Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Értelek, akkor megy is bagoly! ;):inlove:

ursa11, kutyaszálló, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én is eltűzök, jó éjszakát.:):inlove::music:

ursa11, kutyaszálló, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  3. fabatka

fabatka Fórum hercege

A legjobb az volt, hogy a regisztrálás után 2 nappal már fél millám volt, mert a tyúkokkal beszálltam a trágya üzletbe!
    Csak annyi növényt termelek ma is, ami horror áron lenne a piacon és kell az aktuális táphoz.
    Tök kényelmesen csinálom, néha még elfelejtem, hogy van.
    A 14 másikat kapásból ledarálom, név, jelszó, szint stb.,viszont azokat már nyomom így együtt több mint 3 éve.
    Baromi érdekes így 5 és fél év után újra kezdeni, ugyanis akkorra datálódik Lilykém születése.

Nem rohanok annyira, itt legalábbis nem. Már sokkal előbbre lehetnék, ha nagyon iparkodnék, de nekem így is jó.
    Így is szeretem ! (kevesebbet tudok bejárni, mivel dolgozom, a nyári időszak is vacak, mert valódi kert is van. 2 * 400 négyszögöl.
    Nekem ez a csibés játék tetszik , ezért ki is élvezem!
    :DMinden nap kapok ajándékot ott is a mentoromtól bebeee... és terményes ólat is bebeeee....:p,
    és mindig tanácsot is adna bebeeee...xD, csak nem kérek, bebeeee.... És küldök neki mindent, amit lehet!:inlove:

No kérem, itt van fehéren feketével csibeségem története !

Szuper Imi* ! Legalább valami jó hír a piacokról ! Átadom az üdvözletedet marcianyjának !xD( a kisebb fiam első farmját elhekkelték, -csináltam neki másikat, de elment tőle a kedve, így első perctől én csinálom. A nevén volt, de még lehetett, addig magamra szabtam a nevét.)
    Amúgy honnan jöttél rá ilyen gyorsan, miből ?

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Láttam már többször a termékeknél és most láttam az aláírásodban is! :) Így most egyből rájöttem, hogy láttam!

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Az enyém: Letöltés: 29,84 Mbit/s feltöltés : 28,75 Mbit/s Ping: 12 ms.
    Szia Imi !

Én a Hajdúságban lakom, annak is a "fővárosában" Hajdúböszörményben.
    2010 óta játszom immár 1 farmmal...
    (Meg némi háttérfarmokkal.)
    Tavaly csöppentem e remek társasághoz és itt ragadtam. Azelőtt a Tiszántúliaknál fórumoztam 9 és fél évet....

Én vigyáznék a helyedben az ilyen kommentek miatt....
    Hidd el jó okom van rá.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elmentek a vendégek. Csak 1 kört játszottunk és ott elvertek mint a két fenekű dobot. A párom (az ellenfelem) repesett az örömtől.
    Nálunk, most hófúvás van. Ömlik a hó azóta is. Az erkélyre sem lehet kimenni.
    A szél, mint az őrült úgy nyargal a hóval. Nem irigylem aki most az utakon van....
    Az eventből már csak a felhősor hiányzik...
    Jó éjt Mindenkinek !

Jó éjt

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  6. fabatka

fabatka Fórum hercege

Jogos, termékekkel foglalkozom, valamint általában új állatok és termények.
    Ez akkor alakult így, amikor nem volt pénzem gépre, és még létezett a gazosodás intézménye.
    Önvédelemből. Meg talán mindig megéltem belőle...:D
    Tenyészállat ügyben nem vagyok nagy penge, de esetleg a bakancslistádról cseveghetünk postagalamb útján!
    Évekig a havi fő bevételi forrásom volt a boom, az utóbbi időben nem volt módom annyit tenyészteni, a megszaporodott
    tenyésztős eventek miatt.
    0-24-ben megy a malomban a szupitáp, turbó malomban, mégsem elég az "öröm" tenyésztéshez.
    Így inkább pihengetnek a következő eventig.
    Azt viszont azért kell csinálnom, mert megint jön egy új állat és egy termény is legtöbbször.
    Én Nógrád megye egy kis falujában lakom, Dejtáron, Balassagyarmat mellett, a "leghidegebb" vidéken az országban.
    A nevem Bea, ezt még nem tudhattad!

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi az infókat, és ha küldenél felém egy baglyot, hogy mire vigyázzak szívesen elolvasom! :)
    Neked is jó éjt! :)

Köszönöm szépen, majd akkor küldök egy baglyot de legkésőbb holnap! :)

Három törzstopikba járok, így háromfelé kell figyelnem! :) Megoldom mert mindenhol nagyszerű és kedves emberek vannak!:inlove:

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  8. fabatka

fabatka Fórum hercege

Biztosan nem esett jól, hogy kikaptál. Én még egy kört indítványoztam volna!
    Nálunk nincs semmi különös időjárás. Enyhe szél fúj, szemereg kicsit. Pedig tudod hol lakom !?!?

