Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Gratula :) azzal kész vagyok már tegnap óta de a baha azt nem tudom

mennyi prospektus kell vajon?eddig 12db van bekeverve

A prospektus készítése nem a denevéres csevegő témája! A szomszédban olvasgass, kérlek!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.17
    melcsi10, Gio és kutyaszálló kedveli ezt.
  2. tahiti1

tahiti1 Utánpótlás-írogató

KÉSZ!!!:music::music::music:

melcsi10, Fatther, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Csókos

Csókos Fórum bárója

IMÁDLAK TITEKET!
    Most indítottam az utolsó 3 hamit a malomban! 11 perc múlva már a felhőt pakolom!! :inlove::inlove:

edibedi2002, ursa11, SzabadEurópa és 9 más kedveli ezt.
  4. szuzi76

szuzi76 Utánpótlás-írogató

nem tudom mit csinálok rosszul ,de nekem egy aratásnál átlag 10-12 felröppenő esik. már ébresztőóra is be volt állítva hogy meglegyen az event de nem sikerült. van pár óra az igaz de 15 hami hiányzik így is ami tényleg sok ha ajándékba sem kapok senkitől.:(

melcsi10, Éva0315 és Gio kedveli ezt.
  5. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Sikerült végre kipipálnom a mocsári szörny gazdakörit:D Persze volt rá időm, a héten nem dolgoztam:D

A deniket a kötelező után is tovább etetgettem és elég jó ajikkal hálálták meg. Többször kaptam munkásokat, szupertápot, szupertrágyát, növényeket, egy párszor BTP és CSP, 2x csatnit, 2x talányos tenyészetet /összesen 4 volt, krokodil nem lett belőlük /, 2x tikifát és 2x XXL barkácscuccot:D Az event tetszett, örülök az ajándékoknak, nyereményeknek és a felhősornak:inlove:. Az XXL-es boszorkányalmafa és lidércfényű fa grafikája csodaszépre sikerült, puszi a grafikusoknak:inlove:
    Még van pár óra az eventből, remélem mindenkinek sikerülni fog, aki még küzd a felhősorért.

Doggyra, alpha58, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  6. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Most keverem az utolsó denevérhamit, köszönöm mindenkinek aki segitett. /mindenkinek viszonoztam, és csak olyanok segítettek akik szintén rászorulók voltak/. Sok sikert annak aki még küzd, kívánom meglegyen nektek is.
    Jó event volt, örülök hogy sikerült.
    Most nyitottam az első ládát, 4000Tp-t kaptam. Azt hittem lefordulok a székről :)

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
    alpha58, taga1, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Teljes egészében elengedtem ezt az eventet :D Inkább koncentráltam a feladatokra, ami szerintem elég jól sikerült, kb 5 feladatot löktem ki...maradt még 5 de mindegyikben van már be be adva...úgy gondolom a következő 1 hetes nyitásnál be is tudom végre fejezni :)

Érdekesség...mindenféle kapkodás aratás nélkül 700 ezüstkanálnál járok...majd a rendszer visszaváltja..:D

taga1, Rylee86, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  8. anna8558

anna8558 Junior szaki

Azt hiszem nem fogom tudni befejezni az eventet, még 4 hami kellene a felhőhöz. Most arattam 8 órást és kaptam 4 db kanalat úgyhogy nem fűzök sok reményt már hozzá. :( Akinek sikerült befejeznie annak pedig gratulálok. :)

9. szuzi76

szuzi76 Utánpótlás-írogató

köszönöm mindenkinek aki segített ezüstkanállal.még 4 hami hiányzik és csak egyszer tudok aratni.

