Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Koppantyú90 re adtam.Nálunk is ez a helyzet a postán,még kávét,és csokit is árulnak mint egy kis abc-ben!A tegnapi mankózásnak meg lett a böjtje izomlázam van,de nem bánom:)xD!Abban én is igazat adok Iminek,hogy lehet hanyagolni,és fogom is az eventeket mert nekem sem lett semmi újdonság a titkosaimból a fákból,még az ólakat most raktam ki!A tegnapi íráshoz szólt!

kutyaszálló, suba_klara, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

:)
    Dani, én más elvek szerint tengetem minden napjaim.xD:p

Amit megéltem az már az enyém, azt visszamenőleg el nem vehetik tőlem. Ezt a pár nap jó időt sem, hiszen kb 4 napja még zehernye volt. Tehát ha jön még pár nap -1-4 mínuszos hajnal meg a nappalok vissza esnek mondjuk + 8, 14 fok közé az nem okoz meglepit márciusban. :)

Annál inkább meglepődök azon, hogy látom az időképen, hogy a napokban több felé égiháború várható, vagy már volt is! Márciusban?!:eek: Én úgy emlékszem régebben nyáron volt ez jellemző?!:sleepy:
    ---------------------------------------------

Margitka a jófajta izomláz nem probléma sőt, sokszor kellemes is. Elvileg azt jelenti, hogy kezdünk bejáródni az új idényhez. Azért a többes mert én hasonló cipőben járok és napok óta elégedetlenkedek, hogy kevés járkálással hogy elfáradok. o_OAz izomláz viszont kialudható.xD

Most is úgy írogatok itt, hogy némi kint járkálás után muszaly leülnöm. Ilyenkor kellemeset a hasznossal - ide ülök pihenni.xD

Utoljára szerkesztett: 12.3.18
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Bocsi,hogy tegnap estenem köszöntem el,megtámadott a kanapé:music:,este jövök.:)

4. lukimi

A gazdakörben a Mocsári szörny nevezetű 4/5-ös feladatának 3. sorában (gyémánt) van 1 trutyiszörnytócsa, de nem nagyon lehet neki örülni, mert ahhoz, hogy azt megközelítsd 150 db trutyiszörny kell az ezüst, arany, gyémánt sorokba, de amíg ide érsz az ezüstöket is meg kellene csinálni az első feladattól.

Egyelőre máshol nem látom, van-e. Esetleg még szétnézek.

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Milyen menő dolog csatni nélkül aratni?!

Akkor Te is boldog vagy tőle..:)

6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Imi. Köszi az infót. Azt valahol olvastam,hogy durva megszerezni,de hogy ennyire,azt nem gondoltam volna. :D

7. Koppi

Ha újra megnyílik az ablak, akkor Jack boltjában is szerezhetsz szörnyólat. :)

8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Imi ahogy mondod jól is esett az a kevéske séta is!Gondolom,hogy ezek a lehetetlen idő változások neked sem esnek jól?Minden csontomban érzem:cry:,aki meg szokta,hogy mozog annak az ilyen kényszer pihenő tragédia:(.Neked milyen baleseted volt ha kérdezhetem?Engemet tavaly előtt júliusban csípő protézist tettek be,és sajnos rá félévre ki kellett venni fertőzés miatt!Most nincsen ott semmi csak az üres helye,olyan érzés mintha a lábam a levegőben lógna!S...r érzés,és az még rosszabb,hogy nem is terhelhetem,igaz nem is tudnám mert fáj!:cry:Lassan már egy éve így élek!:(.Reménykedem talán most sikeresebb lesz!

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma kanosszát jártam. :(
    Reggel fel akartam tölteni a telefonomat, akárhány (3 db) kábellel akartam, nem töltött. Nagyon ideges lettem, mert anélkül a vásárlásom a boltban is nehézkes, oda van minden felírva.
    Naná hogy lejártam a lábam, előbb végigbóklásztam a Terminált, ami egy km hosszú, utána küldtek a shopmarkt-ba (ez a neve újabban az Europarknak), de nem tudok bemenni a főbejáraton, kerüljem meg az épületet, oldalt a rézsútos feljárón be tudok menni. :mad:Lépcsőn is, de azt én kerülöm. Eszembe jutott, hogy a parkolóba könnyebb lemenni - némi gyalogtúra után -, ott van lift. :D Feljutottam az emeletre, ott végre megoldódott egy gsm-boltban, a t-com nem tudott vele semmit csinálni, pedig tőlük vettük, náluk van előfizetve.
    Szerencsére az együtt-érző srác még ma megcsinálja. :) A kábelcsatlakozó lyuknak van baja, 6000-be fog kerülni.

10. lukimi

Hsz-ed csak az együttérzésem miatt került tetszikelésre és, hogy végül mégis készen lesz ma.:)

11. Farmerzsolt1970

Szia Szöszi. Csak óvatosan a sétával. Nem szabad túl sokat sétálni elsőre. Főleg nem "kényszer pihenő" után. Meg hát ezek az időjárási anomáliák sem tesznek jót. Én az ízületeimben érzem. (21 év vezetés) A huzat,ami a fülkében volt,az vágta tönkre. Piszkosul érzem,ha valami durva időjárás változás jön.
    Szia Mimi. Ne is mond. Kész tortúra,egy jó töltőt venni. Nekem szerencsém van,mert a Nokiámhoz,a váci úton a márkaboltabn lehet venni. De a tesó,úgy járt mint te. Sehol nem kapott normális töltőt.
    Lent voltam a dokinál. 15-én már dolgozhatom. Addig fekvés,és tea...stb

12. lukimi

13. Farmerzsolt1970

Na most egy kicsit eldőlök. De később leszek.