Aludj jól, szép álmokat !
    Én nem csapódtam eddig sehová, csak olvasgattam gyakran, de nem szólaltam meg. Aztán egy aktuális event fórumon elém került egy megszállott - mára már barátom, aki ugyanúgy "akart", mint én. Beszélgetni kezdtünk privátban, kisegítettem ahogy tudtam, majd a fórumra is benéztem többször. Több törzsasztalt is szemlélgettem, míg kikötöttem itt. Valahogy itt más, személyesebb a hangnem.
    A farmneved is ez, remélem. Kommunikációra a fabatkát használom, prózai okból, - a legördülőben ez van elől.
    Jó éjt neked is, megyek,mert még sütök gyorsban egy sajtos rudat, amíg beérik a gazom !
    Az itteniek ilyenkor legtöbbször már alukálnak, utoljára szoktam maradni. Aztán meg majdnem elsőként jövök vissza!

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.

Nekem a 4 nappal ezelőtti mentorom semmit se küldött bibíííííí! A legelején én is megírtam neki, hogy több farmos vagyok és ismerem a játékot és küldtem a csibe pontokat. Ő ekkor írt nekem először és utoljára. bibíííí.xDxDxD
    Kiváló a feltöltésed, az általában kevés szokott lenni. Az én szolgáltatóm kis mezei cég. Ők jöttek erre, áldom is őket mert jók, se nagy- feltöltő se letöltő nem vagyok így ez a sebesség nekem kiváló.:):inlove::music:

10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Itt reggelre,akkora hó esett,hogy télen nem volt ennyi. :D Most is szakad a hó. És cudar hideg van.

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Lehet elővenni a hólapátokat, egy kis reggeli torna! Most nem tudom mit csináljak, lapátoljak vagy várjam meg míg elolvad. Hókotróval még nem találkoztam.
    Az event kész, maradt 200 röpim, a gazokkal voltam elmaradva.
    Mindenkinek szép napot!

12. Farmerzsolt1970

Szia Hagymácska. Nálunk még mindig esik a hó. Hogy én ma ki nem mozdulok,az is tuti.
    Az eventtel haladok,de nem viszem túlzásba. Csak lazán. Inkább a pajtát töltöm. Annak több haszna van. :)

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Pedig csinálhatnád, jó a felhő, annak is van haszna.

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

A pajtát akarom fullra megtölteni. Elég jól haladok. Majdnem mindenből,már több mint 10 ezer van. Ezt akarom folytatni. Annyira nem jön be ez az event. Azért is csak csinálgatom. :)

ursa11, Koppi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  15. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szép jó reggelt mindenkinek !:inlove:
    Jöhet a hólapát, a bundakesztyű, a forralt bor!
    Vagy a jófajta házi kisüsti !
    Majd májusban veteményezünk, augusztusban meg betakarítunk a VV kertekben!
    És merjék azt mondani, hogy globális fölmelegedés van ! (pedig van):wuerg:
    Poénból tenyésztettem párat, 10 sima kakukkosat tettem be, és minden csilivili luxi bájital nélkül adott 2 munkás kakukkot ! Erre varrjatok gombot !

Ping 32, Letölt. 22,63 Feltölt 1,14 :mad:

Jó kedvet kívánok mindenkinek, sok pihenést, és haladós eventet, aki még csinálja!
    Szóljon, akinek röpi kell !!!

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  16. Farmerzsolt1970

Szia Fabatka. Sajnos tényleg globális felmelegedés van. Az okozza az időjárási anomáliákat. A totális katasztrófa felé haladunk. Mi már nem hiszem,de a gyerekeink,unokáink,szörnyű helyzetbe fognak kerülni,kb úgy 25-30 év múlva,ha a helyzetet nem sikerül megoldani.

17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!Elő a szánkókkal irány a domb:D,kicsi hó esett nálunk is,kb 3cm.És nem fúj a szél,ennek örülök a legjobban.

ursa11, kutyaszálló, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt Barátaim!
    Megnéztem a laptopom munkáját:
    Ping 8
    Letöltés 16,80
    Feltöltés 19,56
    Persze arról fogalmam sincs, hogy ez jó vagy rossz. :D Általában nincs gondom vele.
    Ma dolog van, csak késő délután jövök. Legyen szép napotok!
    (Úgy mennék szánkózni... :D)

19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Kedveseim !
    Nagyon köszönöm a felröpiket Mindenkinek,
    egyik farmra se küldjetek többet, mert kész van mindenütt az event!

ursa11, Koppi, mimi és 7 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Skacok. Ma nem leszek túl aktív. Van itthon dolgom rendesen. De azért időnként fel kukk. :)

ursa11, mimi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.