Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor Te a 124ik szinten vagy.

zolecsiga, 1hun2, mentorkiller és 9 más kedveli ezt.
  2. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Piros, vagy fekete színű hangszórót szeretnél? ;)

revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

basszust!

4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Akkor ezt zold lampanak veszem, aztan eventnek neki:D

Lehonak, Tomanak koszonet az eventismertetoert;) hogy is volt ez a regi idokben:) Megjott az event, aztan kiderult mi kell bele. Ugy latszik husvetra nagyon retros eventeket tettek bexD

mentorkiller, maszilva, revaa és 22 más kedveli ezt.
  5. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Ki tudja mi az a bugsy bogár? Kitehető vagy mi? Nem találom sehol. Az egyébnél ott van csak nem tudom mi az.

zolecsiga, -Fülemüle-70 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Már kérdezték előtted 20-an. Várj türelemmel, míg megtudjuk, hogy mi ez és mire jó, mert még senki nem tudja.

Leho, ez az event hanyas nálad? :) Valamiért úgy érzem, hogy ez tetszik Neked, elhülyéskedsz vele ;) Jól tévedek? :)

revaa, -Fülemüle-70, spagetti24 és 14 más kedveli ezt.
  7. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

A Bugsy valami olyasmit írt, hogy az event végén majd beváltásra kerül.

revaa, -Fülemüle-70, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  8. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Értem. Közbe visszaolvastam és megtaláltam, hogy többen is kérdezték. Ezután előbb alaposabban visszaolvasgatok.

revaa, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  9. judorf

judorf Haladó

Sziasztok! Annyira élvezetes számomra az idei bolondok napjaxD Sosem lehet tudni mi történik a farmon a következő belépéskor. Milyen buli lenne már, ha ezek a rovarok hirtelen elkezdenének nőni meg szőrösödni.

revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 11 más kedveli ezt.
  10. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Ha megfelel küldöm. Csak nyisd ki az ablakot. :)

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Remélem Bugsy nem azonos a Bud Spencer-féle filmekben látható enyhén gyengeelméjű férfival, aki mindig megkapja a főnökétől a rövid és velős jellemzést.

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Jó ötlet, ajánlom a fejlesztők figyelmébe. :D

revaa, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ma lett egy új szomszédom, ajándék küldéssel kezdte ismeretségünket, remélem, hogy ő nem tréfa! :)

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  14. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    szeretném kérdezni hogy az utosó jegesmaci etetésnél kaptam levelet az etetésért -azóta nem etettem de levél megint jött - Chris G től és a levélbem valami kinai betüs irás van a másodikban pedig egy rajz
    tudtok erről valamit ?? köszi a választ

15. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

több cukorka nincs a medvének, az honnan van? az 1 db odaadtam egyéként MILYEN KAPCSOLAT van a medve, event növény, felröppi, és malom termék között

-Fülemüle-70, csio70 és Rebcsok kedveli ezt.
  16. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Most arattam.6 db légycsapóra volt elég a növény,felröpit nem néztem,de szerintem nem lesz vele gond,mivel két földön termelem a 3-on tudok mást termelni,ami adja a felröpit (még 6-ra elég a maradék)
    Tehát 10 aratás,ebből már lement 1....még ha naponta 3 szor aratom,az 3 nap,még van 80 óra az több mint 3 nap,de ahogy magamat ismerem a 4 aratás meglesz,mert elég roszalvó vagyok 1-2 percre éjszaka is felkelek,igy arathatok 4 szer.
    Igy 2-2 és fél nap alatt lefogom tudni ezt a bogaras eventet.
    Nos ez a tervezetem,majd a VV megmondja igy lesz-e! ;)csak a felröpi...:)vagyis itt leröpi a kérdéses.:wuerg:
    Ha roszul számoltam javitsatok! :D:D

Utoljára szerkesztett: 1.4.18
    revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  17. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Konteó is készüljön ne csak GYIK? ;)

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Piros, Áprilisi tréfa csupán! Lesz még több is! :inlove::D
    Gréta, most, hogy megeteted a macit, elkezdheted a bogaras eventet... Alapokat lásd az aláírásomban, meg amúgy a topikban.:)

zolecsiga, -Fülemüle-70, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszi a kioktatást!

Köszi a kioktatást!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.18
  20. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Nem volt kedves vicc és nincs kedvem jópofizni. A reggeli farmos meglepetés már alaposan betett a mai hangulatomnak. Azt végképp nem vártam, hogy valamelyik játékostársunk még megtetézi ezzel az ízetlen tréfával. Elég volt a BP "kedves" meglepetése erre a napra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.