14. fabatka

fabatka Fórum hercege

Köszönöm szépen a röpcsiket, csak villámgyorsan bearattam,
    de mennem kell anyukámhoz, így majd csak később tudom megnézni, hogy merre hány lépés.
    Örülök, hogy jól érzitek magatokat e szép tavaszias napon, sajnálom, aki megjárta a boltokban és az ügyintézésekkel.
    Sajnos manapság ez dívik!:eek:
    Én szülői értekezletet tartottam, épp csak beszedtem a ruhát, meg a farmokat, nyargalok a mamihoz!
    Majd jövök még este !:inlove:

15. Koppi

Sziasztok !

Megint beesteledett.
    Csak dióhéjban mondanám, hogy a mai nap délután javítottam kaputelefont, biciklitároló ajtót, valamint műanyag nyílászárót, azaz ajtót, mert megfordult a kivűl lévő vakkilincs. (Állítólag, hónapok óta ilyen volt és miért nem szóltak?)
    Volt még 1 köröm a kormány(vak)ablaknál, mert az adóhivatal helyi kirendeltségét is odavezényelték. (3-an ülnek egy levegőtlen kis helyiségben és ennyit az adótitokról....)
    Így hirtelen besötétedett rám. Elmaradt a kültéri fényvető fölszerelése, de előkészítettem mindent.
    Most aratok vetek és várom a holnap reggelt...:)
    Akkor ismét lesz 1 utam Debrecenbe...
    De jó a nyuggernek, nincs semmi dolga...:):D
    Most megyek vacsorázni : szalonnát, kenyérrel és zöldpaprikával, mellé némi sörrel...:)

Megjött a mai Áhítatos ládám is benne 1 Valentin napi csirippel
    (Nem lehet ezt a sz...t valahogy törölni?)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem lett kész, nem hívtak. :(
    Ezzel szemben a repülést befejeztem, a paszulyon egy ággal több van.
    Picit félreértettél. Ahova bedugjuk a kábelt a telefonba, az a "lyuk" ment tönkre.

Hát a hosszú hétvégét még megadhatta volna.... Ilyen magas lázasság után.
    Én is megnézem azt a ládát, mielőtt bezárom a bazárt. :) A nyuggernek meg egy perce sincs. :D:D

Elvonulok, mindenkinek nyugodt, fájdalommentes éjszakát kívánok. [​IMG]

17. lukimi

Ládákat nyitogattam. Vártam valami jót az áhítatosból, hátha megint megszán. Megszánt: rózsával.

Csalódottan tovább nyitogattam és egyszer csak nem akartam hinni a szememnek. Ezt láthattam: 10.020.011 Csp. xD:inlove::music: Azt se tudtam, hogy ilyen nagy píszt is lehet kapni?!:)

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Gratulálok Imi a szerencsédhez,még sok ilyeneket meg még jobbakat nyitásokat kívánok akik vettek azokból a ládákból!Megint elment egy nap,Zsoltinak jobbulást,az ágyikóba vonulóknak jó éjszakát,a még játszóknak jó játékot kívánok!;):)

mimi, ursa11, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép estét!

Letelt már a munkaidőm,de mire hazaértem bőrig áztam. Nagy eső kerekedett,villámokkal,mennydörgéssel kísérve. Nem szeretem se a villámokat se a dörgést..
    Gyors vettem forró fürdőt,nem szeretnék megfázni.
    Aztán vacsiztunk,elmosogattam. Learattam. Most itt vagyok. :)
    Elolvastam mindent!

Csabikám angolból csillagos 5-öst kapott,verset kellett tanulni,angolul felmondani és utána magyarul is. :)
    Megengedtem neki,hogy játszhat egy kicsit a gépen. Hétközben nem szoktam engedni,kivétel,ha valamit keres a leckéhez. Sokan elítélnek emiatt,de engem nem zavar. Nem tartom magam szigorú anyukának,de azért követelek.. :)

Boldogságom határtalan.. :)
    Szegénykém,jól meg jártad. Még jó,hogy lehet kapni töltőt..

Pár éve vettünk tabletet. Neten lett rendelve,egyszer csak nem vette a töltést. Szegedre kellett átvinni,persze garancia már nem volt rá... megcsinálták pár ezer forintért,haza hoztam,1 hónapig bírta..vissza Szegedre. Megint tettek bele valami kütyüt,2 hétig se bírta.. pedig nem olcsó vacak volt.. most az íróasztal fiókjában várja,hogy vigyem Szegedre! :mad:

Mennyiiiiii??? Atya ég! Gratulálok hozzá. De jó ezt látni,hogy tényleg ad valami jót is! :)

mimi, szöszi50, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Csak úgy repült a nap és már este van.
    Holnap reggel a dokinál kezdek, hogy ezen a fránya köhögésemen segítsen.
    Mostam két adagot be is száradt rendesen, nálunk egész nap sütött.
    Én is voltam ügyeket intézni, és olyan helyen is ahová időre mentem, persze egy órát vártam, mi lett volna ha nem lett volna időpontom.
    Estére azért jó elfáradtam.
    Csak ezt az egy oldalt olvastam el, mindjárt előre lapozom.
    Mindenkinek jó éjt!

mimi, szöszi50, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.