Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

5 kor keltem, fél 6 kor már lent voltam havat lapátolni. Mire a garázst és a lépcsőház előtti részt kiszabadítottam 1 órám elröppent simán...
    Íme, ilyen állapot volt reggel:[​IMG]

Az, ott a hótömeg között és mögött a szeméttároló kalitka..

Nem mellesleg, nem kérek ajándékot, kész vagyok az eventtel...:)

Utoljára szerkesztett: 18.3.18
    hagymácska44, ursa11, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nem semmi hó lepett meg titeket.Na a tenyésztést nem bírtam abbahagyni,meglettek a piros ólak és 4 örvös medvéből lett 1 druida medvém.:D

ursa11, Koppi, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ezt úgy értsem, hogy a fizetett csomagodnak a fele? Tehát a 240 Mbit/s-nek a fele, azaz 120 Mbit/s mértél? Mert ha igen ahogy elnézem a többieket és az enyémet is a te sebességed még mindíg kenterbe veri a mienket ettől nem kellene belassulnod. De nem írtad le, hogy Mbit/s vagy esetleg Kbit/s. Mert ha Kilobit lenne na az akkor gyatra lenne de nem hinném mert olyan már szinte nem is létezik. Még a Ping is sokat jelent mert az a válaszidő és ha az sok, mondjuk 100 felé közelít akkor az sem jó.
    A feltöltésed lehetne jobb de ha nem vagy példúl nagy film- le-fel töltögető vagy nem küldözgetsz nagy fájlokat tömegesen akkor nem vészes.
    Neked is azt mondom mint Beának, ha nem vagy film le-és feltöltögető akkor jó az. Persze 1-2 film letöltés semmi, van özön fiatal aki le sem állítja a gépét még munkába menet sem mert állandóan szedik le a filmeket. Na, nekik kell a több száz megabites internet. A másik oldala meg az, hogy ilyen nagy töltögetőknek én ne legyek a vonalán mert akkor a kisebb sebességű is megszívja. xD:p:p

Jelenleg Magyarországon az járt a legjobban, akinek Digi kábel internete van mert ahhoz hasonló gyors sebességű más szolgáltató a közelébe sem ér. A T-izével meg az a baj, hogy Matáv örökségű hótt gyenge semmire se jó madzagokon adja a netet és özön településen (nálunk a barátomnak az van) nem tud adni 10 Mbit sebességtől többet mert nem bírja a madzag. Viszont fejleszteni?! Na, az nekik sose ment!
    Németországban a napokban jelentették be, hogy ezentúl már csak Optikai vezetéket telepítenek. Na, az a szupi! Sok píz, egy országot behálózni.....még náluk is sok sok évekbe fog kerülni.

4. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pusszancs mindenkinek!Én feladom,nincs elég felröpim,hiába van egy csomó bambuszom...meg unom is bazira..ma átvariáltam a bahát,visszakerült minden fa,ól a helyére,1 helyen lesz csak növénytermesztés.jobban átgondolom legközelebb,hogy belefogok-e eventbe.

5. .sylvia72.

Megnéztem már én is,hogy fut a gépem:ping 30,Download 6.08,Upload0.49Mbps
    Nálam fordított a helyzet,nincs elég növényem,de már megszoktam:DItt köszönöm meg mindenkinek a felröpiket,mert lehet bagolyban nem,nem vagyok benne biztos:music:.

hagymácska44, ursa11, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  6. Álomhajsza76

én is megnéztem:letöltés 55.94
    feltöltés:10.98
    ez jónak számít?

és tuti biztos,hogy a farm szervere agyon van terhelve 7 végén,azért lassúl be..

7. .sylvia72.

