Éltető frissítő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Tetszett ez az event! Most fogyott el a sárgadinnyém, de így is maradt 55 poharam.

_Cygnus_, Gio és g.bella kedveli ezt.
  2. zsoka19500609

zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

Az event nagyon jó volt örülök , hogy segíthettem Brekiéknek !!! További jó játékot mindenkinek !

_Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Fájdalom mentes szurit kívánok ;)
    A Doktornénik azt mondja " amelyik Baba nem sír a szurinál az Hős ... És Otthon Béke és Boldogság és Kiegyensúlyozottság uralkodik ". Amelyik sír annak meg rossz napja van ;) - mondtam a múltkor amikor majdnem eladtuk a rendelőt :p

_Cygnus_ és Matold kedveli ezt.
  4. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Sziasztok!

Mennem kell, ezért befejeztem én is. Remek volt, igaz nem lettem kész teljesen (ettől 6 pohár választott el) de a lényeg a felhősor megvan. A titkosakat majd este kiteszem és reménykedem lesz benne olyan is ami még nincs. (persze semmi sem jön rosszul)

_Cygnus_, sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Köszi a tanácsot! Végül én sem ültettem mind az öt területen sárgadinnyét, csak kettőn. :)

Gratulálok azoknak, akik be tudták fejezni, vagy elérték a kitűzött céljukat! :)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap estére végre meglett az összes felröpim, és kész a teljes event! Nekem tetszett. A titkosokból nem lett különleges, de az már jó, hogy a fák talán 1 kivételével xxl-esek, és lett ugyan egy sokadik békám, viszont nem lett semmi sárga ól.

Cora

_Cygnus_ kedveli ezt.
  8. bsand59

bsand59 Aktív író

húúú, a mindenit! 2 szívószál kell még az utolsó pohárhoz és két területen van sima 2x2-n vetve napraforgó, most lábujjhegyen állva várom, hogy lejön-e a szükséges feröpi :) szerintetek van esély?

9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Jó pihit Mindenkinek!!
    Találkozunk a következő eventben!!:):):):)

barna030303 kedveli ezt.
  10. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

138 vizespoharat sikerült gyártanom a szükséges mennyiség felett, csak "úgy"...

11. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Kész lettem, kicsit későn sikerült csak elkezdeni. :p

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event véget ért, találkozunk hamarosan!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.