Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

NEM 1 PIACON?
    BOCSI MINDENKITŐL A NAGYBETŰÉRT,DE ELGAHYTAM A BILLENTYŰT ÉS MOST NEMTUDOM SZABÁLYOZNIxD

fabatka, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Szöszi. Nem siettetem. Mentolos orr kütyüt használok. Jól be vált. :)
    Milyen csend van most a csoportban. :) Vasárnapi szieszta. :)

fabatka, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  3. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szép napot mindenkinek.
    Itt vasárnapi szieszta van aztán irány rendelőt takarítani este meg színház. Holnap már könnyebb napok jönnek a munkahelyen is.
    A repülőm végre elindult. Egy kört tudok menni.
    Ebéd nálunk szószos tészta lesz. Ránézek az órára és muszály mennem mert még a színházi rucimat is össze kell készítsem.
    na további szép napot,kertészkedést,aratást mindenkinek. Röpködjetek csak.

Te merre laksz,mert itt hét ágra süt a napocska.

Utoljára szerkesztett: 11.3.18
    ursa11, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Igen nekem is feltűnt,főzés,takarítás,család majd délután talán egy picit rá érnek!Nekem sajnos még nem nagyon szabad ilyeneket csinálnom!A lánykám főzi a finom vasárnapi ebédet,és csinálja a többi teendőket!Remélem,hogy már nem sokáig,mert már nagyon várom,hogy javítsanak az állapotomon!Majd akkor nem leszek itt sem,meg a játékot is szabadság módba teszem,bár már ott tartanék!

fabatka, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Újra itt. A repülős 2. futamát gyűröm. Lassan,de biztosan. :)
    Nálunk jófajta fasírt,krumpli főzelék az ebéd. A sörp most egy darabig elmarad. Helyette,jó fajta citromos zöld tea,neocitrán,és sok sok narancs. Ahogy tesó mondta:"Az a mai parancs,fogy jól a narancs." :D

fabatka, ursa11, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Zsolti örülök,hogy jobban vagy,írnám,mondanám,hogy pihenjél,de olvastam,hogy beakarózva,teázol,így is kell. Anyukám mindég azt szokta mondani,ki kell izzadni a lázat. A baj velem van,mert én ha beteg vagyok se tudok feküdni..igaz egyszer volt rá példa,de akkor tüdőgyulladásom volt. Hisztis vagyok,ha beteg vagyok.. :)

Sikeres pilóta vizsgát tettem,szépen (zuhanás nélkül) végigvittem mind az 5 futamot! :)
    Kiraktam a Bahán 101 db különböző tiki fát,kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Ólat is tettem ki,de nem mindet,mert nem fér..

Ebédünk husi leves cérnatésztával + rántott csirke,kelkáposzta főzelékkel. Mi sok fajta főzeléket eszünk. :) Tegnapról maradt még chilis bab.
    Ebéd közben venégek jöttek,leültettem őket és ettünk. Jót beszélgettünk. Elmosogattam,segített a szomszédasszonyom. Még maradtak egy kicsit. Aztán úgy döntöttem,hogy a hétre vége a melónak..nem csinálok már semmit.
    Holnap 10-re megyek dolgozni,kedden szabin leszek,szerdán megint 10-re. Aztán 4 nagy itthon. Csuda jó lesz.

Ja a kis fiam fogalmazást írt. Címe: Egy iskolapad sirámai.. hát nagyon komoly dolgokat írt le..kíváncsi vagyok milyen jegyet kap érte. Keddre kell bevinnie,majd ha nem felejtem el megosztom veletek a jegyet.
    Most megyek,jövök még! :)

fabatka, ursa11, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Ideértem.
    Rémkertben Gombás kiváltva teljesen, event készre feltöltve, [​IMG] .
    Most pihenő lesz. Csendes. :D

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratulálok, 2 legyet egy csapásra.:)

fabatka, ursa11, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, nekem nagyon jól jött ez a nap. Most a főkertbe kiraktam az összes mocsolyást és szörnyszt.janit és az összes fát. Tele is lett. A gombásra pedig a macskatünciket és 8 órás növényt. Most végre jól zártam.

10. Farmerzsolt1970

Szia Klári. Igen jobban vagyok,de még nem jól. Nem szeretek betegállományban lenni. Se főállás,se másodállás. Az anyagi helyzetem meg nem túl rózsás. :(
    Danival mi van? Ma még nem is láttam a posztját. Vagy csak nem figyeltem?

fabatka, ursa11, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A gombáson nálam is kint van minden ól meg fa.:)
    Szerintem Daninak vasárnapi progjamja van, talán családi.:)

fabatka, ursa11, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Reggel a piacon nagyon sokan voltak, a jó idő kicsalogatta az embereket. Piac után egy jó nagy játszótéri program volt. Főzni nem kellett, tegnap elintéztük. Lehetetlen mennyiségű virág volt kint, jól jött, mert még volt restanciánk nőnapra. Rokonlátogatás letudva.
    Kedden megyek vissza a körzetihez, az éjszakai köhögés nem akar múlni.
    Amikor bejött a chilei fa akkor vettem harmincat, egy sem lett belőle. Koppi a napokban mondta, hogy megcsinálta hozzá a gazdakörit és kapott a 6 fából chilleit, most én is megcsináltam és láss csodát én is kaptam a hat fából egyet.
    Látom a betegünk gyógyulgat, így is kell elvégre hétvége van lehet pihikézni.
    A horroros bezárását lekéstem, nem lettek kitéve a fák és az ólak, 4 órás volt ültetve, nem baj, volt és lesz még ilyen.
    Most az állatokat kipakolom a farmosra, kellenek a pletyisek szerint.

