Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Család, ünnep és még ez a baromság is, erre te a fórumon dühöngve töltöd ezt a kevés idődet? Felháborító!

A stréber játékostárs csak annyit írt, hogy még a ti kedvetekért se fog húsvét hétfőn dolgozni senki a BigPointnál!

53/60, tüpp-türüpp :music:

Ki lehetne kapcsolni ezt a sok hőzöngőt? Nagyon zavar!

Fejl.takt-ban jártam, kérdeztem és vártam...Még hiányzik 2 sor, azt kitalálom ma xD

Lillapilla73, nyuszi63, taga1 és 21 más kedveli ezt.
  2. deres77

deres77 Fórum-zöldfülű

hogy lehet vissza kapcsolni ezt a bolondos eventet, mert véletlenül valamit elnyomtam

3. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Jó estét! Eventtel haladok 38.-ik lecsapásom kész, holnap már meló, de sikerülni fog! Chris megint írt és mint illedelmes emberke válaszoltam neki levélben! xD
    https://kephost.com/images/2018/04/02/level-Chrisnek.jpg
    Erre megint rajzott küldött, csak nem a nyelvi akadály van a dologban? A Bogarakat már megszoktam, első feltűnésükkor azt hittem meteorok. :) Sok sikert mindenkinek, ha nem menne légycsapóval adjatok Chemotox-szal!

4. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Természetesen, ki lehet(ne)! Elég lenne kiiktathatóvá tenni az ilyen "vicceket", "tréfákat" a jelenlegi oktrojált módszer helyett. Kikapcsolhatóvá, tehát akinek tetszik, az nézze, akinek nem, az ne legyen kénytelen nézni.
    Azonnal megszűnnének a "hőzöngések". Ugye milyen egyszerű?...

emocy91, szekulagábor és alpha58 kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Neked is csak azt tudom javasolni hogy meredten nézzél előre középre. A szemed sarkából látod amikor a bogarak kimentek.( Azokat meg nem is bogaraknak látod)
    Amikor új területre mész, akkor ugyanazt kell csinálni. Így nem látod közvetlenül a bogarakat, csak érzékeled. Szerda éjfélig nem lehet kikapcsolni.

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Szia Csigaa!
    Hozzám képest jól haladsz. Nekem 19 etetésem volt, kiszámoltam kb. 14-15 aratás kellene. Napi 5, ami nem lehetetlen /szabi/ akár meg is lehetne. Ha kétséges lenne a befejezés, nullázom amennyit kell, persze mérlegelés után.8)
    Gyere Csigaa! - hajtsunk együtt! Ki tart velünk? ;)
    Azt írod nehéz eventnek sorolnád? Én is! Legfőképp a kétkedő fogadtatás miatt,:music: ami ugye jócsán elvett az időből. Ám itt olyan lelkes gazdák vannak fittyet hánynak minderre. Játszva dolgoznak, ki így, ki úgy csapkodja a bogarakat, a fejét, a klaviatúrát. Néha még azt is feledteti a jó hangulat, hogy aratni kéne már!xD
    Úgy gondolom feltaláltam a kéretlen levelek távoltartásának megoldását./A szabadalmi díjjért hová is fordulhatok? Tudom, legfőképpen föl, de onnan jövök!/:D Jó neveltetésem folytán minden levélre válaszolok, ez most is így történt. Mindenkinek egységesen küldtem a formaszöveget, azzal az eltéréssel, hogy macskának cat, kutyának vaú, vaú.
    Valahogy így: Hi! I Love You cat! Egy idő óta elhallgattak a "molesztálók".:inlove:
    Mindenkinek sok szerencsét, jó befejezést kívánok! :)

ursa11, Maszatka47, szekulagábor és 11 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Egy kérdésem lenne,mert Ti vágjátok a témát.Mi a fenét tud ez a bugsy bogár,már 9 van a pajtámban ,de fogalmam nincs mit ér vagy mit tud.Köszi a választ.

8. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia! A hőzöngés megszűnésének számos egyéb más módja is van. Egyet emlÍtenék csak! Úgy nevezik:-Elfogadás! Ez egy nagyon szépen megrajzolt event figura/figurák amikben szerintem igazán semmi zavaró vagy gusztustalan nincs. Számos mesekönyv pl. anno a Gögős Gúnár Gedeon is tartalmazott ehhez hasonlatos állatkákat. Nem kell szeretni, de tudomásul lehet venni, hogy most ez van. Ha pedig a mások véleményének tiszteletben tartásáról beszélünk, illene tiszteletben tartani azt is, hogy ez egy event csevegő, az "oktrojált" módszer kifogásolására létrehozták a panaszkönyv intézményét.

