Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszi előre is:inlove::inlove::inlove::inlove:
    a kanálkákat ha kérhetném:p,neked mit küldjek és hova:music:
    fogadd gratulációmat az évfordulótokra, jó egészséget és további 36 év boldogságot:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

suba_klara, Koppi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én semmit nem kérek. Elfekvő kis farmokról megy, a lukimin már kész a farmos eventet meg nem csináltam.:)

hagymácska44, kutyaszálló, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!
    Nem volt gond a kisgyerekkel,most ébredt csak fel.
    Délután jövök!
    Szép napot kívánok!
    Puszi

4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Jó reggelt Mindenkinek !

Magyon örülök, hogy jól van. Mindig történik valami, hála Istennek nincs komoly baj !
    További gyógyulást a dudorjának, és kicsit figyeljen jobban Csabika, hogy ne hozza rád a frászt!
    Nagyos sok boldogságot kívánok Nektek, szeretetet, megértést, békességet!
    Isten éltessen sokáig Titeket!

Jó hajrázást az evezőshöz!. Nekem az kész van mind az 5 birtokon, a teliholdassal görcsölök még,
    de csak majd délután, pechemre hosszú napozom !
    Mindenkinek szép napot kívánok !

suba_klara, hagymácska44, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Dani. Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok. Legalább még ennyit,de inkább többet. :)
    Na az eventnek több mint a felét sikerült megcsinálnom. Ez áttörés,mert ennyit nem sikerült eddig munka mellett.. :D
    A teliholdas farmon továbbra is csak azt termelek,amiből kevés van. Már elég jól fel tornáztam a mennyiségeket. Tudom vele csinálni a gazdakörös feladatokat. No. Mögyök aratnyi. Mög a disznyóknak ennyi annyi. :D

fabatka, suba_klara, hagymácska44 és 7 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Dani, boldog évfordulót kívánok! Zsolti, Klári, és minden dolgozónak jó munkát, betegeknek gyógyulást, farmozóknak sikeres eventezést, aztán Mindenkinek szép napot!

fabatka, suba_klara, hagymácska44 és 7 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Azt tudom, hogy te komolyan gondolod, de a nők nagy része úgy gondolja, csak a vakolat és a fogyókúra "adja el". Pedig egy mosoly többet ér.
    Isten éltessen mindkettőtöket! Jöjjön békességben, szeretetben a következő 36 év!

Apukám mindig azt mondta, a legjobb szendvics: két bécsi szelet között egy rostélyos. Na én is így szeretem. :D
    Szilvikém, az a fránya munka igen lefoglal. Úgy szeretem, ha itt vagy. :inlove:

sutimami57, fabatka, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Köszönjük, köszönöm....:)
    Mindig jó a királyi többes...:)
    Ezzel a hosszabbítással lehet lesz felhősorom a horroron. De már kiraktam a hozzávalókat a setét tisztásra...:)

Nálunk +1 fok van és felhős az ég. (Ilyen volt 1982 ben is, csak akkor kissé melegebb volt..)

9. lukimi

Sziasztok.

Dani, boldog évfordulót.:)

Mondjad az asszonykádnak, hogy tolerálja azt, hogy otthon ülsz a farm előtt nem a korcsmában.xD
    -------------------------------------------------------
    Tegyétek fel az olvasó szemüveget és várakozzatok az event óránál mert Jónás ezt nyilatkozta:

"Üdvözletem Kedves Barátaim!
    Ma annyi olvasni való jön, hogy annyi óra a világon nincs :D
    Tessék szépen a hivatalosra tapadni, csak lesz benne valami érdekes mindenkinek 8)"

10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Sütimami. Én ma szabadnapos vagyok,és az időjárásnak köszönhetően,még a másodállásba sem kellett mennem. :)
    Mimi. Mondasz valamit. Fogyókúra? Minek? Ha van egy kis husi,az nem gáz,(a férfiak zöme,én is szeretem)persze van egy tól-ig,de egy kis poci,egy nagyobbacska popó,hm. Fincsi. :D Ahogy tanult kollégám mondaná:"A vékony,sovány nők,olyanok mint a néprádió.Recseg,ropog,és nem lehet rajtuk fogni semmit" :D

ursa11, sutimami57, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  11. lukimi

