Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fabatka

fabatka Fórum hercege

Jó éjszakát, szép álmokat, bajszos angyalokat Mindenkinek !

sutimami57, kutyaszálló, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Learattam, röpiket útjukra bocsájtottam, most reggeli teendők miatt lekapcs. :)

sutimami57, fabatka, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Gyorsan learatok,aztán szpatty.

sutimami57, lukimi, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Arattam, nemesítést folytatom. Most az ólomvirágot nemesítem.

lukimi, fabatka, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Olyan,de olyan ügyes vagyok...már kész az ebéd. Zöldborsófőzelék + stefánia vagdalt. Leves nincs..majd hétvégén..
    Én még tag vagyok a facén,de nem szoktam a Farmos dolgokat már olvasni. Régebben belenéztem,de engem nem fogott meg az a stílus és léptem.

sutimami57, lukimi, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Szia Klári. Jó reggelt. Én már egy éve likvidáltam a facémat. Szerintem igazi közösségi pöcegödör. Tisztelet a kivételnek. Én az egészet egy nagyon beteg dolognak látom. Sok,befordult,savanyú,megkeseredett ember otthona. Még egyszer,tisztelet a kivételnek.

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Gazdák!

Örömmel tudatom veletek, hogy hozzám is megérkezett a repülő elefánt. Azért a békahercegemet még nagyon várom!
    A repülősbe még egy röpcsivel repültem, most újra eventnövény van ültetve, mert éjszakára hosszú volt a felröpik miatt.
    Most mosolygós napom van, mert a Rézi is mosolyog végre.

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Zsolti!
    Hú,tudnék mesélni,hogy tényleg kik,mik vannak ott. Nekem nem is tudom miért van,talán 1 játék miatt. Ha van még egy kis időm,szoktam játszani. Persze tartom a kapcsolatot volt osztálytársakkal és jó barátokkal. Meg van jó pár ismerősöm is akik Farmoznak.
    A negatív dolgokból kivonom magam.

Szia Rózsa!
    Végre-végre! Veled örülök én is! :)
    Tegnap bontottam ki,összeszaporodott azt hiszem 5-6 ,már nem tudom,de rósát azt kaptam! :) Semmi értékes cucc nem volt benne. De most kinyitottam a Tp.-és ládákat,volt 23 és adott 830.000 tp.-t.

9. Farmerzsolt1970

Na,minden betakarítva,elültetve,szpatty,mert nagyon off vagyok. :D Olyan a szemem,mint Bud Spencernek. Nézek ki a résen. :D :D
    Délután leszek. Addig is sziasztok. :)

sutimami57, lukimi, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  10. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Állítólag lesznek új növények is nemesítésre. Nagyon remélem, hogy a legjobb hosszú a macskagyökér is közte lesz mert mindíg ezt vetem event estéjén.:)
    Amikor én a mocsokról írok a facével kapcsolatba nem ám a farmos oldalról beszélek, mivel kb 6 éve amikor töröltem magam még tán nem is volt vagy nem ismerhettem mert 6 éve farmozok. Sokkal inkább a politika csapta ki nálam a bizosítékot, mivel boldog, boldogtalan mocskolódik a jó homályos szobácskájából, piszokul bátor tud lenni a neten mert tudja nem eshet bántódása. Ha korrekt normális hangvételben történt volna még tán részt is vettem volna benne de ami ott történik az nem csak gyomoforgató, hanem bűn! Ha a face nem engedné a mocskolódást vagy a politikát tömegekkel lenne több felhasználója. Ami ott folyik természetesen nem csak hazánkra vonatkozik!:mad:

Gratula, gyors vagy mármint ami az ebédet illeti.:)
    Jól látod.
    Gratulálok, úgy látszik a nagy számok törvénye.....előbb, utóbb.:)
    Gratulálok, sok szép Tp, = jó haladás!:):inlove::music:

lukimi

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Indulnom kell...majdnem elfelejtettem ..Este jövök!
    Puszi Nektek!