Gio kedveli ezt.
  10. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Ha a 8 órás növényre ilyen keveset kaptál, akkor valószínüleg nincs még meg a legendád. A kupáidat kellene fejleszteni, hogy több röpid legyen. Még van majdnem 4 óra az eventből és Neked már csak 24 kanál kell. Ne add fel. Démoni bokrétával/ arany rekesz/ 20%-kal tudod csökkenteni az érésidőt. Próbáld meg olyan növénnyel, amit még időben beérik. Ne feledkezz meg róla, hogy a keveréshez is kell idő. 2 topik van az ajándékok kérésére, érdemes ott is próbálkoznod. Sok sikert!

taga1, Fatther és stellácska26 kedveli ezt.
  11. Anya1979

Anya1979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Régi, új játékos vagyok, évekig játszottam, aztán évekig nem, és most újra itt vagyok. :)
    Nagyon sok mindent nem értek, de idővel mindenre rájövök :)
    Azt szeretném megkérdezni hogy a boszorkányalmafa XXL-t miért nem tudom sehova letenni, segítenétek nekem?
    Előre is köszönöm ha tudtok nekem segíteni. :)

melcsi10, Gio és stellácska26 kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A mostani teliholdas eventben csak fejlesztések a nyeremények a két fát illetően!

Jack boltjában a polcon találsz alapfát. Rémnövényekért cserében megvásárolhatod azt/azokat!

Boszorkányalmafa
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 20 db Polipcsáp
    -500 db Vámpírparadicsom
    - 100 db Harapós orcidea
    - 500 db Rémtök
    - 100 db Vérpáfrány
    Kihelyezhető Teliholdas területen kizárólag

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

melcsi10, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  13. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ez a dömping kivégezve, de engem is kiszipolyozott :)
    Kb. 15 órája azt hittem nem lesz meg. De nem adtam fel, igaz megint sokba került az Event :(
    Elment megint 2-300 Sztrágya hogy meglegyen (Raktár tartalék fogy). :)
    De Ritkán adnak ilyen jó hasznos felhősort így kihagyni bűn lett volna :)
    Így akárhogy is de meglett meg kaptam egy kicsi szomszédsegítséget :)

Most már jöhet a másik Event az Eventben, ha már nem hagynak piheni :)

Gratulálok akik befejezték velem együtt és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

Doggyra, alpha58, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  14. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

Sajnos a végére k 1 hami hiányban leszek :( kevés a felröppenő nagyon hiába a szupertrágyázott 8 órás .

Fatther, Gio és melcsi10 kedveli ezt.
  15. Anya1979

Anya1979 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget. :(
    Sajnos nem tudok onnan semmit megvásárolni pedig az elejétől kezdve termelem a növényeket a teliholdas eventben. :( :( :(
    Polipcsápom nincs is és szerintem nem is volt :(
    Mindegy, sajnos ez nagyon rosszul sikerült :(
    A nyaralós eventtel sem haladok, nem tudom, mit csinálok rosszul.
    Köszönöm mégegyszer a segítséget.
    :)

Fatther, Gio és melcsi10 kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Küldtem baglyot is.
    Szépen haladok az eventtel, meglesz az.

Fatther, Gio, ditrich54 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kérlek arra, alaposan nézz szét Jack boltjának kínálatában. (több oldalt is lehet nyitni az üzletben)
    Van ott polipfa is. Sok egyéb új dolog is számodra.

Hidd el, belejössz a játékba újra, csak sokat kell kutatnod az infók után, és még többet olvasni a fórumon.

Sok sikert kívánok, üdv újra a játékban!

Doggyra, taga1, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  18. anna8558

anna8558 Junior szaki

Köszönöm mindenkinek aki segített és küldött kanalat :) Megvan a felhő:inlove:

Doggyra, taga1, nyuszi63 és 2 más kedveli ezt.
  19. -*Virág*-

-*Virág*- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönöm szépen azoknak akik megsegítettek egy-két felreppenővel, így sikerült befejeznem az eventet! :):)
    Mindenkinek további sikeres játékot kívánok.
    Üdv.:Virág

Gio, mebajah és taga1 kedveli ezt.
  20. igaba

igaba Junior szaki

Lassan de meg lett ez is! Event event hatan, egy kis vakacio meg szabadsag is jo volna, nyar derekan rank ferne egy kis piheno!

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.