Imi ért hozzá,majd jön és megmondja,hogy jónak számít-e,én nem értek hozzá.

hagymácska44, ursa11, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm! Ígérem, ha gubanc lesz, fogok szólni! Regge a kis farmon is meg lett a hosszúval a röpi, ami gond, a gaz az még nincs meg, rakom, ahogy tudom.A tél ide is be érkezett rendesen, van hó szépen, és hideg is. Hogy én mennyire ohhhh......
    Hát, az szuperrrr! Akkorát nevettem, hogy csuda! :D
    Imádom a humort, még a nehéz helyzetekben is!
    Tenyésztést nem szeretem, soha nincs meglepetés. Csaka kötelezőt csinálom. Megint mennem kell, még jövök!
    l

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    A farmneved megegyezik az ittenivel?

hagymácska44, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Dani akkor ma már nem kell menned edzeni!
    Nem kérek felröpit! az eddigieket nagyon köszönöm.
    Rövidesen kész a vasárnapi ebéd utána pihi van.

hagymácska44, ursa11, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Nagyon jó, a farmozás ilyen sebességgel nem lehet gond. Természetesen minden szolgáltató által biztosított sebesség akkor az igazi, ha az nem lassúl be sose szinte állandóan egyforma, a fizetett közelében van. Szerintem manapság már a legtöbb szolgáltató ilyen netet ad. Nekem olyan első Internetes szolgáltatóm volt 14 évvel ezelőtt, hogy még most is ríhatnám van ha rágondolok. 2 évig csak szenvedés és küdelem volt az egész, ha a szerelőm előjött délután (akkor még windowsom volt nekem is és akkor még nem tudtam telepíteni az Oprenccert) a gépemre új Oprendszert telepíteni, akkor ziher, hogy másnap reggel ment haza!!!!! A rendszerhez egyszerű kis progikat is hótt lassan, percekig, 10 percekig, félórákig álló vagy vánszorgó internettel kellett letöltögetni, ráadásul ezek a kis programocskák alig voltak pár megabájtosak vagy kilobájtosok. Két évig harcoltunk a mi szolgáltatónkkal, amely pénz hiányában semmit nem fejlesztett de annál többet igérgetett. Persze nem volt hova átmenni!:p:cry::mad: Nem úgy volt mint A 14 karátos autó-ban, hogy amikor Gorcsev Iván a légióba akart állni és a kocsijával úgy állt le a laktanya kapujában, hogy az összes postot elsodorta mire azok azt hitték 1 gépesített hadosztály támadta meg őkez és alarmot akartak fújni. Gorcsev ebből úgy látta, hogy nem fogadtál szívélyesen ezért ezt mondta: nem kellek?! megyek a szemközti laktanyába, ott biztosan szívesebben fogadnak!
    Nos, nekem : eszi nem eszi nem kap mást jellegű netem volt. Két év múlva ez lett ami most és valami gyönyörűség lett a régihez képest.:)

hagymácska44, fabatka, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  12. Álomhajsza76

na megsúgom,múlt hónapban váltottam...de ami tuti:t com telefon,digi net és upc tv,na nekem így volt,minden másik szolgáltatónál...most flip van,meg se mondom mennyit fizetek,3:1-in..sajna csak lassan épül ki,bp-n már sok helyen van.nem reklámozni akarok,csak hogy ezzel nagyon jól jártam:inlove:

hagymácska44, fabatka, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Este korán elköszöntem,azt hittem nem tudok aludni..és láss csodát,végigaludtam az éjszakát. A fejem most okés,kedvem az jó. :)
    Nagyon hideg van kinn. Igaz már melegszik és O fok van. :) Hó az nincs,de sok eső esett. Már a havat nem is kívánom,essen télen..meg ott ahol szeretik. A házam táját nagy ívben kerülje ki! :)

Dani,nálatok nem semmi mennyiség hullott le.

event kész,köszönöm a sok felröpit! :)

Szia!
    Örülök,hogy itt vagy!
    Csibét már hónapok óta nem kapok. Igaz 5-ös szinten vagyok. :)
    Tenyészteni szoktam,nem keveset,de a nagy bumm valahogy elkerül. Talán 1-2 alkalommal előfordult,hogy meglátogatott egy jó kis állatka. Piacozni nem nagyon szoktam,rá kéne már hangolódnom. De mindég a toppra gyűjtögettem,idén nem hiszem,hogy indulok,mert eléggé üres a Pajtám.