12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Klárika jó munkát,Zsolti jó pihenést játszok jó játékot kívánok!Ma megint köszönöm mindenkinek a röpiket!A Facebook-on én is csak régi ismerősökkel,volt munka társakkal tartom a kapcsolatot,és engemet felháborít amit ott művelnek.Régen az iwiw jobban tetszett,ott találtam rá egy két osztálytársamra! A politikai részt ami mostanában megy meg sem nézem,mert borzalom!!Nekem az az a hely ahol sok mindent megtudok az ismerőseimmel kapcsolatban,sajnos van amikor rossz híreket is!Dani,és fabatka nem tudok felröpit küldeni,mert így nem szerepeltek a barátlistámon,írjatok bagolyban!,arra a cimre amelyikre küldjem!

sutimami57, suba_klara, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ugye hogy egész más a kedvünk?
    Az jó lenne. Csak ne megint a legkisebb közegbe is ezren felül kelljen rakni. Az e magasabb szintűből nagyon nehéz (vagy drága).

Épeknek hála, most sokkal többen leszünk a találkozón, eljönnek azok is, akik eddig csak szemeztek vele. Örülök neki. :inlove:

sutimami57, suba_klara, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Már megjártam Debrecent eddigre, hivatalos ügyben...
    Szép napos az idő, de olyan szél fúúúú, hogy na ! :(
    Az áhítatos ládából ma egy 100 tp.-t érő csiripet kaptam...:(
    Hozzám még eddig soha nem volt rendes ez a ladovics.>:(>:(>:(>:(

15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    végre süt a napocska:inlove::inlove::inlove::inlove:
    csak estére megyek dolgozni ,addig elrendezgetek mindent itthon:)
    Dani úgy megjárnám már én is Debrecent,de még várnom kell nyárig:cry:, röpcsit milyen címre küldjek:music:
    Klárika jó munkát és keveset, pont elkerüljük egymást én meg estére megyek,neked majd jó éjszakát is:)ja és gratula a Tp-hez:inlove:
    Zsolti jó pihenést és sokat ha lehet, én sokáig voltam csak éjszakás,hát nappal csak füldugóval tudtam aludni,de már semmi
    pénzért nem vállalnék éjszakát:D
    gratula az elefánthoz, nekem csak cserepeket meg rózsát adott idáig,de kivárom a soromat:music::D
    a manóba,de ügyi vagy ma akartam viszonozni a röpcsiket,de ha megírod mit kérsz akkor azt küldöm:p
    ja facebookról csak annyit,hogy voltam Iwives,de ide nem regisztráltam soha,mert nem az egész világra tartozik az életem
    aki akar az meg így is megtalál:D:D:D

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szió mió !

Én is voltam iwiwes, de megszünte magát, aztán átigazoltam a face-re..
    Jó ez, de ügyesen kell használni. Nem tartozik a világra a magánéletem.
    Ide maximum fényképeket szoktam kirakni és az ami idegesít a városomban fotóval alátámasztva. Hátha egyszer lesz hatása..:)
    Aztán vannak olyan dolgok amik érdekelnek és ezeket osztom tovább.
    Jelenleg pontosan 888 kannám van ebből kell egyelőre gazdálkodnom..:)

17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

7 ágra süt a nap.
    Reggel a szokásos mellé, posta, igazolásért a gyerekorvoshoz, bevásárlás, gyógyszertár.
    Imi, biztos rosszul emlékszel, 2 nappal előbb befejeztem és +480 röpivel zártam az eventet.
    Én is fenn vagyok a facén csak ritkán.
    Az eventel sehogy sem állok, még a félgazom sincs kész.
    Holnap suli és a szülőknek is meló.

18. Farmerzsolt1970

Szia Klári.és szia mindenki. :) Itt az ígért kép,a hegyekről. Megtaláltam. Ezt látom az ablakomból,ha tiszta az idő. Ha rá klikkelsz a képre,akkor elfordítja.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180309v00ning2h.jpeg

19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Felugrottam,learattam.Nálunk is süt a nap végre,talán megérkezik a tavasz is,nem fagyok meg:DEste jövök,addig is szép délutánt mindenkinek.:)

sutimami57, lukimi, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !

Mimikém, nyugtával dicsérd a napot ::))

Régebben is voltak ígéretek, aztán nem lettek beváltva.

Legfeljebb bérbe vesszük a Margitszigetet, ha sokan leszünk ::))

sutimami57, lukimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.