Visszajelzés Éjszakai denevérdömping eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 7.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Neeeem, van remény! Talán egy csoda mikroszkóppal láthatóvá is tehető. Nekem ezen a farmon semmi, de a másikon kipörgettem már egy rózsa egeret és békát az eddigi pályafutásom alatt.
    Nálam most épp esküvői a főnyeremény, úgy döntöttem kihagyom. Nem is értem, miért?!
    Na ez az event érdekes lesz nekem, event növénnyel kell kezdenem és szerda csütörtök felröpi napok. Lehet, hogy csak a növény felét termelem le az első két nap. Jó lenne előbb látni, hogy mi a nagy helyzet a felröppenővel. Egy biztos pont viszont van, ha felhőm lesz két víztartály díszlik rajta.

Fatther, újfarm53, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  2. Ez kb nálam is így volt!
    Nem leszel egyedül.
    A jóindulatra és a felröpik számára nagyon kíváncsiak leszünk!?

ildiko44, újfarm53, vekony1 és 7 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Tehát konkrétan csak a RACS lesz használható. Egyedül ez növelheti a termés mennyiségét. Köszönöm, ha megerősíted! Szép napot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.7.17
    újfarm53, genka53, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A kutyás és macskás event -nél, volt indulat. A mostaninál van jó indulat, a következőnél a 2-tő közé tippelem :);)Bennem meg kétség van, mert nem emlékszem, hogy mit vetettem el utoljára. Az ólakba és a fákba, biztos vagyok mind, kivan rakva! :D

Utoljára szerkesztett: 8.7.17
    g.bella, újfarm53, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  5. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

És ott a pont!;)

újfarm53, meszimarsi, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Dettó...én is olyasmire emlékszem, hogy 7-8 szentjanis meg 3-4 trutyitó kint van, meg az összes fa, a növényről lövésem sincs...Viszont az előző teliholdas röpis eventnél még csak 29-es volt a legenda, most fullos. Hogy ez mennyit számít, nem tudom...
    Leho morzés taktikája lesz nálam is felszaporítás után, talán tá-ti-tá-ti-ti elosztásban. Ugye a 2 hosszú között jó 1 rövid, a röpik miatt, akkor már inkább az eventgaz lesz a rövid. Este meg jobban van időm mostanában, akkor lemehet 2 kör is:) Remélem jó sok denit meg tudok etetni, szeretem az ilyen eventeket. Addig meg macik mindenhol...dögunalom.

g.bella, újfarm53, Kata_rzis és 11 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A rémföldes nem kedvencem de csinálgatom, mert a gazdakörben alig haladok, 1napos az csak van.Haladni ilyenkor lehet, egy kicsit jobban! Mert több napos és event közben, lehet vetni mást is.:)Medvéim voltak, eventen nyert titokólakból. Mielőtt megvehető lett, a horgászos eventnél kiváltottból is lett 1 narancsmedveólam. És azóta is azon gondolkodom, hogy szerencsés vagyok e vagy nem, mert utána megvehető lett. Ezután vettem párat, hogy tele legyen egy terület. Előtte meg 15 sima és 6 narancs fejlesztésem volt.:D Utána meg szerencsém volt, mert a gazdaboltban 4300 csp-ért, vettem.:D:D;)

Utoljára szerkesztett: 8.7.17
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nem vettem, mert én is kaptam 11 narancs medveólat menet közben.Most és már kb 3-4 hete van kint 6 medveólam/ narancs/ Már 1100 db -nál tartok, de szerintem ennél több nem igen kell.Mióta lett medve ól,azóta is kint vannak,az újakat mindig duplán teszem ki.A teliholdas területen vannak a rém fák és rém ólak/kb.10-10/ ami maradt terület, azon 8órás gazok.Meglátom mire lesz jó!

csopke1, újfarm53, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  9. A BP lehetőséget biztosíthatna betekintésre akkor nem lennénk ilyen dilemmában.
    Én a hosszukat szoktam előtérbe helyezni igaz ez azzal jár, hogy abból dagad a pajta.

g.bella, újfarm53, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Igazad van, én is ha lehetőségem van akkor 8órás növényt, szoktam elvetni csak, most siettem. Lehetőség a betekintésre, jó volna csak, malacing volna, másképp (Phusing )!:D:D:D De, jó akaratú!

újfarm53, Gio, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó kis event lesz ez;) s talán haladni is tudok azzal az egy gazdakörivel ami még nyitva van;)

újfarm53, -W-595-, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  12. gkittus

gkittus Törzsjátékos

A GYIK-ban hol találom, hogy mekkora a telihold terület? Köszi

Swordfish, újfarm53 és Maszatka47 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azt nem tom, de megegyezik a főfarmmal. 202 kis kocka.

HéricsBáró, 1csendes, csopke1 és 16 más kedveli ezt.
  14. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok!event kész! macik kint vannak boldogság van és most pihi:)

újfarm53, Sali~*.*, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ez az event van kész?? Gratula, nálam még el se kezdődött. :D

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÁÁÁ az ilyen jellegű eventnek csak itt a farmon jutunk a végére.... :music: otthon folyamatos;)

újfarm53, miniowl, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok Leho és Ninett:)
    Meghoztátok a mai mosoly adagomat, köszönöm:)

18. Maszatka47

Üdv mindenkinek!:DNekem még csak egy teliholdat sikerült kifognom ,amióta felcsaptam farmernek. Ha jól emlékszem a denevér barlangra gyűjtögettem éppen ,a gazdaköriket még csak sóvárogva nézegetem , de ha event van akkor teljes gőzzel nyomatom.Egyszerűen mindig ,mindent akarok!Nálam nincs olyan, hogy megéri vagy nem éri meg...egyszerűen játszani akarok.:DMég nincs konkrét tervem ,hogy miként vágok bele ,de egy biztos ,hogy teljes gőzzel és töretlen optimizmussal.Addig itt csemegézgetek és tanulok a mesterektől.;) Csodás szép napot mindenkinek!!! :D

marcsi152, 1csendes, almáspite48 és 21 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Az égig érő paszuly 4/7. szintjének teljesítéséért denevérbarlang a nyeremény.

1csendes, újfarm53, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  20. Maszatka47

Köszi!:)Azóta már meg van és fejlesztést is nyertem hozzá ,de akkor vadi új koromba:p nagyon érdekesnek tűnt!xD

újfarm53, ljanika6, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.