Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kukori!;)
    Annyira hiányoztál! :inlove:Sajnos nem volt ki helyettem számolgasson, így kénytelen voltam magam.:wuerg:
    Köszönöm a biztatásod, persze ahogy írod! Majd összekapom magam, a kicsit csendesebb napok is jót tesznek, a játékban tervezettebben tudunk haladni.:)

2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xD

csio70, Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sajnos nem volt egyértelmű amit írtál.
    Itt most nem nagyon lehet senki helyett számolni, mert én is kiszámoltam magamnak és még fényévekre vagyok saját magamhoz képest is. :D

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, a válasz: Chris G közös barátunk, aki mindenkinek udvarol. .... :D:D:D

Szviki04, spagetti24, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  5. macska49

macska49 Utánpótlás-írogató

Gratulálok a BP-nek! Meglepő,vicces áprilisi tréfákkal szórakoztatnak minket!Tetszik a sok csúnya bogár is,főleg,hogy bent maradnak a gépben!xDA fejreállított farm,Chris G levelei...mi jön még,várom! Igaz az eventtel nem haladok,de sebaj:szórakozás,játék-ez a lényeg!:DBogármentes szép tavaszi napokat kívánok mindenkinek!

taga1, mebajah, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  6. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Mert L'Oreal.

GYuGYu1003, mebajah, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia makkász!
    A fentieket kiegészíteném azzal, hogy mindenki, nemre való tekintet nélkül.
    Minden szomszédom *otto_O*:D Nah és hová tünt a férjem?l:wuerg: Ottó, azonnal gyere haza! Ellepték az idegenek a szomszédlistám!
    Ezek clonozzák egyást, nagyon egyformák! Cemotox a kezedbe legyen! Ne nézz semmit csak fúúúúúúúúúúúúúúj!
    xD

csio70, szekulagábor, megirn és 11 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali!
    Akkor én mit mondjak nekem a nejem lett Otto...:D:wuerg:

9. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

40/60 az állás nálam, kezdek bizakodó lenni, bár CG barátunk első levelétől kissé összeszorult a záróizmom...

ulmo12, Maszatka47, Szabi451 és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia Imi!;)
    Ajj jajjj! Sajnos nem tudok jobbat, békélj meg a gondolattal! Megesik néha tudod. " Álljon meg a menet ********xD:D
    Ne szomorkodj emiatt, jobb ezen túlesni minnél előbb! :wuerg:
    Szia makkanch!
    Nem csodálkozom, hisz te tudsz makkául!:);)

Moderáltam!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.18
    spagetti24, Maszatka47, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Megnéztem gyorsan a lugasunkat, ott már nincs Otto!:D
    Nem elég a piac neki még én is kellek neki? NA MÉG MITNEM...o_O
    Imi és Otto milyen szépen hangzik!:wuerg:xD

Lillapilla73, csio70, spagetti24 és 9 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

A házba keresd Imi! - ne a lugasba! Nem te kellesz neki! A nejed! - legyél nagyon óvatos! Ő tünt el nem?

spagetti24, mebajah, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ő a szomszédba van, át is mentem megnézi, hogy tényleg ott van-e!;)
    És mit láttam Chris fiú nem bír magával neki is csapja a szelet!xD Elbeszélgettem Chris urasággal... Még egy kandúrnak nincs helye!;)

csio70, Gio, megirn és 10 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Jaj Imi! :mad:Megrémisztesz! Azt mondtad dúr? - lelőtted?:oops:

spagetti24, mebajah, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sajnos nem volt más választásom, DEHOGY!:p
    Ajánlottam neki másik nőt a szomszédságból, szóval vigyázz!;)

Gio, megirn, spagetti24 és 7 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Te vigyázz kit ajánlgatsz!;) Én már foglalt vagyok! Nem cserélem le a párom! :p:)
    Megyek aratási időm van! Pár katt, katt és jövök!;)

Gio, megirn, spagetti24 és 5 más kedveli ezt.
  17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Asszem a felhősor kézzel történő aratásáról inkább lemondok, 240- szer nem nézem mégegyszer végig a bogárrajzást! 32 légycsapót sikerült működésbe hozni, de most a felröpigyártás a fő feladat, ha lenne elég repkedő rágcsálóm, még 10 kártevőmentesítőt gyárthatnék! Most elteszem magam holnapra, jó éjt!

csio70, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    sulgalmazásodra én is próbáltam néhány képernyőmentést, 8,9 és 15 szkarabeuszt számoltam. Ugye, ha így nézzük, már nem is csúnya :)
    A Carment én is szeretem, jót választottál.
    Jó, hogy pihentetted az agyad, kell is ide, sztem Bekoé már szétesett a hülyeségeinktől :)

Gio, mebajah, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Bocsi de valakire rá kellett sóznom!;)

spagetti24, Maszatka47, CoraQueen és 2 más kedveli ezt.
  20. -farmergazda01-

-farmergazda01- Fórum-zöldfülű

Szia! Ha valóban CSAK arról lenne szó, hogy ott mászkálnak a bogarak a képen, azt - talán - még el lehetne fogadni. De ennél több a baj: mikor éppen jóvá akarok hagyni egy-egy tranzakciót - vizet veszek, vagy ajándékot küldve jóváhagyom, vagy trágyát veszek, stb. - akkor is ott repkednek, és ha véletlenül épp az OK-gombon vannak, hiába nyomom a gombot, ők vannak felül, meg kell ismételni a dolgot, miután odébb mentek. Egy-két esetben talán még elmegy ez a "tréfa", de túl gyakran fordul elő, és szinte minden újabb képen feljönnek. Mond, mi ebben a mulatságos a második nap etje után? És miért nem csinálták meg ELEVE opcionálisan? (Kikapcs, bekapcs, kinek ahogy tetszik.) Ez bizony nem "elfogadás" kérdése, ez ráerőltetés. Nekem nem tetszik! (Ezt ugye szabad?) A panaszkönyvben bőven olvashatsz erről.
    Más.
    Igen, ez egy csevegő topik, ennek az eventnek a csevegője, és én erről az eventről "csevegek".

Fuhur kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.