Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszi Imi...kihagyom mindkettőt. :)

Látod Hagymácska lehet nem vetted komolyan a dolgot és most itt a hátulütője..:(
    Neked is ágynyugalmat kell előírni. Az antibiotikum lórugásszerűen hat. Sok folyadékot (teát) javaslok.
    Rendesen megcsípted ezt a gyuszit..:(

Szia !
    Pedig felhagyhatnál a csak olvasással, jöjj és írj oszd meg velünk az örömöd és bajaidat. Könnyebb lesz mindkettő...:)
    Holnap a Ládánál, már 100 egységre számíthatsz... ;) :):music::music::music:
    Nekem most 1000-et adott...:)

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A tenyésztőst megcsípem a másikon erősen gondolkodom, kell-e nekem. Mellette szól a sima és xxl fa/fák, melyek a másik eventbe is belejátszanak. Ellene szól, hogy sose rakok ki fát. Igaz, ólat sem csak ami a tárolókba fér. A fűvészkertbe rakok fát de az nagyon egysíkú mert hónapok óta 8 cukorfa van és valószínűleg ezután is marad. Ellene szól még, hogy már megint 16 e. növény kell ami arról szól, hogy elkapták a fonalat és nekem ez nem tetszik.
    Így tovább gondolkodom.:)

Fatther, kutyaszálló, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

A mai délutánom garázs rendezéssel és utána felmosással telt. Remek időnk volt és van is. Kabát sem kell. Így elővettem a tavaszi mellényemet.
    Utána itthon belsőkörlet dívott.-.-:p
    Mellesleg megnéztem egy Luc Besson filmet. (Érdekes képi világgal szembesültem) Nagy meglepit nem okozott, mert a klasszikus séma szerint készült, de végtelenül látványos volt. (Nekem tetszett.):p

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam, le jelentkezni. Haza értem Pestről, jó volt minden, ma meg aztán bele ugrottam fejest a dolgokba, ügyezés, bevásárlás, egy csomó minden, utána itthon...sajnálattal olvasom, hogy megint, vagy még mindig vannak betegeink...gyógyuljatok meg szépen, mert itt a jó idő...legalább is két napja úgy nézett ki, hogy jó idő volt.
    Zsolti, megint meg nevettettél, mint mindig. :) :) Kell is a jó hangulat.

Olvastam az eventest, aztán azon kutakodtam, milyen kifogással hagyhatnám ki...aztán kukk a csevegőbe, megint el olvastam, aztán, akár hogyan is csűrtem, csavartam a dolgokat, nem tudtam magam lebeszélni, így aztán meg csinálom mind a két eventet, a kettő farmon, mert azok a fák a kicsire is jók lennének, a tenyésztős meg annyira tetszik, hogy nem lehet ki hagyni. Nem olyan sok a szupertáp igénye, szépen kapunk is vissza, az új ólak meg kellenek...szóval, bele vágom magam az eventezésbe, ha éjjel-nappal lesz is, meg csinálom. A másik, ami tetszik, hogy lesz holnap rövid bumm, így aztán tele pakoltam a házikókat, hadd kavarjanak azok a dögségek, mert a péntek-szombat nem lesz jó nekem, így szuper jó az időzítés. Igaz, a szigeteshez jó sok gaz kell, de remélem, két területen is meg tudom csinálni. Na, futok..még jövök.

kutyaszálló, szöszi50, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mire végigolvastam mindent, aktualitását vesztették a gondolataim.
    Örülök a nyereményeknek, Az ajándékküldőknek én is köszönöm. Szerencsére elég felröpi szokott jönni.

A telefonomat megcsinálták potom 6000-ért, most töltőn van. :)
    Jó kis chili volt az ebéd.
    Ma egy csomó pakolás volt, hogy is mondtátok? Belső körlet? :D:D
    Most felrakom a lábam kicsit, lehet, hogy nem jövök este már.
    Zsolti, most bírd ki, hogy paplan alatt melegben, nyitott ablakkal oldod meg a friss levegőt. Ugyanazt kívánom Gyuszi ellen is.
    Klári, ugye szép lettél?
    Erika, örülök, hogy jól érezted magadat Pesten. :)

6. fabatka

fabatka Fórum hercege

Hát nem vagyok éppen toppon azóta sem, mert ugye hajráznom kellett az eventtel, és 5 farmon.
    Összességében nem több 8 óránál a torta készítés, de ez szétcsúszik, mivel többször kell várakozni. A hűlésekre, a fondant "beérésére", a zselatinos rész szilárdulására. Szeretem csinálni, minden ilyen egy kihívás. El sem pakoltam a nagyja cuccot, mivel csütörtökön a nagy fiam szülinapját tartjuk, és készül nem soká a következő torta. Ez persze nem lesz olyan nagy dobás, egyszintes lesz, csak 23 éves 16-án a szentem.
    Kopásgátló olajozó, stb. helyesen beszélsz. A tapasztalataimat én sem adnám vissza, ebben igazad van !

