Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Remélem, idejében jó kezekbe került apósod!
    Detto! Vetek, aratok, beadom. Lesz ahogy lesz.
    Aludjatok jól! Megnézem a Honfoglalót, aztán olvasok kicsit (minden elalvás előtt), aztán alszom. :)

Utoljára szerkesztett: 26.1.18
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én tartalékosként szolgáltam 1 hónapot a Bocskai laktanyában.
    A Péterfián kaptuk meg a személyi igazolványt amikor leszereltünk.

kutyaszálló és lukimi kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    most lettem kész:9-8-9-8 a legfrissebb állás,vasárnap jó volna befejezni,mert a hétfői eventtel nem szeretném
    megspékelni8)
    Anyukám Hajdúdorogi, az uncsitesóm meg Böszörményi kislányt vett feleségül:inlove:
    én egyszer voltam Hajdúböszörményben,amikor kikértük a vőlegénynek a menyasszonyt:p
    na pá, mert már 2-ig se látok, jó ccakát:inlove::inlove::inlove:

lukimi és mimi kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Dani,jobbulást kívánok Apósodnak!

9-8-3-8 ez a mostani állás. Sose lesz meg,most nyalókát ültettem,mert csak 3 felé tudok jönni.

De megvan a Nosztalgiafilm! :) Ki is tettem. :)

Valamit nem értek!
    A felhőre a piñata tettest és a vak piñata bónuszt honnan a csudából szerzem meg?

mimi, kutyaszálló és lukimi kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A piñata tettest, Cincogi felügyelő 12. szintjén. A piñata bónuszt, Kandúriana Jones 12. szintjén kapjuk meg.

suba_klara, mimi és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szia, ha végig viszed az eventet. Vagy ha menet közben megkapnád pluszban a kitehetőket. Én végig vittem, felraktam a felhőre a rávalókat majd meglepetésre még 3 kitehetőt találtam a dekorok között, azt nem néztem, hogy melyikek voltak tehát végig kellett-e egyáltalán mennem a felhő után. A felhő a 9. szinten lesz meg.:)

Itt csücsült ez a hsz, már előbb megírtam de nem küldtem el. Egyre sűrűbben járok így?!:sleepy:

Közben látom már választ kaptál.:)

Koppi, suba_klara, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    talán már látom az alagút végét:10-8-10-8:D
    még egy aratás,utána meló, este még egy reggelre kell visszamennem:wuerg:
    a munkatársam erre azt mondta: legalább hamar végzel:p én meg rákérdeztem: kivel-.-8)8)8)

.sylvia72., suba_klara, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem még sötét az alagút. Most kaptam meg a tojást, kiraktam a kergére. Ugye ez nem kell a felhőnek, ez olyan mint a többi tojás?
    Egy ládáról lemaradtam, későn vettem észre. Ha Imi nem beszél róla, észre se veszem. :oops:

kutyaszálló, lukimi és suba_klara kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttem!
    Köszönöm a segítséget... azt hittem csak 9 szintig kell vinni az eventet..Atyám..hol van még a 12..

kutyaszálló és mimi kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Én már arattam is ast a ládát, de, hogy hol van az eredménye (?) nem tudom.

Szia !
    A jelenlegi állásom: 12, 12, 11, 4.
    Ennyit tudtam még összehozni. Köszönhetően az én agyalásomnak és a tegnapi napnak ami furcsán fejeződött be, valamint a mainak is ami anyósomnál csúcsosodott ki délben, mert ma van a 82. születésnapja.
    Ide holmi hidegtálakat és tortát, valamint gerbeau-t hoztunk.

kutyaszálló, suba_klara és mimi kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Imi, ügyes vagy.
    Azt nem értem - meg még sok mindent :) - miért hagyott ki egy pöttyöt a felső sorban?
    A libánál az utolsó pötty piros maradt, pedig már a paszuly első pöttye is zöld.

Dani! a ládát a váza alatt találod, de a nevét írd a keresőbe, "láda" alapján nem mutatja. És elhasználódó címszó alatt.

suba_klara, lukimi és Koppi kedveli ezt.
  12. Koppi

Köszönöm. (Előtte tetszikeltem is..:))
    A Te piacodon is olyan drága a birkagyapjú? Ugyanis nálam a 7. vágányon közel 50000 Csp./db az ára.
    Teljesen le vagyok lombozódva. Vissza kell állítanom a gyapjúgyárat? :(
    Eddig normális áron be lehetett szerezni amit akartam. De fölszálltak az árak az egekbe ! Ekkora az infláció?

Közben változott az állás: 12, 12, 12, 8.

Utoljára szerkesztett: 27.1.18
    suba_klara, mimi és lukimi kedveli ezt.
  13. lukimi

Szerintem csak akkor marad piros ha nem teljesítetted teljesen. Ha 12, 12, 12, 12 mind nálam zöld lett minden pötty.:)
    --------------------

Dani én már manufuktúrába raktam hetekkel ezelőtt kaptárat, sajtgyárat és bírkagyapjú gyárat is. Ugyanis valóban olyan árak vannak, hogy ez a kis 300 milliócskám 1-2-re elfogyna ha nekiállnék komolyabb vásárlásnak.xD

14. Koppi

Én is így fogom csinálni. A gatyám rámegy a vásárlásra.

kutyaszálló, suba_klara és lukimi kedveli ezt.
  15. lukimi

Ne, hogy azt hidd ezzel vége?!o_O

Mivel a gyárak sima állatokat is esznek a táp mellé, a 2 vadaskertembe meg több egérólat és méheseket kellett tennem. xD

Persze akinek sok állata van?! Pl birkát nem raktam a vadasba nem csak, hogy nem férne hanem ebből kissé jobban állok.:)

kutyaszálló és suba_klara kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na megyek a piacra. :D
    Köszi.
    Ezeket a terményeket áruljam? Van egy pár. A méz csak 2000 körüli áron van.

17. Koppi

Jóóóóóóó piacot...:)
    Közben felcsüccsentem a felhőre is, de fullosan kedvelem, így még pinyatázom kicsit.
    Csak úgy.....:) A magam kedvére. (De nem csövezek, az eljövendőben.) :D

18. lukimi

Szinte bármelyiket árulhatod, az eget verdesik az árak, pár példa a piacomon: sajt 20.360 csp/db, birkagyapi 29.498, szarvasgo. 35.918, méz igaz, hogy csak 3400 csp de sok kell a Királyi dzsembe. Szóval előbb utóbb valahogy meg kell kártyázni a termények saját előállítását mert nem nagyon akar már senki termelni, vagy a csp-t kell halmozni.
    Én is úgy döntöttem nem csövezek, nem fogok átesni a ló túloldalára.xD

mimi, kutyaszálló, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Koppi

A csevegőben sincsenek elragadtatva tőle. Én meg úgy vagyok, hogy görcsöl a fene. Addig is vidáman gyártom a szupertápot...:)

mimi, kutyaszálló és suba_klara kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Az állásom: 12-10-8-8 most látom,hogy haladok...
    Szerintem én se csövezek.. jövőhéten 10-től 18-ig dolgozok,az eventre nem hiszem,hogy lesz időm. De,majd addig átgondolom.
    Most megyek,mert elfáradtam ma,ja 2 kakast felpucoltam,holnap bográcsos pörkölt lesz az egyikből.
    Jó pihenést Nektek!

mimi, kutyaszálló, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.