Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

3 és fél futamon vagyok túl,nem nyomom teljes erőbedobással.
    Most kicsit elvonulok házi mozizni. :) Később jövök. :)

ursa11, fabatka, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mit láttál? Jó, tudom filmet, de mi volt a címe?

Ma az áhítatos ládából 10 rózsát kaptam. :( Hol van már a nőnap ? Ráadásul nem is vagyok nő...
    3-tól ismét üzemel a horror farm !

ursa11, fabatka, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Na azért örülök is meg nem is ennek az újra nyitott teliholdnak,ugyanis,ha tudtam volna,akkor nem váltom ki a kitehetőt,amit persze kiváltottam,hanem megmaradtak volna a felröpijeim,de így tuti nem lesz meg a felhőm.Kevés lesz szerintem ez az idő.:(

mimi, fabatka, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Kivégeztem a repülős eventet. Nem kérek több ajit..:)
    Köszönöm azoknak akik támogattak vele..:)
    Azt becsülöm BP-ben, hogy hallgattak a sok panaszra... és újranyitották a kertet.

mimi, ursa11, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Újra itt egy kicsit. A teliholdasnál,én a szokásosat nyomom. Amiből kevés van,abból termelek. :) A betakarítással meg vagyok. A repülősnél,jó ha egy futamot megcsinálok. De elég az nekem. :D

mimi, ursa11, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Egy pillanat alatt meg lett a felhőm a teli holdason!Végre valami jó dolog a BP-től,köszönjük!:)A repülésnél a negyedik kőr felénél tartok,és köszönöm szépen mindenkinek a sok röpit!;):).Végre jó idő van süt a napocska a kedvem is jobb!xD

7. Koppi

Gratulálok !
    Itt sötét szürkeség volt egész nap. Délben még csapott is az eső :( Lehangoló az idő...:(

8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen!Ment ma röpi koppanytú farmra meg kaptad?

mimi, ursa11, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Gyönyörű idő volt, 15 fok, nagyot sétáltunk és a játszótéren is hintáztunk. Hétfőn bölcsi. A nagyot most hoztam haza a suliból.
    Zsolt, vigyázz avval a lázzal, csúnya dolgokat tud csinálni, nekem 3 napig volt ilyen magas. Még most is köhögök, nem akar múlni, kedden megyek vissza a dokihoz.
    A röpcsist ma kivégzem én is. 2 titokfám volt a horrorba, a többit elrepkedtem, nem figyeltem, a partykat és a banánokat 2x váltottam ki és a kitehetőket.
    Vettem most 4 db-ot a majomfából, 78000-ezer volt darabja, de ennyi kellett a feladatba.
    Dani, reggel megy a szokásos.

10. Koppi

Szia!

Megérkezett. gond nélkül, de vissza is reptettem...;) ;)

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ma szintén kint tartózkodtam az udvaron és nézegettem mit is kell majd csinálnom. Holnap kinyitom a szőlőt, pár nap múlva metszés. A füge bokrom is úgy néz ki megúszta ezt az 1 hetes zehernyét, nem úgy mint tavaly az 1 hónaposat. Az őszi hagyma (vörös és fok) szépen sorollik és látszik, hogy életerősek ideje már mert a zöldhagymát nemsokára rángatni akarom felfelé, a csaszit már meg vettem hozzá.xD
    Ez nekem már tavasz a javából se sapka, se vastag pulcsi.

Három óra körül jöttem be a kompúterhez, gondoltam szét nézek már miúsághányméter a neten.
    Két perc múlva egy vendég, majd még 2 egymást váltották. Félórája tudtam ideülni természetesen a horror eszem egy ágában sem volt. De még így is meg lesz a teljes event 1-2 ültetéssel a második farmomon is, az többek között 30 sztápot jelent. A harmadikon meg az utolsó előtti lesz meg a gyémánt nem bizti de egyáltalán nem érdekes.

Szóval tavasziasan telt a napom. Kellett már ez nagyon. Most meg mindjárt nagyaratás és jön valami szép az áhítatos ládikából.xD:p

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én Édes rózsalekvárt kaptam!

Die Hard 3. Szeretem Bruce Willis összes filmjét.

Elfelejtettem a horrorost,most ugrott e kb. 10 perce... :)

13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Imi, nagyon jó idő volt, én még nem néztem ennyire szét, a fügén látsszanak a rügyek, igaz a fa még pici.
    A hagymát már próbáltam, nem jött be, így marad a vásárlás. A hagymát ősszel ülteted el?
    Mi az a csaszi?

14. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Fel kukk. Fekszem,és tv-t nézek. De időnként fel akarok jönni ide. :) A lázam stagnál. 37.8 most is. Nem sokára megyek fürdeni,meg teát készítek.
    Ma már nem valószínű hogy fel jövök. Kezdek nagyon álmosodni. Lehet,ez is a nyavajázól van.
    Mindenkinek jó éjt kívánok. Holnap reggel itt. Fürdés,nocitrán,pihi. :)
    Sziasztok. :)

Utoljára szerkesztett: 10.3.18
    mimi, ursa11, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Én is azért írtam, hogy füge bokor és nem fa, mert 3. éves csak ráadásul tavaly hogy úgy mondjam a tökefejig fagyott el pedig érett pampafűvel be volt csavarva télire az egész bokor. Persze nagyon dúrva idő volt akkor! Most nem csavargattam hanem ameddig csak lehett, jól befedtük és így ha érte is valami ezalatt az 1 hetes tél alatt akkor sem kell már vissza metszeni az alapig.
    Csaszi = császár szalonna.xD:pxD

Igen, a hagymát a szomszédasszony mindíg ősszel ülteti (őszi hagyma) és ilyenkor hamar beindulnak. A másik oldali szomszédasszony mindíg tavasszal ülteti tehát ő még odébb van, hogy rámehet a talajra sőt talán fel se ásta nos, mikorra ő elülteti mi már jószerivel húzgálhatjuk a jóóó ződhajmát! Amikor meg a mienk elfogy, mert ugye már túl erős ződhajmának, akkor emez szomszédasszony ad nekem az ővéből amely még friss, zsenge.xD

ursa11, Farmerzsolt1970, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  16. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

nekem azt mutatja,hogy nincs belőle

mimi, Farmerzsolt1970, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Az finom....nagyon szeretem
    A feleségem pont ma délután csinált paprikásszalonnát, jól bedörzsölve fokhagymával....
    Most érik az erkélyen.. amíg fogyasztható nem lesz...
    Lehet, sőt valószínű, hogy nem azonos piacon vagyunk. Én a 7.-en álldogálok...:)
    Nálam 52 tétel van kint és a legalacsonyabb ár: 73333,33 ..:) Ezt most én adtam meg. Tizesével rakom ki, ez jót hoz a konyhára..:)

mimi, Álomhajsza76, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Dani, az is gyönyörű, sőt! :)

Nálam az 1-esen egy darab norfolk sincs.

mimi, ursa11, Farmerzsolt1970 és 5 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Nálam 2 tétel van kint. Én 1-t a másik tag 12db.-ot tett ki 11.234,26 Csp./db áron (Neki biztos több fája van mint nekem...:))

20. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia Imi !
    Tényleg nincs, sőt chilei fa sincs....:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.