Annyi minden információt írtatok reggel óta, hogy csak kapkodom a fejemet.
    A betegeknek gyógyulást kívánok, az egészségeseknek kellemes tavaszi estét!
    Megyek beszedem, ami reggeltől beért, és kiteregetek.
    Emésztem még, és újra olvasom majd a tájékoztatásokat, most kicsit nehezen fog elsőre az agyam,
    nem volt valami sok az a 2,5 óra, amit mára aludtam.
    Még jövök este !

Utoljára szerkesztett: 13.3.18
  7. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Rosszalkodik a netem. De azért itt vagyok. Valamiért be lassult.
    Sütimami. Tetszett a vicc? Nekem mindig van a tarsolyomban valami dili. :D Eléggé pihent agyam van. :D
    Szia mimi. Így teszem. Bukón van az ablak,és így tv-zek. Közben tea,és neocitrán köptető. Ez elég jól be vált. Mellett narancs,és foki. :D

8. Koppi

Amikor a feleségem terhes lett, Debrecenbe kellett járnia, mert nem volt itt UH. (bár érdekes, mert most van de rossz)
    Amikor hazajött épp otthon voltam.
    Azt mondta: Ülj le a fotelba. (Leültem) -Kapaszkodj meg ! (Megtettem.)
    - Ikreink lesznek !!!!
    Akkor, tényleg megkapaszkodtam...... Hűűűűűűűűűűha...............

Pár hónappal később be is bizonyosodott, hogy nem tévedett az UH...:)

9. fabatka

fabatka Fórum hercege

Most tiszta boldog vagyok, mert a múltkor erre rájöttem !
    Amikor írtad a farmneved, és odatetted, hogy a 90 azért,mert akkor lettek a gyermekeim, ráhibáztam !
    Gratulálok ! Szuper ikernek lenni, több testvérpárt neveltem pályám során !
    Tavaly volt egy egypetéjű lány, (most meg egy vegyes páros.) Jól kitoltak velem mindig, (mai napig visszajárnak,mert a kis tesójuk még óvodás,);) mert fogalmam sincs most sem, melyik-melyik:D:inlove:xD
    Ők milyen páros?

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Megint csak eltelt az idő! Csabika olvasónaplót ír,és segítséget kért. Az arany ember a kötelező. Jaj,de régen olvastam már..7 pontból 6-ot megcsinált,segítettem persze..de csak kicsit.

Event! Már megint! A tenyésztős tetszik,már benn is vannak a szerelmes házikóban! Bálital ilyenkor még nem kell. Fél 7 felé érek haza,8-ig van boom..jaj el ne felejtsem!

Katika,a tüdőgyulladás veszélyes,pihenjél,igyál sok teát. Te tudod,hogy mit csinálsz,de én nem mennék a piacra.
    Zsolti,Te is pihenjél még.
    Imi,köszi az infókat a különböző eseményekhez.
    Mimi,persze,hogy szép lettem! :)
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/03/13/v00/20180313v00nrnypr.jpg]

De én mindég ilyen vagyok,most csináltam a képet,csak Nektek!

Megyek pancsolni,jövök még!

11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Nagyon csini lettél Klárika! Szuper fiatalos a frizurád, Neked még van minősége és mennyisége is a hajadnak !:inlove:

Nekem is be szoktak jönni a tenyésztősök !
    Most meg elhűlve tapasztalom, hogy ennyi szupertápom az életben(az itteni közel 8 év alatt) soha nem volt.
    Bár mindig 0-24-ben tápot gyárt a malom, mégsem.
    Ez biztosan a TI hatásotok miatt van ! Szuper egy csapat !

12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép lettél nagyon. Fiatalos. Senki meg nem mondaná, hogy huszonéves fiad van.

