Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Nos drága csoporttársak. Én is el megyek,és le dőlök. Holnap reggel ugyan itt. Mindenkinek jó éjszakát kívánok. Aludjatok jól,és szép álmokat. :) Sziasztok. :)

ursa11, sutimami57, Álomhajsza76 és 11 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha regelsz egy újat, először a főfarmot meg kapod teljesen tisztán ott már lehet óberkodni.xD
    Amikor odaérsz, hogy szeretnél már vetni a szédült szántón is vagy egyáltalán használni, az a 17. szinttől történhet. Amikor elérted a 17. szintet megkapod a gazzal teli szédült szántót. Erre beírod itt, hogy xy nevű farmodra kéne 12 szomszéd és mi a kisfarmokról regelünk hozzád minden kötelezettség nélkül lényeg, hogy a 12 szomszédtól kitisztul a szédült is.
    Igen, a te farmjaid is beszámítanak a szomszédságba én is regeltem az enyémeket. Annyival kevesebb szomszi kell amennyi farmocskád neked van.:)
    És igen, ha a későbbiekben sokallod a szomszédokatxD akár mind kitörölheted már nem lesz gazos ismét a szédült.

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 11 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gondoltam benézek hozzátok!:)
    Röviden én pár sorban...8)
    Valamikor még nyáron csöppentem bele a farmerama világába még 2010-ben, azóta hűséges vagyok a játékhoz!

Fejér megyében lakom, azon belül Abán! :)
    Azóta is vetek aratok, meg ami jön azt csinálom éppen! :)

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Itt is vagyok!Kicsit nagyon eltelt az idő.Egész nap esett az eső nálunk,most átváltott hóba.Hideg is lesz megint!Imi!Látod kár volt örülni,hogy már csak pár napot kell kibírnom.:oops:Vissza olvasok,mit írtatok délután:)
    Üdv Nálunk:)

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Köszönjük!

Én a Tisza-tó partján élek és 2012-januárban regeltem. 2016 nyara és 2017 nyara között 1 évig távol voltam, de tavaly június 20-a óta ismét itt. 200 szint fölött vagyok, várom a szintezést.:)
    Legfőbb ismérvem: nálam nincs kötelező event-végzés, ha valami nem tetszik akármelyiket kihagyom minden szívfájdalom nélkül. Engem a big nem tud ide-oda rántgatni de akkor is szenvedélyes farmos vagyok!xD:p

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Nem tudok belépni a játékba, a fórumot nyitva hagytam azért tudok most írni. Most lett elegem a szolgáltatóból.
    Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól!

ursa11, kutyaszálló, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én is köszönöm! :)
    Kötelező nálam sincs, ha van kedvem és időm akkor jöhet bármi! ;)
    Csibékkel, hogy álltok? Tenyésztés? :)
    Neveket elnézve sajnos nincs ismerős név piacról...:sleepy:

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Csibém sose volt. A legelején én is akartam, de sokáig nem kaptam viszont amit láttam olvastam hogyan viselkednek utána soha nem is akartam és szerintem jól tettem.

Kicsi, sima mezei tenyésztő vagyok. A kötelezőt megcsinálom, keverni nem szoktam csak kipróbáltam. A tenyésztés jó szórakozás lenne de mostanában inkább taszít az eredménytelenség miatt.

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, Szia Imi !

Velem egy piacon vagy ::))

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem se, azért kipróbáltam volna magamat mentorként!:)
    Imádok tenyészteni, keverni meg főleg természetesen állatokat!:D
    Néha bejön néha nem, de ha bejön akkor NAGYON! ;)

Szia!
    Igen neked ismerős a neved, gyakran látlak remélem te is?
    ;)

11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen!Lehet,hogy holnap egy próbát teszek,bele csapok az újra kezdésbe!xDJó éjszakát szép álmokat kívánok mindenkinek!;):)

12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó éjt mindenkinek.:)

ursa11, kutyaszálló, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, látlak néha, én általában termékeket adok el, növényt, állatot inkább venni szoktam.

Én 5-ös szintű mentor vagyok, már régóta, a csibéket kicselezem, csak piros hőmérős csibéim vannak, írok egy levelet naponta nekik megy egy víz ajándék és a mentor pontokat beváltom szup.tápra.

14. lukimi

Én tudom ám régóta, hogy szeretsz tenyészteni és kevered az állatokat mert szoktam olvasni az aktuális topikot és meg szoktam nézni a kiugró eredményeket.:)

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én is szoktam a piacos topikban olvasni, tenyésztett állatokat venne.
    Én nem vagyok nagy tenyésztő, a kötelezőket csinálom csak meg, színes ólakat sem gyártok, úgy is van nyereményben, vagy forgatok a keréken.

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  16. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia Imi* ! A legjobb helyre jöttél! érezd magad jól köztünk!

Évekig szabadúszó voltam, most találtam meg nemrég ezt a szuper csapatot!
    A "teremtés koronái":inlove: most nagyon boldogok szerintem, mert javult egy kicsit az arány !

Nemrég csináltam egy növendék farmocskát, tök jó, hogy van mentorom !xD Már a rendszer megjelenésekor regisztráltam, hogy szeretnék "tanácsadó" lenni, de azóta sem jött válasz. Egyszer még újra jelentkeztem, de semmi. Így, hogy most kiscsibe lettem, hátamon 5 db 113-117 ig levő farmmal, nagyon élvezem a segítséget ! Kicsit betekinthetek ebbe a rendszerbe, mivel nekünk még nem volt ilyenünk 2010-11-ben. Okos, szorgos, aranyos kiscsibe vagyok ám !Csak sajnos a mentorom nem örülhet nekem sokáig, mert hamarosan kirepülök a szárnyai alól !:p
    Jó pihenést a nyugovóra térőknek, csak nehogy bicskákkal álmodjatok !xD:p
    Jó éjszakát!

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Bea !

Én is voltam már többször csibe kis farmokon, szegény mentorom csak kapkodta a fejét, ahogy elszáguldottam a 40. szintig

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ha vennél, akkor küldj egy baglyot hátha tudok segíteni! Mondjuk most nincs nagy választékom, egy gyémánthalam van de az már elkelt csak még nálam vendégeskedik! :)
    Örülök neki ha olvassák/nézik amiket keverek ill, tenyésztek! :)
    Fabatka, köszönöm szépen, marcianyja farmmal egy piacon vagyunk! :)
    A tenyészdögök amikre nincs szükségem az a farmfeleségem "farmján" landol, mindig jó üzletet kötünk!;)

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  19. lukimi

A legújabb kis farmomnál nekem sem örülhetett sokáig a mentorom mivel 24 óra alatt meg lett a 40. szint így máris elváltak útjaink.xD Igaz, amúgy sem volt közünk egymáshoz mivel egyszer szólt hozzám. Még írtam neki de.......ezért nem kell nekem csibe, egy gonddal kevesebb.:);)

Az őszi kisfarmomnál meg 46 óra alatt lett meg a 40. szint, de ott mint később kiderült nagy találkozás lett mert a szomszéd topikban törzsgárda -tag Nyificnek lettem a csibéje.xDxDxD
    Természetesen vele szomszédok lettünk mert nem mindenki smufurc, mint a csibék zöme.xD Nagy szám volt mikor rájöttünk, hogy ki a másik leesett az állunk.xD

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi Imi, de nem szoktam venni tenyészállatot, de ha Neked kell esetleg, írhatsz egy levelet

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.