Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt!

Alig nyílt ki a szemem,de már itt vagyok. :)
    Ültetek napraforgót,mert nem tudok gyártani üzemanyagot,és egy helyben van a repcsi...
    E.növény és felröpi--amit nagyon szépen köszönök annak aki küld-- van elég.
    + 5 fok van. Kicsit felhős az ég. Napközbe meg 15 fokot jósolnak. Gereblyézni kell még,mert nem tudtam befejezni,meg a nagy diófáról is lehullott a rossz dió. A kiskutya is széthord mindent amit talál.
    Képzeljétek mit kaptam tegnap! Ezt! :)
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/03/10/v00/20180310v00ns1k2t.jpg]
    Most elintézek 1-2 dolgot,aztán jövök.
    Bea! Nagyon szuperek a képek. török basa mellett ki a kisgyerek?
    Dehogy felejtünk el téged Drága! A család az első. :inlove: Unokázzál sokat! :inlove:

sutimami57, brozsa, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  2. fabatka

fabatka Fórum hercege

Az egyik kis óvodásom. Ragaszkodott hozzá, hogy legyen közös képünk. A "nagy" kalóz a basával...
    Gratulálok! én is vagy 25-szörös véradó vagyok, nálunk nincs ilyen kedves gesztus :eek:

sutimami57, hagymácska44, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Én is kora reggel fent voltam már. Na nem azért mert akartam,hanem azért mert nem kaptam levegőt. Be takarítottam.Láz mérés. 39,5
    Ennyit a holnapi szolgálatról. Az előbb hívtam a műszakvezetőt. Én így be nem megyek. Hétfőn doki. Most meg tea hegyek,fokhagyma,neocitrán,döglés.

4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Tetszik, ...vagyis nem tetszik !!! Reggelre az nagyon magas láz !
    Ha délutánig nem megy le, menj el az ügyeletre, vagy hívj orvost !
    Nem mindegy, hogy 2 nappal előbb kezdesz el gyógyszert szedni, vagy később !
    Nem játék az egészséged !!! Fáj is valahol? :sleepy:

5. Farmerzsolt1970

Fulladásos köhögésem van. Már hívtam az ügyeletet. Azt mondták,hogy a doki betegnél van,de jönni fog. Már túl vagyok a hűtő fürdőn,de nem ment lejjebb.

sutimami57, hagymácska44, mimi és 2 más kedveli ezt.
  6. fabatka

fabatka Fórum hercege

Legalább intézted már ! Nagyon vigyázz magadra, írd meg, hogy mi van, mit mond az orvos!
    Most mennem kell, de majd fölnézek, hogy lássam, mi a helyzet.
    Addig is kúráld magad, és mielőbbi gyógyulást !:inlove:

sutimami57, hagymácska44, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szuper jelmezek, de engedd meg, hogy őszinte legyek, Zsoltnak sokkal jobban áll a szakáll, mint neked. ;):D
    Várunk szeretettel!
    Okosan tetted, hogy hívtad az ügyeletet, ilyen magas láznak komoly oka lehet. Mielőbbi gyógyulást!
    2012-ig laktunk az Oktogontól 5 percre, ezért kérdeztem, hogy mióta dolgozol ott. Gondoltam ismeretlen ismerős,de pont elkerültük egymást.
    Engem ma ér az első sokk, ma jön a kéményseprő, képzelem milyen árat fog mondani. Át akarjuk alakítani a lakást és kellene még egy cirko. Kicsit se értek hozzá, de számolni legalább tudunk, ha bejönnek az árajánlatok, akkor leülünk matekozni, hogy megéri-e, ha nem, akkor újratervezés.

sutimami57, hagymácska44, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és sziasztok !

