Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen, sok event túl van bonyolítva. Ezt pár játékos évekig tartó zúgolódással harcolták ki, hogy az eventek túl egyszerűek és nincs nekik min gondolkodniuk. Azóta berakták az eventnövény egy részét és a felröppenőt a malomba, hogy így majd érdekesebb lesz. Ezt én határozottan cáfolom, hogy ettől érdekesebb, szerintem meg kutyulták, hogy úgy nézzen ki. Most már minden eventkor kavar a malom és elveszik vele azt az időt is amíg szupitápot kevertetnénk vele. Én azt vallom attól, hogy jól össze vissza kutyulták az eventeket egy jottányit sem érdekesebb de az a pár játékos nem így látja akik zúgolódtak. Látom az event csevegőt, hogy mennyi rengeteg kérdés van eventkor ez ugye azért van mert a kutyulással azt vették el tőlünk amit a zöme játékos szeretne az: egyszerűséget. És nagyon sokan kijelentették már, hogy jobb volt míg letermeltük az eventnövényt és a felröpit, beadtuk és ágyesz bugyesz csináltuk az egyéb farmos dolgunkat. Én is köztük vagyok. Szerintem: aki annyira szeretne bonyolult matematikai számításokat stb kívánó feladatokat, azoknak külön event kellene. A közelébe se mennék, persze én egy nagyon eccerű emberke vagyok és mint ilyen nem lehetek mérvadó.xD

2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát én már a mérvadót is véradónak olvastam, megyek szundikálni kb. reggel 10-ig:p:p:p:p
    jobb lesz így mindenkinek:Dpá-pá-pá-pá:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, suba_klara, mimi és 6 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Mindenkinek köszönöm szépen a sok felröppenőtt amit ma küldtetek!Teljesen igazad van Imi én is olvastam régebben,hogy pörgősebb eventeket akarnak.Nem akarok én senkit sem megbántani,és de ma is olvastam a facebook -on,hogy veszekszenek mert már valaki ki írta,hogy készen van az event (kivégezte)!Azt gondoltam amikor regisztráltam rá,hogy majd találok ott egy két ismerős farmer gazdát!Már gondolkodom rajta,hogy törlöm magamat onnan!Sok mindent megértem már azóta,hogy játszom a játékkal,de itt találtam meg azt a légkört,és segítő kész embereket akiket nagyon meg kedveltem!Remélem,hogy az írásom nem okoz gondot nekem sem,és másnak sem!Mert nem bántó szándék vezérelt!Jó éjszakát kívánok mindenkinek!:);)

4. lukimi

Szerintem írásod nem tartalmaz olyasmit amiből probléma lehet.

Én min. 6 éve töröltem a face profilomat, nem nekem való az.

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó éjt mindenkinek,megyek ,mert el fogok aludni a kanapén megint.Köszi a segítséget.Puszi és ölelés:):inlove:
    Na ezzel így vagyok én is,event hátán event,pajta töltögetés meg nulla.Ja persze ne csináljam,főleg,hogy az utolsó 2 nem is sikerült,de,nem azért játszom,hogy ne legyen siker élményem,a fenébe.Valahogy az arany középutat kellene megtalálni,de persze az nem lesz soha.Ráadásul a malom keverőset utálom a legjobban,mindig táp hiányban szenvedek,és persze akkor kellene sűrgősen valami táp mikor malom keverős event van.:music:
    Menjél aludni szerintem is:D:D:D:inlove:
    Olvastam én is,de én már nem írogatok oda,mert az a légkör,hát,meg az a sok nem akarok tényleg megbántani én sem senkit,de vannak olyanok,se köszönés se bau,de küldjél felröpit,és sokk igen így 2 k-val,Na ez nekem is sokk volt és nem bírtam szó nélkül,még én voltam a rossz.Tudod kosarakkal meg lehet csinálni,de ez már nem a mi dolgunk,mi kosárkák nélkül játszunk.:)
    Én fent vagyok,kiosztás is van,meg vihogás is,én már csak ilyen vagyok,akinek nem tetszik,töröl vagy azt csinál amit akar.:D:D

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Imikém, én is így vagyok vele. Sosem voltam facen, és a családom sem. Unszimpi az nekem. :)

