Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Élvezettel olvastam az összes hsz-t! Jó, hogy ennyit írtatok. A hideg itt is tombol, el mentem délelőtt ügyintézni, aztán azt gondoltam, inkább el húzok melegebb éghajlatra. Katasztrófa!

Köszönöm a sok jó tanácsot, ötleteket, amit írtatok. Nagyon jó volt át gondolni, így aztán döntöttem, mi legyen a kicsi farmommal, ami nem is olyan kicsi. Még az elején pihenni jártam oda, azt csináltam , ami éppen tetszett, semmi kényszer. Na, most megint az lesz. Reggel be megyek, mindent le aratok, aztán ki teszem a szép ólakat, újabb fákat, nagykocka földeket, aztán napi egyszer be megyek nézelődni. :D :D Majd, ha olyan nagyon muszáj csinálni event lesz, akkor pakolok, de szerintem nem igen kell ettől tartani mostanában. A fő farmon el kezdem az evenetet, aztán meg jön a teliholdas is. Jobb lenne event nélkül, csak simán...persze, azt is lehet..meg gondoljuk ismertető után.

Reggel, a hideg, és a hó örömére..vagy a sajátomra, tervezett munkába kezdtem, ki pakoltam a 300 literes fagyasztó ládámat.mivel a papesz nem dolgozott, ez dupla lehetőség.....ki vitettem vele a cuccokat az udvarra, ki mostam a ládát, aztán gyönyörű szépen vissza pakoltam.Öröm bele nézni...nem kellett attól félnem, hogy fel olvad valami az udvaron...:D :D

2. fabatka

fabatka Fórum hercege

Örülök, hogy fölelevenedtek a régi emlékek. Sajnos mára a város teljesen átalakult, az Ipolyban Gyarmat közelében nem tudnál már fürödni, annyira agyon szabályozták, és sok helyen lebetonozták. A túró, tejföl, vaj is sántítana már, ha jól tudom, az egész faluban 1-2 gazdának van csak pár tehénkéje, az is a tejet adja el, és nem készít terméket. Csak biztatni tudlak ennek ellenére, hogy alkalom adtán gyere felénk, mert a belváros, a településeken kívüli természeti környezet, és az emberek nem változtak sokat.
    Jó étvágyat a vacsorához, ami a mostani tojás árakat figyelembe véve szerintem "nagy dolog" , a vitaindító ebben a hidegben Mindenkinek jól jönne, fölajánlok hát saját készítésű szilvámból, - (53 fokos)- Nektek 1-2 kupicával !

Lehet, hogy a kupicák után másképp látjuk majd az event adatait is, de legalábbis nem fázunk majd annyira!

Zsolti majd reggel kapja meg, Neki most nem szabad !

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Persze, tudom. :D:D
    Nekem se csak magától van kevés, csak nekem negyede nőtt vissza. De már nem zavar. Akinek nem tetszik..... ;)
    Ez tetszik, felhasználom, jó?
    Igen, egy másodpercig a csp miatt azt hittem, nekiállok, de nem pakolok. Juszt sem!
    Ezt fogom csinálni én is holnap. :) Amíg hideg van.
    Nagyon vágyom oda, de félek is, hogy minden kicsi lesz. :)

Drágáim, becsukom a bótot. Aludjatok békésen.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Megkérdezhetem a sampon nevét? :) Mostanában nekem is hullik. És már nagyon zavar. Régen olyan dús volt, hogy már utáltam, de ez se jobb. A lányomnak is néha hullik a haja, hátha segítene. :)

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  5. fabatka

fabatka Fórum hercege

Ha lenne egy kis szabad időd, hozzám is jöhetnél, a ládám térfogata is stimmel, a feladat is. :D:inlove:
    Nekem reggel kevés az időm, este meg már majdnem sötét van, mire hazaérek !
    Rám férne egy kis segítség !
    Kedves mimi !
    Te is jöhetsz, ha már benne vagy, együtt hárman hamarabb végeznénk a hűtőládával ! Meg aztán van az a jó kis Házi is !

sutimami57, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Bocsi Ninett, de 2014-ben volt a betegségem, akkor két flakonnal is elhasználtam belőle, de már nem emlékszem a nevére. Jövő héten úgyis mennem kell a gyógyszertárba, a gyógyszerész ugyanaz, Ő biztosan tudja.Megírom jó?

sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Megérkeztem,olvadok,zuhany aztán jövök,de gyorsan kellett Évi posztjára válaszolnom.:DxD
    Mi ez a hozzáállás?o_OÉs hol van az emberi szeretet és a hallgassuk meg a másikat,nem dumálunk stb:D:D:D.Nem lehetsz ennyire antiszociáliso_OxDEmbertársaid iránti szeretet hol van?xD

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Bea köszönöm a kedves invitálást, de kissé messze van a szép lakóhelyed. Inkább a hűtőt nyitottam ki ahol némi 6 éves házi körte pálinka volt. (Ritkán iszom erőset, de ez olyan alkalom volt.)

