Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszi !
    Mondjuk nekem sikerült befejezni, de legalább kicserélem a vetést a horror földeken..:)
    Valamint többeknek is összejöhet a területbővítés..a macskoszokat illetően...

2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Drága Bea elárulom a nevem, az ősanya is ezen a néven fut: Éva:D
    a szüleimnek az Ádám-Éva kombináció jutott az eszébe,nővéremnél a Csongor-Tünde sikerült:p
    nem akartak családból nevet,hanem különlegeset:inlove:, nekem szerencsére tettszik :D
    frankó,hogy visszahozzák a teliholdast, nekem 18 aranyba fájt, mert nem volt meg a röpcsi és mennem kellett
    dolgozni-.-8), így teljesen kiestem a pixisbőlxD

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én nagyon örülök ennek. :) Némi szupertáp árán azt a huszonvalahány macsekot beszállítom a gazdakörbe. :) És azt a 400 gazt is a felhőhöz. [​IMG]

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Fiúk!Nagyon köszönöm én is a Nőnapi köszöntést.:inlove::)

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Viszont Hagymácska be tudja fejezni, mert neki nem sikerült a korábbi zárás miatt.:)

6. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Csingling :)

nem értem,ledaráltam 10 luxus üzemanyagot és nem indul a repülőm sehova :-(
    most én vagyok lütyő,vagy valamit kihagytam?
    SOS

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Bocsi, hogy én válaszolok. :)
    Csak akkor lehet kiválasztani, ha 1 lépés múlva ajándék következik.
    Köztes lépéseknél szürke a jele.

8. .sylvia72.

Imi!Melyik üzemanyagot keverjük?Lehet írtad valahol,de nincs erőm keresni.:oops:Mindjárt elalszom,olyan álmos vagyok.:sleepy:

9. Álomhajsza76

Köszi,na de akkor most nem tudok ezek szerint elindulni,

10. fabatka

fabatka Fórum hercege

Az aktuális fórumról hoztam:

Ha jól számoltam: minimum szükséglet (nincs sávváltás sem)
    99 bioüzemanyag XL és 7 bioüzemanyag
    7425+350=7800 napraforgó
    15840+560=16400 kamelina
    1188+35=1223 üzemanyagkanna
    Ehhez kellett még 2-2 db Bio is az első és a harmadik pálya végén.

Most csend van 16-óráig, akkor aratom az utolsó e.növényt. A még kellő röpi mennyiségért be kell majd dobnom valami varázslatot......:eek:
    Utoljára szerkesztett: Ma 11:46-kor

Köszönöm Évikém, így már sokkal könnyebb ! Kutyaszállás betelt mára, kell e röpi másik farmodra?

Bárki, akinek nincs meg a maximum napi fogadható felöpije, kérem jelezze, 9 lízingelt farmom van, ahonnan tudok üzemanyag kannával segíteni !

Utoljára szerkesztett: 8.3.18
  11. lukimi

Szia, pontosan luxus üzemanyagot nem kéne keverned mert ahhoz özön e.növény és egyéb is kell. Xl bioüzemanyaggal érdemes végig vinni, pár darab sima bio üzemanyag kell a sávok végére de csak kb összesen 5 db.

A luxus üzemanyagot akkor használják, ha olyan ajándék elé érkeznek amelyiket szeretnének meg duplázni! Ha ilyen ajándékot kinéz valaki, akkor 1 lépéssel előtte kell a luxusra kattolni és az ajándék duplázódik.

Tehát: aki csak simán a felhőért megy mint én, XL bioüzemanyagot keverjen (ez 3-mat lép!) és a sávok végén megmutatja majd, hogy mennyi sima bioüzemanyag (egyet lép!) kell.

Szilvi, ez neked is a válaszom!:)

Utoljára szerkesztett: 8.3.18
    sutimami57, Farmerzsolt1970, mimi és 6 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Ezt a fiúknak küldeném:

Szia Zsolti!
    Köszönöm szépen!
    Szia Dani!
    Neked is köszönöm!

Szia Imi!
    Köszönöm szépen!

