Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Elbíztam magam, a penészke most nekem sem muzsikált, most nagyon keveset adott! Most a gazdakörik miatt denivirágot ültettem, bokrétával gyorsítva, még mindig 12 hami kell, és egyre kevesebb felröpit ad :-( De nem adom fel, Neked gratula, és sok kanálkát mindenkinek!

Maszatka47, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  2. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Ma már bizakodóbb vagyok a befejezést illetően, már csak 15 etetés kell és kész vagyok. Úgy vettem észre nekem a 8 órásak nem igazán szuperálnak. Az event növény ,5-6órás növények, jobban adják de csak azok amiknek köze van az eventhez, meg az utolsó gazdakörihez. Hétvégén van időm többször leülni a gép elé. Hajrá mindenkinek, nem feladni és meglesz!

Maszatka47, Gio, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  3. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még küzdök, 35 etetésen vagyok túl, talán az a baj hogy ezt nagyon be akarom fejezni. Gratulálok azoknak akik befejezték, sok sikert a még küzdőknek!

Maszatka47, zoldliget és Gio kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most, hogy több napja elérhető a teliholdas, igazán szép látvány a térképen. Eddig is jól nézett ki, csak hát olyan rövid ideig van nyitva, hogy fel sem tűnik annyira, hogy sokkal dekoratívabb, figyelemfelkeltőbb, mint a többi. Vagy csak a ritkaság varázsa. :)
    Végre ma reggelre én is kész vagyok. Hiába, ha hozzáférek megy ez :)

Maszatka47, Fatther, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Jó reggelt!
    Éjszakára alkonyi helyett izzó penészkét ültettem, és csodával határos módon több felreppenő jött, mint eddig az alkonyira.... pedig ugyanannyi TP....
    Most 5 hami készül a malomban, és ha kész lesz 38 hamim lesz összesen. Talán meg lesz a felhősor is, most bizakodom.
    Viszont eredményes etetésem eddig nem volt... 2sz.t., és 1 ó munkások volt (éjszakára...) :D az említésre méltó nyeremények. Szóval tényleg nem sok...

Maszatka47, zoldliget, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Köszönöm szépen! Neked pedig drukkolok, hogy röppenjenek sűrűbben azok a kanálkák. Én a gköri miatt is vérpáfrányt ültettem, bokrétával elég jó az érés ideje, ha gépközelben tudsz lenni. Mindenképp javasolnám még a vetésforgót, rémtök, pari.... utána kicsit jobban jöttek a kanalak. Természetes ez az én saját tapasztalatom, nem tudhatom nálad melyik a jó. Pof.úr ;)is ajánlotta mindig a vetésforgót, hogy a gép ne "aludjon".;)

fregolinyi, Fatther, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! én éjjelre 8 órásat ültettem és egy darab felröppenőt nem adott!

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Én is be szoktam tenni pár körönként valami egészen rövidet, nálam is bevált. A bahán is letolok 1-1 kör cukornádat a bambuszok között. Felhősor aktív, most megint 1 kör eventgaz megy, mert lesz még röpi a hátralévő időben, bár a denevérek nem kényeztetnek el jó ajándékokkal, azért próbálkozom, de mostantól már a gazdakörikhez termelgetek.

Maszatka47, fregolinyi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Nyuszika!:)
    Köszönöm szépen, hogy megerősítetted a vetésforgóba vetett hitem. Hogy ez nekem a bambuszoknál miért nem jutott az eszembe?
    Sajnos engem sem, de gazdakörizek és ami jön kanálka bizony kihasználom és etetem őket tovább. Egy titokólat is kaptam tőlük, annyira reménykedtem egy icike-picike krokiba. Hát nem jött, piros makitomboló lett belőle.:sleepy: Nem adom fel, annyira szeretném.;)

Maszatka47, zoldliget, fregolinyi és 3 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Ma reggel végre be tudtam az etetést fejezni, a denevérek jól laktak!:pA felhősorom kész:D,termelgetek a gazdakörihez,meg még kellene az szörnyecske is!Mindenkinek sok felröpit kívánok!;)

Maszatka47, zoldliget, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Gratu a felhődhöz !
    Ilyen angórások miatt nem veszek inkább semmit ! :mad::mad:xDxD

Maszatka47, Gio és Fatther kedveli ezt.
  12. Csókos

Csókos Fórum bárója

Ha adnának még egy napot... már csak 20 hami kellene...