Mimimama !
    Mindig irigyeltem azt a ki ilyen szépen csokorba tudja szedni a válaszokat.
    Nekem ez nem megy...

Elmentek a szomszédék... Kellemesen eltelt az este. Eddig.
    Most "nagyaratásba" fogok, mert le vagyok maradva mindennel.
    Nem csinálom a holnap kezdődő eventet.
    Eldöntöttem.
    Inkább a horrorosra fekszem rá, az jobban érdekel.

sutimami57, mimi, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  9. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Hát ha már a hajhullásról esett szó,akkor ahhoz én is hozzászólok ha megengeditek
    Nem akarok senkit megsérteni,de nekem azt mondta a fodrászom,hogy hát "vedlenek a vén tyukok!"
    Aztán végülis kiderült,hogy pajzsmirigy problémám van és az okozza.Most mióta szedem a gyógyszert kicsit csökkent a hullás,de uj nem nőtt,sajnos.

sutimami57, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Okés, köszönöm előre is neked. :) Milyen betegséged volt ,kérdezhetem? Esetleg írtad már? :)

sutimami57, mimi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

2:0. Én sem csinálom, termeljen a big 2030 röpit. Gratulálok neki mert belőlem morgást, nyürrögést mostanában először húzott ki.

Ja, el ne feledjem: minek szórja 2 kézzel évek óta a kütyüket, ha azt akarja, hogy a területek állandóan le legyenek szedve?

sutimami57, mimi, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Igen, az is okozhatja ez tény. :) Meg a vérszegénység is. Pl. :)

sutimami57, mimi, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Hajhullást okozhat fogászati góc is.Tuti nem ide kellett volna válaszolnom,csak nem tudom megkeresni.Sietek:music:

sutimami57, mimi, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  14. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok!

Utólag is bocsánatot kérek tőletek,mert be sem mutatkoztam.
    Köszönöm a befogadást és akkor egy pár szót magamról:

Vivien vagyok 32éves. Budapesten lakok a vőlegényemmel meg az anyukájával és egy könyvesboltban dolgozom. Van 2nyuszim és egy cicám akit tavaly nyáron találtam és fogadtam be. Júniusban lesz egy éves. a nyuszkók közül az egyiket kiskereskedésben vettem a másikat örökbefogadtam. Azzurammal egy júniusban lesz egy éve,hogy együtt lakunk egy 10éves ellaposodott kapcsolatból rángatott ki amiért nagyon hálás vagyok neki. Önvédelmi harcművészettel foglalkozunk ott ismerkedtünk meg. A farmmal 2012óta játszom. 3is van belőle. Shiba86,shiba01 és a Véngazda42.
    A Shiba 86ot használom legfőképp. Röviden ennyit tudok magamról így nagy hirtelen írni.

Örömmel olvasok mindenkit,látom mindenkinél hideg van,nos nálunk is,mondjuk én imádom a telet,meg a havat(téli születési gyerek vagyok)
    Az elkövetkező event elég érdekes,kérnék is tanácsot,szerintetek mi éri meg jobban a felszaporított 1x1es kiskocka vagy a dupla idejű 4es nagykocka? Sajnos sok ismerősöm azért hagyta abba a játékot,mert a pénzre hajt a BP.(úgy értem valódira.) Ezt azzal éri el,hogy ha azok tudják teljesíteni az eventeket akik költenek rá. Nos engem ez nem érdekelt. Nem hajtok a maxra,mindig csurran cseppen ez az és én meg vagyok vele elégedve. Ugyan azt elérem,mint más csak lassabban és nem mérgelődök. Valóban kellemetlen,hogy eventből eventbe megyünk s nagyon kevés az event nélküli idő,de ez egy játék aki nem akarja nem csinálja.

