Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó éjt mindenkinek!:)Ja még annyit,behaladtam az ólválogatáshoz,hát ki is fordultam,azért ezeket a sárga ólat berakni,meg a narancsok.Remek ötleto_Onem kapunk eleget a titkokból.Legalább egy piros lenne,de az nincs.
    Gratulálok.:)

Utoljára szerkesztett: 9.3.18
    mimi, lukimi, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

xDxDxD.... mit mondjak?! Látványosan nem normális, de ilyen is kell.
    Megkérdezhetem mióta dolgozol az Oktogonon?
    Gratulálok!

mimi, lukimi, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Megyek lefekszem!
    jó éjt Mindenkinek!
    Puszi

mimi, lukimi, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia.Igen. Oszlopos tagja vagyok a pihent agyúak társaságának. :D 4. évet kezdtem az Oktogonon. Voltam más állomáson is elég sűrűn,túlórában,de az állandó helyem az Oktogon.
    Jó éjt Klári. Aludj jól. :)

mimi, ursa11, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ugye tudod,hogy az épelméjűek topikban vagy. Ez meg ide háát, illik? xD;)
    A kuckóba persze nem hoztad ezt a képet.. :p

mimi, suba_klara, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Ninett. Én teljesen normális vagyok. A hangok is ezt mondták. :D :D :D

mimi, ursa11, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszi próbáltam,és azt írta,hogy sok ajándékot kapott,majd akkor holnap küldök neki!Jó éjt Klári,és mindenkinek jó pihenést,és aki játszik még sok röpit!

mimi, suba_klara, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  8. fabatka

fabatka Fórum hercege

Csúcs szuper ! Be kell vállalnunk a bohókás arcunkat is !xDxD:inlove:
    Majd én is keresek nektek "meglepő" képeket !
    Hát már hogyne illene Tündérkém ! Nagy sikere lett volna az oviban a farsangi bálunkon! Szuper banya !:D:wuerg::D

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, aki aludni tér !:inlove:

szöszi50, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Köszi. Neked is viszont. :) És én is gratulálok. :)
    Fabatka. Így van. Kell a baromkodás néha. :D

szöszi50, mimi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  10. fabatka

fabatka Fórum hercege

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be indult a diliház megint, egész nap futottam ezerrel. Közben a farmon is dolgozni kellett, azt se tudtam, hol állok. Olvastam, de nem érek a vegére mert már ki ugrik a szemem. Ha nem jövök egy-két napig, nem ám el felejtetek engem! :D :D Szombat vasárnap unokázás lesz a fiamék is itt lesznek este, meg vasárnap, így aztán nem igen tudok jönni. Hétfőn meg lehet, Pestre megyek...azért, ha tudok, le jelentkezek.....Szép álmokat, jó éjszakát!

12. Farmerzsolt1970

Ez nagyon ott van. A focis kimondottan tetszik. Valahogy így néz ki a Magyar"football" . Azért írtam idézőjelben,mert ez minden csak nem foci. A Török basa is ott van a szeren. :D
    Sütimami. Lehet téged elfelejteni? ÁÁÁÁ. Dehogy. :) Jó éjt. Aludj jól. :)

sutimami57, szöszi50, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. fabatka

fabatka Fórum hercege

Jó éjszakát Mindenkinek !
    Megyek már én is, megint túl sokáig időztem itt, vár a tűzhely !

sutimami57, szöszi50, mimi és 6 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Jó éjt neked is. Szerintem én is el teszem magam holnapra. Mindenkinek jó éjt. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

sutimami57, szöszi50, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Imi ajánlotta emez oldalt. Én csak a kephostot ismerem...:)
    Mióta az új fórum van kavar van a nevekkel. Az én fórumnevemet ismered, de a farmnevem Koppantyú90 Azért választottam eme fura nevet, hogy valamiképpen utaljon a farmra, a 90 pedig a gyerekeim születésének éve. Most 28. évesek...:)
    Szilvike !

Vagy és csinálod az eventet ? Eddig kimaradtál az ajándékaimból, de holnaptól pótolom....:)

Szia Sütike !
    Majd május 12.- én élőszóban is pótoljuk ...:) O.K.?

Jó éjt Neked is Bea !
    Szép álmokat !
    Lassan én is megyek szundizni. Jó hosszúkat ültettem és most üzemanyagom a repüléshez....elfogyott.
    Amúgy a 4. futam felénél járok. Most még az ellen van elől...

sutimami57, szöszi50, mimi és 8 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi szépen Dani,de el vagyok látva,küldjed nyugodtan akiknek kevés van,a felröpikkel nem is szokott gond lenni,inkább a gazokkal.Most is 11-kor érik be,de már majdnem elalszom,pedig meg kellene várnom.:sleepy:

sutimami57, szöszi50, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  17. véngazda42

véngazda42 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most értem ide,de már lefejelem a monitort olyan kába vagyok,holnap meg takarítás meg gyerekfelvigyázás. Vasárnap pihenős nap.
    Ez az event nekem nem a legjobb. Azzuram majdnem kész az első körrel és ő csinálja elvileg az enyémet is,de én még el se indultam. Nem nagyon mozgat ez az event,a rendrakás a farmomon annál inkább.annyi ólam meg fám van,hogy ki se látok tőlük és persze 2egész területet elfoglalnak így ültetni se nagyon tudok,ki-be pakolászni meg nem szeretném őket. Jól jönne még egy kis terület. a gazdakoöriket csinálgatom,most valahogy az villanyozott fel,hogy azzuram rávilágított mennyi mindent meg tudok csinálni. Megkaptuk a kölcsönt a bankól úgyhogy most elkezdtünk nézelődni,mennyi minden kell a festéshez. májusban remélem el tudunk kezdeni kifesteni. Na meg a jószágoknak is otthagytam a fressnapfban vagy 14FT-ot,de akkor is úgy éreztem magam,mint karácsonykor. Nagyon szeretem őket kényeztetni. Cicával a nyuszit nem tudom,hogy de szeretném összeszoktatni. Idővel menni fog.
    Na megyek is tovább aratni. Sziasztok.

sutimami57, szöszi50, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. fabatka

fabatka Fórum hercege

Pálinkás jó reggelt Mindenkinek !
    Borongós napra virradtunk, villanyozzon föl az a tudat, hogy szombat van !
    Büntetlenül repkedhetünk a magos égbe, most van idő gyártani az üzemanyagot !
    Bár aki röpködni akar, kerülje a páleszt, mert ugye "iszik, vagy vezet"!:D
    Szerintem most elég rendesen adja a felröpiket !
    Sietek az ajándékokkal, nehogy megint megelőzzetek, és a fal visszadobáljon - "MEGTELT"!
    Tevékeny szép napot mindenkinek, aki dolgozik annak kitartást !

Utoljára szerkesztett: 10.3.18
    sutimami57, szöszi50, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Na,a betakarítás meg volt. Szerintem nem tudom befejezni,mert nincs annyi időm. Holnap már meló.

sutimami57, szöszi50, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.

Ma 06 után pár perccel kaptam egy üzenetet egyik szomszédomtól: nem tud ajándékot küldeni mert beteltem. Nos, ilyen eddig még nem fordult elő a 6 éves farmozásom alatt. (én mint küldő majdnem naponta találkozok ilyennel) Kivéve, a csere napokat de az más tészta, hiszen sokszor 40 vagy több csere-tárgy is jött.:) És kora reggel! Valaki(kik) jól kinyitották az elfekvő farmjaikat!xD
    Arattam, irány a konyha.:):inlove::music:

sutimami57, szöszi50, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.