Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nagyon szépen köszönöm! :inlove:
    Elég bizarr neveket tudnak adni némelyik Gazdakörinek! :)

fabatka, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sajnos,álmosító a hatása. Amikor még vezettem,nem is lehetett inni. Pihenek,alszom,tv-t nézek,és tolom a vitamint,narancs,citromos tea,fokhagyma formájában. Bár tesó már szólt tegnap,hogy nagyon erős foki szagom van. Esélyes. Sokat toltam az arcomba az utóbbi pár napban. :D
    Szia Dani. Köszi a vissza igazolást. :) Jó munkát barátom. :)
    Egy kis retró. Amikor én még kis srác voltam. :D
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180313v00ny1rgq.jpeg

Utoljára szerkesztett: 13.3.18
    fabatka, sutimami57, mimi és 5 más kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép napot Neketek!

A party pöris helikopter ad CSP-s ládát, én másról nem tudok, hogy adna.
    Én most taktikát váltok, összevárok 5 ládát és együtt nyitom. Jaj, csak el ne tapossa az elefánt a békát!xD
    Bea, biztos nagyon elfáradtál, hatalmas munka lehetett az a csoda torta. Tényleg mennyi idő alatt készülsz el vele?
    Én nem is biztos, hogy szeretnék fiatalodni 10-20 évet, de valami jó fajta kopásgátló jól jönne, hogy tudjak annyit végezni mint 10-20 éve és legyen olyan a közérzetem is. Meg hát nem is lehet kiválogatni, hogy csak a jó dolgok jöjjenek a fiatalodással, pedig akkor kiegyeznék vele.;)
    Este lefelejtettem aratni, éjszaka nyulak tomboltak a farmon, csak reggel zavartam be őket a pajtába.

fabatka, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Szia. Nos ha nekem lehetne egy kicsit változtatni a múlton,akkor az első az lenne,hogy vissza mennék,és pofán vágnám magam amikor megkértem a volt nejem kezét,és minden eszközzel meg akadályoznám. :D Ha az nincs,nem kerülök ilyen rossz anyagi helyzetbe.

fabatka, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

10 rózsa megjött az áhitatos csoda ládából! :music:

17 csp-és láda meg 10.132.811 csp.-t adott..na ez már döfi..:D

fabatka, sutimami57, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült csatni nélkül learatnom :cry::cry::cry:
    az időkorlátosat csinálom, már meg volt a panda maci és az eukaliptusz is,most lett volna kész a bambusz-.-
    erre mit forgattam utána :a +1 -est xD:D:D:D
    enyhe célzás :D:D:D,hogy vakegér vagyok,de sebaj a melóig meg leszek:p
    szép idő van nálunk fele,remélem marad is,mert utálok össze-vissza öltözködni8)
    mennem kell pocstára,gyors leszek és kegyetlen : már csak egy csekk van,amit 15-ig ki kell fizetni:)
    munkahelyen sikerült jól eltolni a kafetériámat,még nem kaptam meg a kártyámat,elvileg márciustól már fizetheznék vele,
    de a munkaügyis nem tud róla semmit,frankóxD
    vigyázzatok magatokra,szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove::inlove:

fabatka, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Gratula, te is meg kaptad.
    Ezek szerint most meg szór mindenkit a csp-s láda.xD
    -----------------------------------------
    Szupertáp akció és Baby Boom >>>

kutyaszálló, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sajnálom, hogy így alakult az életed, de ne emészd magad, mert attól csak neked lesz rossz, vár még rád sok jó az életbe, csak ne zárkózz magadba, de ahogy látom, ez a veszély nem fenyeget.:)
    A vadon állatait megnéztem, fóka-koala, pingvin-flamingó első körben 140 tenyésztés, hátha ad pluszt. Kérlek, szólj rám, ha valamit nem vettem észre, könnyűnek tűnik.
    Gratula, akkor ma örömfarmer vagy! :D

