Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Wow. Hypopotamus? (azt hiszem így kell írni) :D "Én a vízilovakkal vagyok". :D Az tudtátok hogy a vízi paci roppant veszélyes állat a vadonban? Főleg,ha borja van.

mimi, fabatka, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Vízi vagy házi ló..nekem egy kutya..lóból van és én félek tőle..

mimi, fabatka, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Régen,amikor még a TSZ-ben dolgoztam(bkv előtt) Lovászkodtam a tsz lovardájában. Volt egy gyönyörű,kiöregedett verseny ló. Egy gyönyörű sárga kanca. Imádtam. Ő volt az egyetlen paci,aki szabadon bóklászhatott a lovardában. Engem annyira szeretett,hogy ott voltam,mindig jött utánam. :) De szép egy korszak volt. Egyébként Klári. A lovakban az a jó,hogy hihetetlenül megérzik az ember hangulatát,és nem szeretik,ha az ember rossz kedvű. Az egyik legértelmesebb állat. Nem bántanak senkit. A legtisztább lelkű,szívű állatok.

mimi, _Ilona49_, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elhiszem Neked!
    De amikor még otthon laktam egyszer utánam rohan egy ló,azóta nem szeretek a közelükben lenni,pedig a volt pároméknak is voltak lovaik,de valahogy azokat is elkerültem..

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Megérkeztem,takarítottam,takarítottam,takarítottam,sajnos nem leszek itthon csak csütörtökön,így nem tudtam halasztani,főzni nem kellett,drága anyósom főzött hétvégére.Így ezt megúsztam,de hulla vagyok...

6. Farmerzsolt1970

Lehet érezte a hangulatodon,hogy fel kell téged vidítani. Játszani akart. A fiatal lovak,szeretnek játszani. A kedven lovam,amiről írtam,Őszirózsa volt a neve,együtt almáztunk. Be tettem a számba az almát,ő meg ki vette a számból. De olyan óvatosan. Hatalmas élmény.
    Szia Sylvi. Szegénykém. Jó fáradt lehetsz. :(

Koppi, mimi, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök mára,reggel indulás előtt feljövök.
    Jó pihenést kívánok Nektek! :)

Akkor pihenjél most már!
    Én is azt fogom tenni. :)

Bátor vagy! De ezt már tudom!
    Szép neve volt a lónak amúgy! :)

Koppi, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Az egyik legjobb barátom volt. Gyönyörű ló volt. Amikor a BKV-hoz kerültem,már kevesebbet tudtam menni,és 96 nyarán elment. De rendes sírköve van. Ha még meg van.Ha mész aludni,akkor neked is jó éjt,és jó pihenést. :) Aludj jól. :)

Koppi, suba_klara, mimi és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Elolvastalak Titeket,nagyon aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok.Hatalmas puszi:inlove:Kész lettem az eventel,a teliholdas nem sikerült,de kiszedtem 2 kitehetőt,így már jobb azért.Aztán most még vacsora és jövök.:)

Koppi, suba_klara, mimi és 5 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Drága Sylvi. Pont te ne hiányoznál? A "család" tagja vagy. :D Én a repülős event,2. fordulóját gyűröm. Nem fogok a végére jutni,de legalább sok cuccot kaptam már. :)

Koppi, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok mindenkinek!Készen lettem az eventtel,de én nem lennék jó pilóta mert nem tudom merre van a le,és fel úgyhogy nekem nem azok lettek amiket kiválasztottam:cry:xD!Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget amit a napokban kaptam a csipet csapattól!;):).Nagyon jó érzés veletek lenni!:).Amióta itt vagyok csak a jó akarattal,és szándékkal találkoztam!Neveket nem sorolok,de minden bele tartoztok akik nekem sok örömet okoztatok!Ma délután sétáltam egy kicsit,és jól esett ki próbáltam a két könyökmankóval,egy kicsit billegtem.xD

suba_klara, mimi, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  12. Farmerzsolt1970

Szia Szöszi. Mi is örülünk,hogy itt vagy. :) Ma elég jó idő volt. A séta meg jó. Bár nekem még nem tenne jót,főleg ebben a városban. De az tény,hogy amikor ilyen idő van,ki kell menni. Fel kell töltődni,a szürke tél után. :)

Koppi, suba_klara, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Zsolti !