13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok mindenkinek!Talán sikerül befejezni a teli holdast ez jó hír!Nem volt akkor hiába a sok segítségetek:)!A mostanival haladok szeretném meg csinálni már azért is!;)xDNekem az a bajom,hogy éjszaka nem tudom csinálni mert elfáradok agyilag is meg minden hogyan,azt gondolom,hogy alvásra való az éjszaka!xDKöszönöm szépen a mai segítségeket is nagyon jók vagytok!Gondolkodtam már,hogy én is csinálok egy új farmot,de néha úgy érzem,hogy még ez is sok!Pedig ha nem csinálhatom elvonási tüneteim vannak!xD:Dtovábbi jó játékot kívánok!,és sok,sok röpit,hogy tudjunk repülni

sutimami57, Farmerzsolt1970, mimi és 5 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Köszönöm mindkettőtöknek.És akkor összesem mennyi XL kell?Több kérdésem nem lesz.Igérem.:oops:

15. lukimi

Igazad van, az éjszaka alvásra való - annak, aki tud aludni ezt azért jó tudni. :)

Amikor én azt írom, hogy éjszaka is arattam, ez ilyenkor amikor 6 órás növény van ezt jelenti: amúgy (event mentesen) is fél 11 és 12 között fekszem le. Ha olyan kedvem van akkor már meg várom az utolsó aratást, amely akár 23 óra is lehet, vagy 01 óra, stb. Ha meg már 1-kor arattam 06-kor szoktam ébredni az pontosan jó a kövi aratásnak. Hát, így néz ki amikor azt írom, hogy az éjjel arattam. Nem azt jelenti, hogy le se feküdtem.xDxD

Mindjárt kiszámolom, az első 3-hoz amit fentebb írtam, tehát: 58 db xl az első 3 pályához, az elsőnek és a harmadiknak a végére 2-2 sima bioüzemanyag mert mivel az xl 3-mat lép, a jelzett 2 sávnak a végére 2-2 üzemanyag kell ezért nem pazaroljuk a 3-as ugrást, hanem kutyulunk 2-2 db biot.
    A 2 utolsó sávot mindjárt kiszámolom.

Amúgy ha esetleg nem tudnád kell: 16.400 e.növény, 1223 röppentyű és 7800 napraforgó. Ezek az adatok kimondottan a simán végig vitt eventhez jók, aki duplázgat meg ilyesmi nagyság rendekkel több cucc kell hozzá.

Az ötödiket még ki tudtam számolni, 22 db xl és 1 bio sima. A 4-sávot már nem láthatom mert kész.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.18
  16. .sylvia72.

Köszi szépen.:):inlove:

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Imi,ne érts félre én nem azért írtam az alvást,hogy ezzel bántsak valakit is!Az alvókám nekem sem tökéletes,:cry:csak a szervezetem igényli a fekvő helyzetet nagyon, sokat felébredek éjszaka csak nem akarom a férjemet zavarni!Gondolom neked is jól esik a pihenés,kevesebb az alvási igényed!Mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik!;):)

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

kösszentyű a röpcsiket, másikon nem csinálom elég horror volt mostanában a többin:p:D:D:D

19. Álomhajsza76

Már tiszta stratégiai játék lett,ez a virtuális kapálás...:p
    én csak vetettem meg arattam....simán...nem is néztem semmit,94-es szintü vagyok...(nem is tudom hogyan...az eventeket kb 2 éve vettem észre)...szóval most nekem ez csak bonyolódott :wuerg:
    lehet jobban járok,ha úgy csinálom,mint azelőtt....gyúrok keményen a kövi szintre,termelem az aktuális gazt és nem foglalkozom semmivel....nyugodt voltam...most meg:mad:event,event,event....idő..idő...időőő....xD
    meg tp,meg nagytp-s kitevők,meg felhők meg....na jóóóó....o_O

sutimami57, Farmerzsolt1970, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Elolvastam mindent.
    Örülök a horrorosnak,mert olvastam,hogy van aki nem tudta befejezni,és ráadásul hétvégére rakták,ez szuper,mert akkor többet tudunk kapálni. :)
    Igaz én befejeztem,de nem árt növelni a növények,állatok,fatermések számát. :)
    Sajnos nem tudok maradni,mert elfáradtam,sokat kellett számolnom,pakolnom. A héten ez volt a leghúzósabb nap.
    Jó pihenést kívánok Nektek,reggel megpróbálok jönni.
    Puszi

sutimami57, Farmerzsolt1970, mimi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.