Koppi, fabatka, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ma eddig tényleg nem voltam itt. A reggeli beköszönésem is kimaradt.
    Kissé sűrű lett a napom.
    A horrornál például bent ragadt a vámpírparadicsom. Legalább 1 hónapja lesz beérni.:(
    A mai ebédünk csigával készült tyúkhús leves volt utána, "szottyos rizs" tepsiben sült tyúkkal. Mellé savanyú uborka.
    A mindenkori vasárnapunk az Öregek látogatásával telik. Nekik is készültek eme finomságok.
    Délután karbantartási napot rendeztem.
    Kocsit mostam (végeredményben a só alól szabadítottam ki.) Majd némely munkákat végeztem el a társasház körül...és hirtelen rám esteledett.
    Gondoltam benézek, biztos írtatok már sokat. Nem csalódtam...:)

14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Na hálistennek Dani is előkerült, akkor most már a jelenléti teljes, bár én még hiányolom Szilvikét, remélem Ő is jól van.
    A teljesség igénye nélkül: Ma még nem jelentkezett Bea, szöszi, sütimami(de látom Ő már itt van). Sajnos nem tudom mindenki nevét.

Utoljára szerkesztett: 11.3.18
  15. Farmerzsolt1970

Szia Dani. Hála Istennek itt vagy. Hiányoztál pajtás. Azt hittem gond van.
    Szia Rózsa. Igazad van. Sylvi is hiányzik. A nagy slep. A CSAPAT. :)
    Mindjárt kezdődik a betakarításom. Aztán már csak holnap.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, én is bejöttem megnézni, jól vagytok-e. :)
    Még kell egy aratást csinálnom 9-kor, utána alvás. :)

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is be kukkantok egy kicsit. nem volt laza nap, de ismervén a saját hülyeségeimet, meg sem vagyok lepődve magamon. Azért a végére értem a munkának. Még pakolok holnapra, aztán korán megyek aludni, mert hajnalban kelek, 6-kor megy a buszom. Ezt nagyon nem szeretem. Fél 10-kor talizunk a lányommal a West end-nél.Aztán, bele csapunk a csavargásba. Hogy én mennyire szeretem az ilyen napokat...:D Hiába, Pest az én igazi hazám. :D Ott legalább nem kell kapálni..:D Remélem, jó idő lesz.

Még a mai napba be zavart ez a teliholdas is, meg a faaratás, amit nem akartam már abba hagyni, így aztán galoppoztam egész nap. Zsolti, szépen gyógyulgatsz, csak így tovább! Szép estét kívánok, még be lesek....:)

fabatka, Koppi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nagyon jó! Gratulálok. Így csináltam én is. Ami csak belefér a 2 területbe,mindent kitettem. :)

Gondolom,hogy nem szereted a betegállományt,de sajnos betegen se tudsz dolgozni. Nem akarok okoskodni,hidd el.
    A táppénz meg egy nulla,sajnos én is tudom,3 hétig voltam itthon amikor a térdemmel voltam itthon. így is csak a minimálbérért dolgozunk.. :( Kiönteném a szívemet,de szerintem ez nem lenne publikus itt.

Örülök,hogy megérkeztél! :)
    Nálunk jövőhéten lesz nagy családi összejövetel. Jön Édesanyám! :inlove: Meg a Testvér öcsém is! :inlove:

Biztos jön Szilvi is! :inlove:

mimi, fabatka, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia drága Klári. Teljesen igazad van. Betegen dolgoztam már. Nem vicces. Sőt,rettenetes nap volt. A másodállásomban,meg ugyan a targonca fülkés,de nem fűtött. Az meg nem buli.
    Szia Sütimami. Igen. Alakulok. Holnap megyek a körzeti orvosomhoz. A levegő vétel,még nem az igazi,és nagyon sokat köhögök,hosszan,mélyen. De rajta vagyok a gyógyuláson.
    Szia Mimi. Én is az aratásra várok,aztán zuhany,tea,neocitrán,és szpatty.

mimi, fabatka, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Beérett a sok fácskám. Lett Mosódiófa 2 , Szerecsendiófa 10, Pomelófa 2, és sok xl és xxl-es fa. Az ólakból víziló,axolat,krokodil meg a szokásos 1-2 szintű ólak. Részben Pajtába került minden, xxl-es fák azért kinn maradtak! :)

mimi, fabatka, brozsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.