Utoljára szerkesztett: 2.4.18
    Lillapilla73, taga1, GYuGYu1003 és 14 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Majd beváltják. Azt hiszem 5000 csp/tp/ btp az értéke. Remélem jól tudom. :)

Maszatka47, szekulagábor, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi Ninett.:)

Maszatka47, Sali~*.* és Ninett79 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szivesen. :)

Imi* és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sokat nevetünk, mert átlátjuk a helyzetet. Időt szakítottunk arra, hogy megértsük a meglepetéseket. Uram bocsá' a korunk, az agyi kapacitásunk, a temperamentumunk megfelel ennek a kihívásnak. Jó kis csapat jött itt össze. Sziporkázott a társaság. Köszönöm a nevetés könnyeit nektek.
    ----
    Nem akarok hangulatot rombolni, de (Béláim) gondolkodjunk....
    Ha valaki megetette a jegesmacit, fejre állt a farmja. Fogalma sem volt újabb eventről. Azt hitte tegnap, hogy áprilisi tréfa az egész és mára elmúlik. Ma már kétségbeesetten ír a supportra, hogy ma is baj van.
    Aki elkezdte az eventet, szépen lépeget és hirtelen üres lett a pajtája, csak azt vette észre, hogy odaveszett a munkája, a kincsei. Sírva fakadt? Igen.
    Aztán a kéretlen levelek. Sokan megijedtek tőle, zaklatót látnak benne. Jogosan? Persze, mi mást gondolhatnának. Nem olyan tűzről pattant mindenki, mint az itteniek.
    Az Otto nevű szomszédok is ijesztőek lehetnek, elhihetitek. Hová lettek a barátai?
    A bogarak szaladgálása a legkisebb "hiba" ebben a kétségbeesésben.

A moderátorok idegei pattanásig feszülnek, ahelyett, hogy pihennének húsvétkor, ezredszer mondják el ugyanazt az újabb rémült, vagy tajtékzó játékosnak.

Igen, vicces. Sokat nevettünk, de ennek az eventnek sajnos nem csak ez az oldala van.

Ha mindezt együtt nézzük, nem tudom, hogy a mérleg nyelve merre billen.

Azt hittem, hogy a tavaly novemberi fáradtságot nehéz lesz überelni.....
    És ez a káosz még két napig tartani fog.

Én elköszönök tőletek pár napra. Egyéb feladatom van.

Őrizzétek a jó hangulatot! Simítsátok a ráncokat! Segítsetek határtalan türelemmel egymáson és mindenhol, ahol csak tudtok.

Jó éjt nektek és eredményes eventezést!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

taga1, miniowl, gabiszabó és 34 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Ma is sokat csúsztam az aratásokkal.:cry: De holnaptól visszaáll a rend és megy tovább a mókuskerék. Te is vagy olyan ügyes gazda hogy bepótolod ha lemaradtál.

ulmo12, Maszatka47, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hahóóóóóóóóóóó!
    Már bocsánat de ki írt bármi rosszat is a narancs gólyáról?o_O
    Nem írtam szerintem semmi rosszat, meg amúgy is el tudom dönteni számomra mi az érték de azért köszönöm szépen tényleg jól esett...:sleepy:

Kifejezetten örültem neki, a hangsúly a semmi máson volt!

emocy91, miniowl, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  15. makkász

makkász Fórum-zöldfülű

Sali~*.* és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Ez a drága Chris megint küldött jelekből kirakott nyuszit.
    Nagyon illedelmesen megköszöntem Neki, majd megkérdeztem más nincs? ilyent már kaptam!xDxD

taga1, Maszatka47, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  17. makkász

makkász Fórum-zöldfülű

miért kapok egy csomó levelet ,minden féle firkákkal ?

Sali~*.* és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Ne mondj neki ilyeneket, mert küld hálából egy csomó bogaratxDxD:wuerg:

Fätum, Maszatka47, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Te írtad hogy hess innen. Innen indult el a beszélgetés hogy miért nem örülsz egy narancs gólyának. De részemről a téma bezárva mert nem szeretnék repülni. Valamiért nem tudok repülni. :D

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A többit megláttam és MONDOM HESS INNEN...
    Bántja a szemem amiket írtál, pedig szó sem esett semmiről amit írsz...:oops:

emocy91, taga1, miniowl és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.