Nem , nem volt sömmi gond. Csak megkergült az óra és már este 8 van. Úgy elment az egész nap, hogy huss...
    Naná, hogy minden ami a farmmal kapcsolatos lemaradt.
    1 dolog viszont nem.
    A mai napi áhítatos láda tartalma 4 bájital. ( Mondjuk kell ez a másik 3000 mellé...)

suba_klara, mimi, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Dani. A báj itallal én is Dunát tudnék már rekeszteni. :D :D Annyi van mint állat. :D
    Mára el teszem magam. Mindenkinek jó éjt. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

Utoljára szerkesztett: 11.3.18
    suba_klara, mimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    gyorsan írok: a legfontosabb készen vagyok a repüléssel:inlove::inlove::inlove:
    sokat kivettem duplán,nem volt vészes,mert mindenki segített a röpcsikben,nagyon köszönöm:inlove::inlove::inlove:
    remélem én is tudtam segíteni,meg fogok is:p
    rengetegen voltak ma is ,kipurcantam:cry:
    mindenkinek jó éjszakát,pá-pá-pá

suba_klara, mimi, Farmerzsolt1970 és 4 más kedveli ezt.
  16. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok ! Köszönöm, hogy számon tartotok !:inlove:
    Örülök, hogy Zsolti gyógyulgat, és úgy tűnik, mindenkinek jól telt a mai nap. Nem hiába mondják, hogy a napnak éltető ereje van !

Itt vagyok végre, lezajlott a sógorom 50. szülinapi, meglepi partija,
    elállt a szeme-szája, amikor belépett és ott volt mindenki az eddigi életéből, aki számít.
    3 félét sütöttem, köztük egy 3 emeletes tortát is, egész tegnap, meg ma délelőtt is. Délben kezdődött.
    Derekam kész, de azért táncoltunk, bohóckodtunk a hugival.
    Pedig egy kortyot se ittam, mégis jól szórakoztunk. Mi már csak ilyen vidám népek vagyunk.
    A farmokra is csak berohantam, összevissza ültettem, hogy azért a gaz legyen, meg felröpi is.
    Ma még küldök, akinek tudok, ha még nem telt be a fogadó állomásuk.
    Alig repültem, majd most éjszakába nyúlóan szálldosok, hogy behozzam a lemaradást.
    Amúgy fogalmam sincs, hogy elég e vagy sok e amit letermeltem, nem volt időm ezzel foglalkozni.
    No, de nem siránkozom tovább, inkább teszem a sütiket, hogy lássátok, mert megígértem.
    A torta,(alul-fölül epres joghurt, középen tejszínes csokoládé); mézes piskóta közepű, meg citromos diós kekszgolyó.
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/03/11/v01/20180311v01n2tct3.jpg]
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/03/11/v01/20180311v01nbati0.jpg]
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/03/11/v01/20180311v01n6xcvq.jpg]
    Megyek rendezem a soraimat a farmokon,
    a napraforgót lehet venni kell, mert arra nem fordítottam valami nagy figyelmet!:eek:

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gyönyörű költemények! Kár, hogy csak a szememet hizlalhatom....:):inlove::music:

ursa11, kutyaszálló, brozsa és 7 más kedveli ezt.
  18. fabatka

fabatka Fórum hercege

A torta kicsit impresszionista lett, a sógorom is ilyen, sokoldalú és ötletszerű.
    Egy férfinak sokkal nehezebb tortát csinálni !

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Most, hogy minden titok ól és fa kikelt summáznám az eredményt
    Valahogy nem tudta átlépni magát a BP. ugyanazok a sárga ólak, megspékelve némi retrós papagájjal és egyébbel.
    A fák is hasonlóak.
    Eventről eventre. Görcsölünk csináljuk és nem igazán olvasom, hogy átütő erejű valami lett volna bárkinek is.
    Nekem olyan ez mint az áhítatos láda lehetne valami benne, de juszt sem lesz.

Imi !
    Neked van igazad. Nem szabad eventet csinálni nyakra főre...::mad:
    Jó éjt mindenkinek !

20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó éjszakát,és szép álmokat kívánok mindnyájatoknak!:)

ursa11, kutyaszálló, brozsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.