Nyuggernek áll a világ ! Nem kell menni dolgozni.
    A farmon sincs sok munka, mert nem érett be a termés.
    Most megyek a szokásos szombati bevásárló körutamra.
    Én is kaptam 1 frottir törölközőt és emléklapot, a véradásért...bár már nem fogok többet adni, mert betöltöm a 65.-öt.
    Addig lehet aktív véradó az ember.. :)

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 7 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hidd el, így is beléd szerethet valaki. :D:D:D
    Azért okos, hogy kihívtad a dokit, ilyen lázzal ne kószálj! Ne könnyelműsködd el! Majd várom én is, mit mondd a doki. (Munka hőse.:mad:)
    Hozok nektek én is egy képet az ovis farsangról :D.
    http://www.kephost.com/images/2018/03/10/meselek.md.jpg

sutimami57, hagymácska44, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Szia. Köszi. De csak a lustaságomnak köszönhető a kőr szakáll. Nos,az előbb ment el a doki. Ez valami felső léguti nyavaja,ami az influenza járványt követi. Kaptam egy jó kis szurit.Most meg készül a fürdőm. Kamillás,fürdősós miújságba fogok ücsörögni egy kicsit.De majd jövök.

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Akkor még a bajban az a jó, hogy nem tüdőgyulladás, már attól féltem !
    A terápiát tartsd be, és szigorú ágynyugalom !
    Legalább kedvedre társaloghatsz, farmozhatsz, most nem kell rohannod! :music:
    Azért egyél is valami kímélőt, meg sok folyadékot !!!
    Gyógyulj mihamarabb !!!:inlove:

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindnyájatoknak!Látod Zsolti a foghagyma nem mindenre gyógyír,végre,hogy kezedbe vetted az egészségedet!A farsangi képek szuperek az óvónénik ki tettek magukért gratulálok!Ma lehet egy kicsit megint horrorkodni,azért is meg csinálom!:pxD.Dani remélem oda talált a röpi?A betegnek jobbulást,a dolgozóknak kevés munkát nekünk meg sok röpit,és jó játékot kívánok!:);)

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 7 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Nem. Nem tüdő Gyula. De azzá válhat a doki szerint. Még jó,hogy időnként hívnak a volt másodállásomba. Onnan van a Kamilla,meg ez a speckó fürdő só.
    Szia Szöszi. Jogos. Ott a pont. :) A lázam le is ment. Most az előbb mértem,37,7. :) Kicsit döglök,de aztán majd jövök vissza. :)

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Aranyos kisgyerek.
    18 éves korom óta vagyok rendszeres véradó. Abban az években nem adtam csak amikor kismama voltam és a fiúk megszülettek.

Szegénykém,feltétlenül menjél orvoshoz,ha kell már ma,az egészség fontos!

Na erre is válaszolok...örülök,hogy hívtad az orvost. Pihenjél is sokat. Még szerencse,hogy nincs tüdőgyulladásod!

ursa11, fabatka, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  15. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Békásmegyeren lakok,kis panellakás egyik szobája. Elképzelés már van. Fűzöld falak,hozzá,világos fa színű(nem egybeolvasni) bútorok vannak. Aztán a járólappal vagyok bajban hogy az sötét barna legyen vagy világos. Persze a cicának a fali fekvős-mászós-bújós polc nem mardhat el és azzuram könyvespolca sem,mivel a szoba egyik fala az csak az lesz annyi könyvünk van és még az is kevés lesz.
    Köszönöm a köszöntést.
    A neocitránt cseréld le Hársfa teára,Akácmézre,Citromra és Gyömbérre ezt a kombót megiszod sokat segít. Nem téríteni szeretnélek,persze jó hogy kaptál lázcsillapító szurit,de én 10éves korom óta nem szedek gyógyszert se ilyen mű "gyógyhatású" készítményeket ugyanis csak gyengíti az inmunrendszert és mivel szívbeteg vagyok a természetes dolgokkal pótolom a gyógyszereket. nem is vagyok influenzás. Ha vagyok akkor viszont durván két hét ágy meg lázgörcs nekem is. Jobbulást,vigyázz magadra.

