Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nekem meg ebből a sótlan, humortalan hozzáállásból van már elegem. Április elseje van, eddig minden évben volt valami furcsaság a farmon. Rögtön az elején kérték a modik, hogy hagyjátok a hangulatrombolást, olyan szépen elszórakozott itt egy csomó ember, ti meg jöttök ide egyfolytában fröcsögni :( Ha neked ennyi is elszúrja a hangulatodat, hogy a farmon virtuális bogarak sétálnak, akkor a hiba nem a játékban van...

cskati01, -Fülemüle-70, genka53 és 29 más kedveli ezt.
  2. jade

jade Utánpótlás-írogató

A belépéskor a hírlapban az eseményeknél írja, hogy "Kármentési akció A rengeteg kártevő-támadás miatt...." a végén az szerepel: "lorem ipsum dolor sit!" google fordító szerint eszperantó nyelven azt jelenti: ez egy kis fájdalom.
    Van más jelentése, vagy van jelentősége ennek egyáltalán?

-Fülemüle-70, genka53, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  3. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Megint kaptam két levelet egyiken matekfeladat, a másikon egy nyuszika van jelekből. Nagyon köszönöm

-Fülemüle-70, Maszatka47, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem könnyű a mai nap.

Húsvétvasárnap 3 különféle területen event, az egyik be nem jelentett, amiről modi nem adhat felvilágosítást. Ebben a mondatban számtalan nehézség benne van.

A help és a panaszkönyv tele van. A stílus időnként alpári és elviselhetetlen.
    A kollégáimat hülyének nézik a játékosok. Pedig nem tehetnek mást. Csak azt mondhatják, amit unásig ismételnek.
    Mindenki talpon van, mindenki úgy és ott segít, ahol tud. De csak ennyire tud. Persze, szeghetnénk szabályt, de az senkinek nem lenne jó.

Akit a kollégák ideküldenek a segítségkérő topikokból, fogadjátok új vendégként. Igen, ezredszer is el kell mondani ugyanazt. Ahogy azoknál az eventeknél is, amikor van ismertető. Ebben nincs semmi új. (Sajnos.)

Itt jó (volt) a hangulat. Készült két remek ismertető. Rengeteget nevettünk. Remélem, így lesz továbbra is.

Igen, valami szokatlan van a farmon. Tényleg haragudni kell ezért?

A minap mondta nekem valaki, hogy a játékosok nagyon nagy részének nincs humorérzéke. Igaza van. Na de ennyire?

És Leho humorához is külön érzék kell. Biztosan tudom, ha ő valakit igazán bántani akarna, azt nem itt és nem ilyen szofisztikáltan tenné. (Azt nem tudom biztosan, hogy egyáltalán akarna és/vagy tudna-e bántani bárkit is. De ez már más kérdés.)

Vegyük újra elő a zöld színt, hátha a délutáni kávé is a monitoron köt ki!
    Kávét hoztam hozzá.
    kávééééé.jpg

Utoljára szerkesztett: 1.4.18
    upupa, cskati01, brozsa és 50 más kedveli ezt.
  5. pappgera

pappgera Törzsjátékos

még jönni fog csak nyitogasd ki, én már 4-et kaptam most egy nyuszi volt benne.

revaa, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

Igen van. ;)

Idézem a wikipédiát:
    A lorem ipsum (röviden: lipsum) egy latint utánzó összefüggő szöveg, amelyet a nyomdászatban és az informatikában a betűtípusok, a tipográfia és az elrendezés bemutatására használnak. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy a generált szövegben található betűk és betűközök kombinációjában láthatók a legszebben a betűtípusok fontosabb jellemzői, mint például a vastagság és a minta. A lorem ipsum megjelenik a népszerű Microsoft Word dokumentumszerkesztő program súgójában is.

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Áprilisi tréfa csupán! Lesz még több iS! :D Olvasgasd ezt a topikot, s a homály elhárul! :D Jó szórakozást Neked is!

8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Drága kedves Farmosok!
    Ez egy ilyen nap! Fogadjátok el! Nincs annál rosszabb, mint mikor a vita és a veszekedés üti fel a fejét az eventes csevegőben (vagy bármilyenben). Nem kell reagálni minden hozzászólásra, feltalálták a szelektív olvasást. Mióta visszafordítottam a farmom, nem zavar, hogy április 1. van. Az viszont igen, hogy kinézek az ablakomon, és a jácintjaim a földön a nagy széltől, az udvarunkra pedig már kacsák és hattyúk is le tudnának szállni, olyan sok eső esett. Élvezzük a meleg lakás adta lehetőséget, és ne egymást marjuk!
    Kitartást! Holnap már április 2. lesz! ;):D

revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 16 más kedveli ezt.
  9. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Engem akkor nem nagyon szerethet, mert eddig egy levelet sem mert írni, pedig már leütöttem 10 bogarat :p

revaa, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  10. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

A medve, ha nem eheti meg a légből-jégből kapott nyalókát, ráül az eventnönyére, és nem hogy fölröpi, de növény sem lesz;)

revaa, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  11. jade

jade Utánpótlás-írogató

reggel óta folyamatosan olvasom ezt a topikot, de erről még nem esett szó, ezért hoztam fel :)

12. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Egyébként imádom a grafikát!
    Van amikor a légycsapó egyből leüti a bogarat,de van amikor odaüt neki,a bogár sértődötten arrébb ugrik,és igy üldözi a légycsapó egy darabig...:D Nagyon aranyos:inlove:,és mindig más-más...:D:D:D

revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 15 más kedveli ezt.
  13. kiszab

kiszab Junior szaki

Sziasztok, próbált már valaki levelet írni Chris G-nek?

-Fülemüle-70, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. Othep

Értem, nem tudtam, mi a pontos szitu. Akkor Beko válasza Neked a jó...:)

-Fülemüle-70, Melan, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

Segítség! A ...... piacon a bogarak eltüntették az összes trágyát. Hogy fogok így eventezni? 8):music:
    Melyik bahás állat csinálja a legnagyobbat? Ha már felröpi nem jön a baháról, legalább car jöhessen.:D:D

16. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szerintem az elefánt xD

17. Othep

Szia Beko! :) Szerintem a koala. 4-et ad.

revaa, -Fülemüle-70, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

A valóságban igen. Na de a farmon? :pxD
    Fejből csak a kivimadár "termeléséről" tudom, hogy naggggyon sok. De a sok jelzőtáblától nem fér el a farmon szegénykém!

Az elefántté különben is mézeskalács illatú (fahéjat eszik az istenadta). Húsvétkor inkább kalács illatú legyen. Nem? 8)

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Akkor az oroszláné elég csípős nem?xD Az anakondáé meg pikáns csirke?:music:

revaa, -Fülemüle-70, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

Az hogy csíp (elől-hátul) az az oroszlán baja. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.