Más: Úgy néz ki lakásfelújításba vágjuk a fejszénket azzurammal. Veszünk fel némi kölcsönt,de nagyon muszály mert sajnos az édesanyja pszichiátriai beteg és lelakta eléggé a lakást. Küzdünk is vele,nagyon nehéz. Remélem nyárra már élhetőbbek lesznek a körülmények,mert most katasztrofális. terveim vannak regeteg csak az egy szobára ami ad 12nm elég nehéz megvalósítani mindent.
    Albérletre sajnos nincs keret úgyhogy ebből gazdálkodunk. Lomtalanítást várom nagyon meg a vásárlást azt iszonyatosan szeretek ha van miből. :)
    A tavaszt is várom sok szép virág mondjuk cica miatt nem nagyon tudunk mert mindent kipusztít. Talán ha rendeződnek a körülmények ő is nyugisabb lesz.

A sört nemsokára palackozzuk. Majd hozok ide kóstolót aki szereti a házisört.

Megyek nemsokára kész a vacsora no meg Milucica is várja a vacsorát. Szép estét mindenkinek.

sutimami57, mimi, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Biztosan írtam, csak nem tudom ebbe a topikba-e. Petefészekrákom volt, de szerencsére még nem végstádiumú. Egyik Szerdán megállapították, a következő Szerdán már reggel nyolckor a műtőbe voltam. Alig volt időm elrendezni a műtét előtti dolgokat. A vércsoport meghatározás meg az ultrahang például fizetős volt mert nem lett volna rá időm másképp.Még egy év és gyógyultnak nyilvánítanak, de én érzem hogy meggyógyultam!
    Most olvasom Szilvia hozzászólását, nagyon igaza van fogászati góc is okozhat hajhullást, sőt egyetlen rossz fog még az izületekre is kihat.

sutimami57, mimi, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Óh, értem. Sajnálom. Remélem sosem tér vissza. :(

sutimami57, Koppi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ne sajnáld Kedves Ninett, mindenkinek megvan a maga keresztje, hidd el, nekem ez jutott.Szoktam mondogatni, hogy amikor megszülettem senki nem ígérte meg, hogy minden happy lesz az életben.Vannak feladataink, ha úgy tetszik karmánk, hiába görgetjük magunk előtt egyszer úgyis találkozunk vele.

sutimami57, mimi, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Bizony, ez is így igaz. :) Az a lényeg,hogy már jól vagy, s ez maradjon is így:)

sutimami57, brozsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia Hasonszőrű !
    Gratuláltál a bemutatkozásomhoz, pedig meg sem közelítettem a Tiédet !
    Beleraktál amit csak lehetett, senkinek nem lehet kifogása!
    Most már csak az a dolgunk, hogy figyelgetjük a régieket, bekapcsolódunk az itteni "életbe",
    és apránként mi is megismerjük a többi kedves "Épelméjűt".:inlove::D

Ha a komfort talajra gondolsz, az 4-szeres idő, háromszoros termés, dupla TP, - szerintem akkor éri meg csak,
    ha tartósan hosszú ideig nem tudsz aratni. 3 vetőmagot igényel, a tiszta hozama 12.
    Ha Sz.trágyázod, hamarabb megvan, de meggondolandó nagyon !
    Ha az 1*1 -en megkésett aratással termelsz be, akkor is 12 magot kapsz nettóban, tisztán!
    Jobbára a felröpik miatt érheti meg, hosszú érésű növényekkel, mert azt tutira minden mező ad!
    Felszaporítást a 2*2-es sima mezőn célszerű Sztáppal végezni !
    Eventnövény termelésnél az 1*1-et javaslom mindenképpen !:)

Utoljára szerkesztett: 28.2.18
    sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia
    erről csak röviden annyit,hogy az a nagynéném ,aki ott lakott Jehova tanúja volt kiskora óta,mivel már nagyapám is az volt8)
    ő szórta rendesen az igét,úgyhogy arrafelé vannak egy páran:D
    légyszi azért ne nagyon szidjál:cry:, apám már nem akart az lenni, meg hát párt tag volt és azoknak nem lehetett semmilyen
    vallásosságban részt venni:music:
    az azért nem úgy van,hogy mindenki feltámad: 144 ezer fog feltámadni, ha simán eltemették őket:p
    a nagynénémet hamvasztották,mert senkinek nem volt pénze,neki már semmi esélye:sleepy:
    imádlak ,mondtam már:D,legközelebb előveszem a seprűmet,kimegyek és jól körbeszeretgetem őket,így jó lesz:music::music::music:

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.