13. lukimi

Kedveseim, nem kérem a felröpit holnaptól, nem eventezek.:)

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Megjöttem,fáradt vagyok,szerintem ez már a tavaszi fáradság,de lehet nem:music:,iszonyúan fáj a hátam is még mindig:oops:Na mindegy,majd csak túl leszek rajta,olvastam,holnap event.Imi?Csinálod?El kell mesélnem tegnap este,mit műveltem megint:D:DEgész nap ezen vihogokxDEste,megint bealudtam a kanapén.(Bocsi ,ezért nem köszöntem el)Na alvás 1000-el,11 körül a párom,suttogva,nem mész a helyedre?Közöltem nem.Odaadom neki a hashajtót?Én meg milyen sajtot:D:D:DGondolhatjátok,félálomban,méltatlankodva,miért akar éjnek évadján sajtot enni.:music:Hát nem akart sajtot enni:D,de hogy tudtam így félrehallani.Így azért nem olyan jó,de élőben,hatalmas volt:D:D:D

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó hogy mondod a teregetést, majdnem bent maradt a mosgépben a cucc. :music:
    Biztos remek gyerekek, de az első év biztos nem volt "leányálom".
    Csini lettél. :) Ez a kép jobb, mint az előző, annál közelebb tartottad a telefont. :inlove:
    Rám lassan az a vicc illik, mikor Jean kérdi a lordot, hogy fésülje a három szál haját?
    Egyet jobbra, egyet balra, egyet hátra. :D:D

A viccben utána kihullik még egy szál, akkor jobbra és balra kell fésülni. Amikor még egy kihullik, a lord kétségbe esik: Szent Isten! Kócos maradok.... :eek:

Na jól van, tényleg elvonulok. :D:D:D

kutyaszálló, brozsa, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Vegyes páros. Mindkettő művész lélek.
    Mit az első 1 év ? Az első 3 év volt necces ! (Utána meg a többi...:):))
    Más és más helyeken gyakorolják a művészi hajlamukat. (Pl. a lányom festeget, verseket ír...)
    A fiam a biztosítónál dolgozik területi főnök, a lányom középiskolai tanár....Mindegyiknek van barátja, de még a házasság előtt vannak mindketten...:)

mimi, kutyaszálló, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  17. lukimi

A tenyésztőst igen, az ültetőst nem.

mimi, kutyaszálló, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét mindenkinek!Hagymácska látod a köhögés ,és a hátfájás nem volt véletlen,jelezte,a komolyabb bajt,én sem ajánlom a holnapi piacra menést!Nekem is tavaly volt megfázásom,és előbb torok,majd légcsőhurut majd hólyaghurut lett belőle!Végig ment az egész testemen!Rengeteg antibiotikum több fajta,mert hát mindegyikre más,sokszor a gyomrom azt hitte,hogy hüle a gazdája!xD:cry:Nagyon kell vigyázni mert ezek a bacik nagyon rafináltak!:DAzon gondolkodom,hogy a holnapi eventet kihagyom már megint pakolni,inkább csinálom a gazdaköri feladatokat!Neki álltok?,a fák azok jók lennének amit ad azok az újak most nem jut az eszembe a nevük!Dani gratulálok a gyermekeidhez ,(egy csapásra két legyet), le van a gond mert van lányod is fiad is!Klárika nagyon csinos lettél!Imi azért nem kérsz felröpit mert nem csinálod az eventet?;)Valakit kihagytam volna bocsi érte,de nagyon hossz lettem így is!;)xD

mimi, kutyaszálló, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Kedves Dani, és Mindenki !
    Bekukkantottam az aktuális fórumra, és érdekes HSZ-at találtam !
    Tamás modi pl. ezt írta:"érdemes megcsinálni az eventet, de többet nem mondhatok... "

Olyan hangok is vannak, hogy a nyeremények kellenek a tenyésztősbe,
    vagy esetleg egy rövidesen elkövetkező más eventbe!
    A beadások előtt extra ajándékok is lesznek a háttérben, amiket kattintgatással lehet majd megkeresni,
    de csak a beadás előtt, mert amint teljesítetted a feladatot, eltűnik a háttér.
    Összesen 8 extra ajándék van elrejtve. Köztük AB, gyapotfa, stb.
    Én újra meggondolnám, hogy csinálom e!
    Ott van pl. a borsó automaták esete is! Utólag módosították a nyereményt aratáskor, szépen adja a Csp-t azóta is!
    A gesztenyésnél is szabódtak sokan, ugyanígy a mamutoknál,
    nem igazán tudhatjuk, milyen távlati előnyt dobunk el magunktól, ha kihagyjuk.

Engem mindig is ez vezérelt!

mimi, kutyaszálló, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Klári. Hú ha. Ö ö ö ö. Ez nem semmi változás. Nagyon jó! Szerintem ez a frizura jobban áll. :)
    Pihenek. Nem keveset. Azt a tea mennyiséget,amit megiszom. Na az a nem pitty-putty. :D
    Szia Sylvi. Valószínű hogy az. Ez ilyenkor már jelentkezik. Meg hát azt sem szabad elfelejteni,hogy 1 hete,még a -7 fok tombolt reggel. Az ilyen hirtelen időjárás változás is meg viseli az embert.

mimi, kutyaszálló, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.