Utoljára szerkesztett: 9.3.18
  7. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia Szöszike!
    (kérlek Te is írj nevet, vagy ha gondolod, Szöszinek hívlak)
    A facebook csoportokkal nekem is volt gondom. Főleg az egyikkel. Ki is léptem, pedig az alapítók közt voltam. Élénk közösségi élet folyt egy ideig, de egy-két gazda skalpvadász területnek kezdte használni, a dicsekvés, hencegés, beszólogatás, **** ment, minősíthetetlen stílusban beszéltek a többiekkel. Mindegy volt, hogy kihez szólt, egy kezdőhöz, vagy egy a feladatot nehezebben megértőhöz. Kioktató, felsőbb rangú megjegyzések születtek. Voltunk páran, akik ezt nehezményeztük. Olaj volt a tűzre. Az admin. könyörgött, hogy maradjak, de én végeztem velük. Azóta a tájukra sem mentem. Elég idegesítő maga a játék is időnként, nem kell, hogy még fölöslegesen fölborzolják az ember idegeit!
    Teljesen egyetértek a soraiddal:
    "itt találtam meg azt a légkört,és segítő kész embereket akiket nagyon meg kedveltem!"
    Ennyire komolyan vettem annak idején:

Miket mondasz Tündérke! Örülünk, hogy ideröppentél !

Utoljára szerkesztett: 8.3.18
  8. .sylvia72.

Az ilyen oldalakat tényleg szelektálni kell,de vannak elég mókás,vicces oldalak,hát azokon vihogok:DIlyenek vannak leginkább nálam.
    Engem pl nem zavarsz,írogassál nyugodtan,csak hülye kérdéseket ne tegyél fel és nincs cirkusz.Mindenkinek saját szíve joga,hol van fent és hol nincs,ennyit erről.Sajnos sok unszimpi dolog van.

sutimami57, kutyaszálló, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Hüle kérdések??? Mint pl? :p

sutimami57, kutyaszálló és szöszi50 kedveli ezt.
  10. lukimi

Szomszéd, itt a helyed neked is.:)

Én a facéről az állandó fröcsögés, mocskolódás, aljasság miatt léptem le. Pár közeli ismerősnek szóltam, hogy hagyjátok már abba, hogy kit kéne felakasztani, mert sajna én is látom a mocskolódásaitokat a profilomon. Nem hagyta abba nem őket töröltem, hanem én léptem le végleg.

11. .sylvia72.

Amin besértődtél.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Jó, sajnos nekem carul esett. Ilyen vagyok. :) Most amúgy is kicsit labilis lelkiállapotban....

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Holnaptól nem kérek felröpcsit!:)

14. .sylvia72.

De mit kellett volna reagálni?Szerintem hatalmas volt:D Itt írtál nem is egy hozzászólást,aztán meg közölted,hogy nem hiányoltunk?Ezt nem lehetett kihagyni.:DÉn meg ilyen vagyok.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Kész??? :)

Küldtem baglyot. :) Ugye ez a farmneved is??? :)

Utoljára szerkesztett: 8.3.18
    sutimami57, kutyaszálló, mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Igen kész, megint a szupitrágyához nyúltam a végén. A felröpiket kellett vele noszogatni.xD

Vissza van pakolva illetve rengeteg titok ól van a farmon, kicsit kevesebb a bahán na és nem túl sok fa, ezeket reggelre elintézem mert mind kiraktam.:)

17. Ninett79

Jó, ügyes, gratula. :)
    Akkor zselécuki megy. :)

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ma sem jöttem este. Jobb a békesség, mert farmtalira akarok menni...
    Még küzdök a gazokkal. Bioüzemanyagom sincs még eddig egy deka se.
    Le vagyok ugyan miről is maradva..?

Nekem van facebook profilom. Ám csupán érdekességnek tartom. Van sok ismerősöm ám többeket a pol. nézetei miatt töröltem.
    Anno voltam holmi (közben befulladt) Farmeramás oldalon is tag...de érdektelenség miatt ott hagytam.
    Régi ismerőseim vannak, elvagyok.
    Jó éjt...

19. lukimi

Én is eltűzök, joccakát mindenkinek.:)

sutimami57, kutyaszálló, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Ment vissza.Igen ez a farmnevem,megtalált a bagoly.
    Ez nagyon aranyos,Jó éjt Neked is.:)
    Jó éjt!Ahhoz képest,hogy 1 órája már elköszöntem,jól bírom,:D:D,de már megyek én is.

sutimami57, kutyaszálló, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.