Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Még 7 etetéshez való felröpit kell elővarázsolnom az event végéig. Remélem sikerül.

melcsi10, Gio és Fatther kedveli ezt.
  2. szuzi76

szuzi76 Utánpótlás-írogató

sziasztok. segítség kellene sajnos nem kapok felröppenőt. tudnátok küldeni??előre is köszönöm

melcsi10 és Gio kedveli ezt.
  3. rasi52

rasi52 Fórum-zöldfülű

sziasztok. segítséget szeretnék kérni, az éjszakai denevérdömpinget befejeztem, megvan a felhősor és az ijesztő történetet nem tudom kitenni mert azt irja , hogy nincs a birtokomban.

melcsi10 és Gio kedveli ezt.
  4. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Nézd meg, nem tetted-e ki a kerge kertbe, vagy a kincses szigetre korábban.

mebajah és Gio kedveli ezt.
  5. rasi52

rasi52 Fórum-zöldfülű

Nem találom sehol! De köszönöm a válaszodat!

6. szuzi76

szuzi76 Utánpótlás-írogató

sziasztok. miért nem számolja nekem az ezüstkanalakat? reggel kaptam kettőt de nem jelzi??

melcsi10 kedveli ezt.
  7. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Írj a moderátornak farmnévvel és ID számmal.
    Talán ő tud segíteni.

8. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Még 3 éhező kering a levegőben... és meg lesz a felhő...
    Talán sikerül, vagy még az is előfordulhat, hogy néhány idecsellengő is kap hamikát.. na persze jó ajándékért.... A terveim az időjárás, és a gyengeségem törte össze, de lesz még remélem hosszabb teliholdas, s egyszer talán sikerül....
    Mindenkinek jó játékot!

melcsi10, mebajah, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A reggeli aratáskor nagyon keveset adott, 16 felreppenőt, máskor ugyanerre ad 30-at... :(
    Még 11 hamit kellene csinálnom, szóval óránként legalább egyet. Nagyon remélem, hogy meg lesz!! Most szedem majd le az event gazt, szupertrágyáztam, kk-tam, hogy legyen elég a maradék hami elkészítéséhez. Ezután nyolc órásat fogok ültetni, szupertrágyával. Remélem ez már elegendő lesz az event befejezéséhez... de majd úgy is írok, hogy hogy alakult a sorsom..
    Ja, és ma a 3 hamiért nagyon bőségesen kaptam a jussomat! 1AB, 3 ó arató, é 1 csatni. Eddig még csatnit sem kaptam, nemhogy AB-t! Nagyon örültem!

melcsi10, mebajah, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Még hozzávetőleg 10 óra az event végéig !
    Remélem, mindenki be tudja fejezni, aki még küszködik vele !

melcsi10, mebajah, Csókos és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Gio

Gio Fórum bárója

Szia, a 8 órás ültetése előtt ne felejtsd el a démoni bokrétát betenni a rekeszbe. 20%-kal csökkenti az érésidőt. Sok sikert!

melcsi10, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  12. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon remélem sikerülni fog! Szorítok neked! Sok sikert!:)

Csókos kedveli ezt.
  13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Annyi mindent megettem, hogy már rosszul vagyok, fáj a hasam is.... A rekeszbe már több mindent nem tudtam belerakni :D Remélem ez segít. Másfél óra múlva aratom a hosszút. Már csak 9 hamit kell csinálnom! Izgulok! :oops::oops:

mebajah, Fatther és Gio kedveli ezt.
  14. gery26

Lenne egy kérdésem. A felhősorra a 2 db 1x1-es kitehetőre bármit tehetünk, vagy csak teliholdas kitehetőt? MÉg nincs meg a felhősorom, csak ránéztem és ez a kérdés merült fel bennem. Még 4 etetéshez való kanál hiányzik, haladok apránként.

Fatther és Gio kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Bármilyen 1x1-es kitehető jó rá. Én vigyorgó rémtököt raktam rá, valamelyik kedves szomszimtól voltxD

mebajah, Fatther és gery26 kedveli ezt.
  16. gery26

Köszönöm a választ, megnyugodtam, hogy nem feleslegesen teperek ezért a felhősorért :)

Fatther, mebajah és Gio kedveli ezt.
  17. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Gratula akinek sikerült!

Nekem sajnos nem sikerült csak 35 denevér hami jött össze, majd legközelebb...

Fatther és Gio kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Még hat etetés kell, 3 kanál van hozzá. A nyolc órás növény is nagyon rosszul adta most a kanalat. Csak 3 hamit tudtam csinálni. Ültettem még egy kört, szupertrágyával, de szerintem ezen felül is lesz egyre szükség. Remélem még beleférek az event idejébe.

maszilva, Matold, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:p:p:p
    éppen csak végeztem, nem siettem,de nem gondoltam,hogy ennyire kevés kanálkát ad a leghosszabbra is8)xD
    aki kész annak gratula, aki még küzd annak sok-sok kiskanalat:inlove::inlove::inlove::inlove:
    megyek a bahamákra egy kicsit nyaralni:D:D:D

varga1234 és Gio kedveli ezt.
  20. Szandika2004

Szandika2004 Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék!Egy pár ezüstkanálkát ha küldene valaki előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.