Maszatka47, Gio, gery26 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    denevérek megetetve felhősora aktiválva:D:cry:
    már csak csemegélgetek:p
    mindenkinek jó játékot:)

Maszatka47, zoldliget, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Felhő kész.
    2vel etetem túl.
    Irány a gazdaköri feladatsor.
    Jó esetben ha pár küldit sikeresen teljesítek akkor már jó eventnek mondom.

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  15. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

nekem még 12, de ne itasd le őket, hátha többet esznek :) :) :-

Fatther, Maszatka47, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Igazad volt!;)Sikerült megszereznem a felhősort, nagyon örülök neki. Bevált a 8 órás növi (az árnyvirág, a másik keveset dobott), igaz nappalra is azt ültettem. Sok sikert a küzdőknek! Mindenkinek jó játékot!:)

Fatther, Maszatka47, Csókos és még 1 ember kedveli ezt.
  17. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Ma én is végeztem az eventtel, felhő aktiválva :) Sok sikert mindenkinek.

maszilva, Fatther, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Éjszakára 8 órás ment, a tegnapi szerencsén felbuzdulva, izzó penészkét.
    Még 14 etetést kellene véghez vinnem.... Minderre 21 óra. Hát, necces, nagyon necces... és még a növényem sincs meg... De azt du. ez szupertrágyás, kk-s turbó ültetéssel megoldom. Napközben meglehet meg nyomok még egy hosszút, sz-trágyával. Úgy már kilátásban van a 14 etetés.

Fatther, majoranna65 és Maszatka47 kedveli ezt.
  19. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát én 50 db tudtam eddig malomban összeállítani. Hát remélem még 10 összejön meg az etetés is majd.
    Ha nem így jártam, de sejtettem hogy felröppenő lesz a szívatás benne :(
    Na majd még írok sikerült-e :)

Fatther és Maszatka47 kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jó reggelt!
    Ez az utolsó holdas gazdaköri elég szívatósra sikeredett szerintem. A trutyiszörny és a lidércfa tényleg lidércálom. Nem lehet eleget termelni a felszaporításukhoz, a táphoz.
    Lehet rég volt már azért, de nem hiszem, hogy a polipfa ennyire húzós volt, vagy csak régen volt, a múlt pedig szépít ezen is :)
    Az event miatt csak tegnap kezdtem el vele foglalkozni, termelni a hozzávalókat, de nagyon lassan megy. Ha berakom a felesleget az egyikbe, nem kap a másik. Az ól érési ideje nagyon ideális, de a táp "drága", kéne több fa, de az is elég macerás. Sok ittlétet igényel, akkor lehet főállású farmosnak kellett volna mennem. De ki fizetne ezért?? :D
    Jó, jó, event meg kutyafüle, de eztán majd ismét 1 napokra nyit ki, szinte alig lehet vele haladni.
    Lehet event helyett azt kellett volna nyomatni!? Hmmmm... késő bánat.

ui. Ja és közben kinyitottam 52 teliholdas ládát, persze, hogy egyik sem volt benne :D
    Sőt izzó gomba és jani 4-4, árnyvirág, paradicsom, gülü, harapós orchidea, koponyafa 3-3, a többi 1-2 db. Ez is csak porhintés, túl sokra nem megyek vele, még a sok kicsi sokra megy címszóval sem.

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
    szöszi50 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.