A mai nap szintén kalandosan indul. Mint múlthéten szombaton,most is indulunk takarítani illetve indulnánk,mikor félúton vagyunk s eszembe jut,hogy nem hoztam a kulcsot. Múlthéten hazamentünk érte,hogy a vasárnap legalább legyen szabad,de most nem tudjuk ezt megtenni mivel 2re mennem kell tesómhoz az unokaöcséimre vigyázni. Így ma gyerekfelvigyázás,holnap pici pihi délután takarítás este pedig megyünk színházba. Uram meglepett egy jeggyel a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalre. Imádom a musical-eket,már nagyon várom. Tegnap meg vettem cicának száraztápot,meg hozzá adagolópoharat,mert vigyázok a vonalaira. Aztán kapott mentával tölthető kacsaplüsst,imádja. Meg kapott egy klikkert,mert egyszerűen muszáj pallérozni az elmét. A nyuszik kaptak rágcsapotokat,tápot,egy-egy szép új kerámiatálat meg szénácskát. Komolyan olyan mint karácsonykor,pedig nem is én kapom ezeket mégis úgy örülök neki mikor látom,hogy tetszik nekik a dolog.
    Eventet csak egyik farmomon csinálom,még mindig nem indult el a gépem :( Majd talán ma már sikerül.
    Az idő itt napsütéses gyönyörű tavaszias. A jövőhétre végig esőt mond,de nem bánom,kell a növénykéknek,hogy ki tudjanak rügyezni. Most húsvéti hangulatom van holott nincs is még. A nyuszi már megvan hozzá. Imádok ilyenkor díszíteni. Barkaágat is imádom,hát még a cica ha meglátja mennyi leverni való van.

Utoljára szerkesztett: 10.3.18
    ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  16. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Üdv!
    Akinek van,mindenki betartja a Norfolr tobozt?
    nem adnak annyit érte,amennyit ér vagy mi a fene van?

sutimami57, hagymácska44, mimi és 2 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Szia Klári. Megyek dokihoz. De csak Hétfőn lesz dokim. Most az ügyelet hogy kint volt,a dokim már majd tud róla,hogy megyek. Most jobb valamivel. Nem éri el a lázam a 38-at. Fekszem,és tv-t nézek. Időnként fel kukk,hozzátok. :)
    Szia. Hárs fa teám van. Ráadásul házi. A sógorom(húgom férje) termeszti. Méz is van. Tolom a teát rendesen. :)

ursa11, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

a
    Az szuper. A méz fontos hogy akácméz legyen ne virág. És egy egész friss citrom meg némi gyömbér vagy gyömbérpor. Nagyon jó hatása van. Jobbulássz. Hársfateát boltolhatnánk.

ursa11, sutimami57, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

A sógoromnak is mondtam már,hogy ez jó üzlet lenne,de nem akarja. Akác mézem van. Ezt is úgy kaptam egy ismerősömtől. Jó fajta. :)

ursa11, sutimami57, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Föl kell húzni az árát. Csak 2-őt tegyél ki maximum áron. (Úgy elviszik, mint a cukrot. De ha 5 óra múlva visszanézel már többe kerül.
    Én is így csináltam a chilei fenyőnél ( a neve majomfarok fenyő volt.). Akkor 1 db a kezdetnél 336,31 Csp. volt.
    Most 1 db 65000 és 70 tétel van kint./Ha most nézem a maximum ár 188000 Csp./db. !!! Igaz nem kell a kutyának sem./
    Jó tudom sok, de be kell áldozni az árfelverés oltárán többet. Nekem is belekerült vagy 50 - 60 darabba.
    A norfolk szigeti fenyő ára:
    Az én piacomon már a közép árfolyam 5700,40 Csp a max pedig 9975,70.
    Ki is tettem kettőt...

Utoljára szerkesztett: 10.3.18
    ursa11, fabatka, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.