetni és milyen területre, hogy a legtöbbet hozza ki, mert hiányzik még 19 hami, ami húzos már megint, mert hiába termeltem eddig, akkor sem tudtam csak maximum 6 db-t/nap összehozni. Megint nem fog sikerülni. Bedobtam amit lehetett, de....

Maszatka47, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  19. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!

Most először úgy gondoltam az összes denevért egyszerre etetem meg, de így sem voltak bőkezűek :( Amit kaptam: 3 KK turbó, 9 sztrágya, 1 XXL Barkács, 45.000 TP, 70.000 BTP, 45.000 Csp, 3 csillag, 1 Bogorai fa, 1 tenyészet, 4 urna, 2 démoni, 8 denevér, 11 óra munkás, 100 alkonyi, 120 pöttyös, 200 korallgomba és 60 vérpáfrány.
    De így a felhő is aktív már és nem kellett rá külön várnom.
    Most jöhetnek a gazdaköri feladatok :)
    Gratula azoknak aki végeztek és kitartás akik még játszanak.

Maszatka47, Swordfish, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Már csak 5 etetésre kell kanál és kész vagyok!
    Gratula aki kész van, és kitartást annak aki még küzd :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.