kutyaszálló, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm!
    Alig hittem a szememnek. Még egy papírra is leírtam,hogy tényleg jól látom-e? Jól..végre valami,mert az áhitatos az nem akar most adni semmi jót. Első körben kaptam egy Békaherceget igaz,de azóta nagyon semmit.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Most elköszönök,délután jövök. Megyek szépítkezni. :)

kutyaszálló, ursa11, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Én első körben azt hiszem 66-66 szárnyast és emlőst teszek, második körben még meg látom lehet, hogy csak a fennmaradó 14-14-et.
    Mindenesetre 80-80 tenyészet kell az érmék miatt, ez 320 szupertáp. A nyereményekből vissza kapunk 90-et, tehát nem sok fog elmenni.
    -------------------------------
    Event - Vadászat a Vörös gyémántra >>>

kutyaszálló, ursa11, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Imi Te mindent tudsz, véletlenül nem tudod melyik növény ad fémhulladékot?
    A nemesítésre gondoltam, mert tudom, hogy véletlenszerűen jön aratáskor.

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

kutyaszálló, ursa11, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

kutyaszálló, ursa11, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép napot mindenkinek!Bea örülök,hogy sikerült befejezned!Klárika neked gratulálok a sok csp-hez,Zsolti azért még csak pihenjél mert akkor nem mehetsz melózni!Tegnap én jól elszámoltam az egyik idő korlátos gazdakörit ma újra neki mentem de most mérgesen!:mad:xDJól ki van ez találva agyalni kell mindig kevés lett a fókám!,na de most!:p;).Jó játékot,és még több szerencsét kívánok mindenkinek!:)

16. Farmerzsolt1970

Szia Szöszi. :) Skacok. Ahogy én el olvastam ezt az eventet,ezt fogom kihagyni. Valahogy ez nem az én műfajom. Fojtatom a termelést,hogy meg teljen a raktáram végre. De még sok van hátra. :)

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

3 órája próbálok belépni, hát nem volt net.
    Reggel az orvos megállapította, hogy baloldali tüdőgyuszim van, ha nem javul csütörtöktől másik antibiotikumot kell szedjek, kiváltottam, mert nem tudom hogy lesznek nyitva a gyógyszertárak és nem hagytam az utolsó pillanatra. Fájt a bal oldalam, ez volt a jel. Az utóbbi két hétben nagyon sokat voltam ágyban, lehet azért nem vette észre mert 1 hete nem vagyok lázas, vagy csak keresem a kibúvót neki.
    Holnap a piacra kell mennem, majd sietek gyorsan intézem a vásárlást, nem nézegelődöm.
    4 napig fel sem kelek, megpróbálom betartani.
    A betegek gyógyulgassanak, ne járjatok úgy mint én!
    Szép napot!

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  18. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Üdv Mindenkinek!
    Én szorgalmas olvasótok vagyok,de irni csak nagyon ritkán szoktam.
    Most ezt ugy gondolom meg kell osztanom,mert nagyon pipa vagyok.Olvasom ,hogy milyen jó csp-t adott a láda többeknek is.Félreértés ne essék nem irigylem!Én most nyitottam ládát és ird és mond összesen 1 azaz egy csp-t kaptam!Hát ez van,majd talán legközelebb tesz utánna egy-két nullát.
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia Hagymácska. Csak egy kérés. Nem menj a piacra,hanem feküdj le,és teázz. Csak van valaki,aki ki megy helyetted. A tüdő Gyula nem vicc. Halálos is lehet. :(
    Szia Pepe. Nem vagy egyedül. Nekem sem szórta a lóvét. De ez van. Ezen nem szabad bosszankodni. Gyere közénk sűrűbben. Majd mi fel vidítunk. :)
    Vicc:Mia különbség a víz,és az ikrek között?

A víz az H2O,az ikrek az ÓH2 :) :)

Fatther, kutyaszálló, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Sziasztok ismét, olyan délutáni szia.:);)

Teletömtem a pároztatót madarakkal és emlősökkel, 66-66-ot tettem be. Így nulla bájitallal megúszom.:):music:
    ----------------------------------------

Gazdabolt frissítés>>>

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.