fabatka, ursa11, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Igen, Bpesten van választék szolgáltatóban, mindenki oda megy. A legnagyobb baj ország szerte a matáv féle hótt gyenge hálózat, ezt megint a vidék szívta meg nekem pl nem lehet vezetékes telefon mert a településünkön nincs Port-hely. Persze nem is kéne vezetékes de vagy 11-12 éve szerettem volna ADSL netet akkor az volt a legjobb de itt sajnos nem lehetett. Már meg nem is kéne a matáv féle cuccos mert ahhoz, hogy ismét jók legyenek millió km madzagot kéne másra cserélni. De ez nem megy, mert a profitot kiszedik és hurrá, ez a élet.
    --------------------
    Ámberek! 400.000 egy darab csatniii! Mi lesz itt?! Senki nem termel csak vásárol mint én is?!:)

Igaz, csatnit nem kell vennem jön a paszulyról. :)

hagymácska44, suba_klara, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

Hát hogy itt mindig történik valami.Kimegyek cigizni,erre látom,hogy a garázsajtónál vergődik egy rozsdafarku madárka,beakadt a lába a vasalatba,vagy hogy is hívják,vérzik is neki,meg szerintem le is szakadt valamennyire,hívok valami madárkórházat,jelentkezem nem sokára.

hagymácska44, suba_klara, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen! :)

Nagyon drága a csatni, gyártani se megérős, de nekem van jó pár db szóval nem veszek! :D

hagymácska44, suba_klara, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  17. Álomhajsza76

én is láttam...most mégb 1 milláért is el lehet adni,az event miatt,nekem még van,de ha kifogytam nekem is vennem kell majd.
    sütim is fogyóban,de azt is csak arra érdemes eventre "pocsékolom"legközelebb...kár ebbe az eventbe,többet feccolnio_O:wuerg:

hagymácska44, suba_klara, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    event kész,megtaláltam a vörös gyémántot, kattintgattam is rá,de nem akarta ideadni:D:D:D:D
    azután leesett,hogy már nincs titkos nyereményxD
    a hó nálunk is nagy mennyiség lett az éjszaka esett, de csak az utakon olvadozik amúgy cidri van:wuerg:
    Szilvike mi van a madárkával?????
    köszönöm szépen a röpcsiket:inlove::inlove::inlove:

hagymácska44, suba_klara, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Sütimami. Örülök hogy tetszett a poén. Nem saját,de ilyen esetekben,ide vágó. :D Tavaly olvastam valahol.
    Szia Sylvi. Engem is érdekel mi lett a csipogival. Írd majd meg kérlek.
    Na megyek vissza fogast bővíteni,meg konyha szekrényt javítani. Később leszek.

20. .sylvia72.

Kismadár túlélte a traumát.Megtalálás után,behoztam letörölgettem a vért,mert azért elég rendesen vérzett neki,beraktam egy dobozba,a garázsba,majd bejöttem telefonszám keresés,megtaláltam a mányi madármentőket,hívom őket második csörgetés után kinyomja a telefont,na mondom magamba,de jó fejek,már méltatlankodtam magamban,majd csörög a telefonom,visszahívott,mondom neki,ki vagyok,mi a problémám.kérdezi hol vagyok,mondom messze Mánytól,akkor elküldi az Ipoly térség telefonszámát,felhívtam,megint elmondom a bajomat,azt mondta a fiu,hogy adjak neki vizet,ma vagy holnap jön érte,Megyek a vízzel a garázsba,doboz fel,madár ki,felszállta a garázsgerendára,telefon megint,mondom mi történt,nem baj,hagyjam ott a vizet,majd nyissam ki az ajtót,ha el tud rugaszkodni,és repülni,akkor nem lesz probléma,na kinyitottam az ajtót,madárka körbe repült majd egy kartondobozra rá tudott állni,majd kirepült a garázsból,nagyon messze elszállt.Telefon megint,megköszöntem a segítséget,madárka jól van elrepült.Így történt a madármentés.Most meg takarítás,:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.