12. Koppi

Van a házasságról egy mondás, hogy "úgy élnek mint a galambok "
    Persze, hol az egyik, hol a másik repül...:p:p:p:p:p:p:D

sutimami57, fabatka, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült befejezni a farmos eventet, még maradt egy kis növényzet meg lapát:D
    az idő : megint esik,meg sötét van ,napocska sehol:(
    horroros gazom már meg van most bűvölöm a röpcsiket szálldogáljanak már többenxD
    napraforgóból már betáraztam a holnapi eventre:)
    szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, fabatka, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot kívánok mindenkinek!Dani nagyon sok boldog évfordulót kívánok egészségben,boldogságban,szeretetben mind kettőtöknek!Klárika nagyon örülök,hogy nincs semmi gond a drága kisfiadnak!Zsolti akkor ma mehet ezerrel az event, szabad nap pihi,kaja egy kis sörp de ne hideget!xD;).Néztem a kiírást na megint húzós event,pedig még ezeket sem csináltuk végig!Nekem nem jönnek a merőkanalak,lehet,hogy össze szedem mindjárt a konyhába az összeset!:cry:Sok sikert mindenkinek az eventekhez!;)xD

sutimami57, fabatka, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Utoljára szerkesztett: 6.3.18
    sutimami57, fabatka, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Reggel az orvosnál kezdtem, egy helyen van a felnőtt és a gyermek, csak egy félemelet válassza el őket egymástól.
    Ülök és várakozok a soromra, egyszer csak egy ismerős hangocskát hallok, mamiiiiiiii, lenézek és a kicsi az anyjával akkor jött.
    Az este magas láza volt és hányt is, reggel is volt láza. Soron kívűl bementek, mert a dokinéni a haverom, hallom ám, hogy üvölt, mamika, kijön a dokinéni és mondja, Kati gyere be, mert nem bírunk vele hárman. Még nem én jöttem volna sorra ezért gyorsan bementem, elég volt csak a kezemet fognia és kicsit csendesebben sírt.
    Nekem hörghurut és a hörgőim begyulladtak, kaptam 4 féle gyógyszert, egy hét múlva kell visszamennem, tegnap már csak hőemelkedésem volt.
    A vejem mindig délutános, így a kicsivel van otthon az anyja nyugodtan dolgozik, ha valami gubanc van hív és a mami szalad, hogy megoldja, most is így lesz. Látjátok a mami nem lehet beteg. Sajnos a vejem nem tudja sokszor, hogy mit kell csinálni a pici gyerekkel,sokszor kell mutatnom neki a dolgokat.
    Tegnap átjön, hogy a jeget elpucolja a feljáróról, nézem az ablakból mit csinál, hát az ásóval kaparja a jeget, ha kérdezett volna akkor a pincében a jégcsákány arra lett volna alkalmasabb.
    Most fő a húsleves, kell a betegeknek.
    Rózsa, ebben a cipőben járok én is, renoválják a fogaimat, hosszú folyamat ez, nekünk marad a tápi.
    Koppi, Sok Boldogságot és még hosszú-hosszú éveket kívánok még nektek, szép életet! Nálam is utálják ha farmozok, mindig piszkálnak vele, ha ott vagyok akkor a lányom lapiján játszom és mindig észreveszi a végén és szépen néz rám.
    Este kész lett a krokis event is, nem hittem benne.
    Láttam a kiírást, megint ültetünk ezerrel.
    Mindenkinek szép napot!

17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Koppi!Boldog Házassági évfordulót kívánok!:)

sutimami57, fabatka, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Köszönöm Mindenkinek...:)
    Jól esik, így is.
    Estére jönnek a tanúink akik anno aláírták a Nagy Könyvet..:)
    A feleségem barátnője és az én szívbéli jó barátom... akik együtt ünneplik lassan a 39. házassági évfordulójukat...:)
    Szóval az estét, itt fájó szívvel, de kihagyom.

Most esik az eső és veri el a maradék havat. Szerencsére olvad és nem csúszik az út...

sutimami57, fabatka, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Köszönöm szépen a kanalat!Küldjek én is,és melyik farmodra?

lukimi, sutimami57, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Közlemény: Már csak 63 macskatündér kell és kész a Gombaerdő. Az kár, hogy nincs annyi idő hátra.
    Megyek olvasni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.