Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi Klári és igazad lett! ;):inlove:
    Nekem a bukta után jön meg igazán a kedvem!;)

mimi, kutyaszálló, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Klári. Tényleg nagyon jól áll ez a frizura. :)
    Din don diri dongó. :D

mimi, kutyaszálló, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök mára,holnap korán kelés,meg hétfő! További sikereket a tenyésztéshez! :)

Jó pihenést kívánok Nektek!
    Puszi

Tökéletes! ;)
    Köszönöm! ;)

mimi, kutyaszálló, Koppi és 9 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Aludj jól. Álmodj szépeket. :) Semmi horror film. :D

mimi, suba_klara, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihalihóóóóó....:) :) :) Olyan jó ide be jönni..megint vigyorgok, mint a tejbetök. :D nagyon aranyos vagy, jól esett olvasni. :) Persze, remélem, azért csak nálam is be esik egy ilyen orrszarvú állat.....

A hó olvad, ez már rosszabb, mintha esne...szeretem, de nem március végén. Karácsonykor bezzeg nem volt. Huuuu
    Imádtam ezt a találgatósdit..meg a poénokat. Zsolti, megint jót szóltál. :D
    Klári! Nekem nagyon tetszik a kunkori frizurád, és nagyon jól áll! Mikor hosszú hajam volt, én göndörítettem....:D

Annyira unom ézt a pihenést, hogy nem igaz. Mennék le feküdni, és olvasni, de várom még a kis farmon a gazakat, lehet, még éjszakára is kell raknom, hogy elég legyen. De meg lesz, a röpi már pluszban szaporodik.
    meg is nézem, hogyan vagyok. :)

mimi, lukimi, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Szia Sütimami. Tudod,ahogy el olvasok egy szöveget,már a pihent agyam lázasan dolgozik,hogy ebből mint lehet kihozni. :D :D :D

mimi, kutyaszálló, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

mimi, lukimi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Hamarosan megint be takarítás. Jó lesz ez. Csak olyan lassan érik a gaz. Pedig minden gyorsító rá van dobálva. Víz,ganyé,szuper ganyé,csatni. Osztán így is több óra.

brozsa, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen Zsolti,remélem,hogy az az év már jobb lesz nagyon akarom!!!!Jó éjszakát kívánok!:)

brozsa, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  10. fabatka

fabatka Fórum hercege

Siba Inu lett, a legmagasabb kutya alatt 1-el. A legmagasabb a 00K9-es ügynök.
    Mindenképpen ügyes ! Gratulálok !
    Hát nem tudom mit csinálsz aranyos Móka Miki, de ha mindezt rádobtad, akkor 1:44 lenne !:eek:
    Eszem a szíved, mindig már alig várom, hogy "hazagyere", külön színfolt vagy ezen a palettán !
    Maradj is ilyen karakán vidám fickó !xD
    Remélem nem estél vissza a betegségbe a meló miatt, nem nyerő, ha gyengélkedsz itt nekünk !:inlove:

brozsa, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  11. Farmerzsolt1970

Úgy lesz. Úgy kell lennie.
    Most hívott a kollégám telón. Feltörték az öltözőnket a munka helyünkön. :mad: Állítólag az egyik biztonsági őr tette. Nem tudom mi volt a célja,de nagy értékek nem voltak bent. Mindenkinek a munkájához szükséges cuccok,a szekrényekben. Semmit nem vitt el,csak be rúgta az ajtót. Szép kollégákkal dolgozunk. :(

ursa11, mimi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!Legyetek jók ha tudtok!xD;):)

ursa11, mimi, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  13. fabatka

fabatka Fórum hercege

Hogy mik vannak !!! Megáll az ész ! Nagy biztonság lehet akkor, ha már az őr is ilyen !
    Remélem azért fontos napi használati dolgodat nem rámolt ki !
    Jó éjszakát Szöszike- Margitka! Pihentető szép álmokat Neked, és mindenkinek , aki aludni tér !
    Elköszönök én is, még írnom kell a jövő heti tervet, ez a nemszeretem történet nálam, utoljára is hagyom mindig,
    aztán meg a körmömre ég.:sleepy:

14. Farmerzsolt1970

Aludj jól. Álmodj szépeket.
    Kollégám el küldte a képet az ajtóról. Jól le rendezte az az IQ bajnok biztonsági őr az öltözőnk ajtaját. :(
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180318v01n837ik.jpeg

ursa11, mimi, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

Ja,tényleg:D:DNagyon ismerem az arany állatokat:DHát akkor erre tippeltem volna.
    Milyen emberek vannak,komolyan nem értem az ilyet,mire jó,törni-zúzni.:oops:
    Sütike!Nem fog megártani egy kis pihi,hiszem annyit szaladgálsz,kell néha ilyen nap is.:)
    Jó éjt!
    Neked is jó éjt majd,ha befejezted az irományt.:)

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Óhh, alig hiszem el, hogy kész vagyok..amúgy is ám. Na, most megy az utolsó 5 darab kütyü, aztán hamar be pakolok, felhőt indítom, és vége. nagyon untam már, reggel meg korán kelek, mert Domika jön, a farm meg marad. Így már jó lesz, hogy be fejezem mindjárt.
    Nagyon szuper kis csapat vagytok, vidám, és nagyon helyen van Mindenki! Örülök, hogy vissza jöttem, mint egy távolba szakadt hazafi...:D :D De újra itthon vagyok, és nagyon szeretem. Nyugodalmas jó éjszakát, kellemes, édes álmokat, vidám ébredést kívánok! :)

17. Farmerzsolt1970

Esküszöm,nem értem mire volt jó. A szekrényben,a tartalék egyenruhánk,papír,számológép,jelentés papírok,tűző gép,cellux...stb ilyen holmikat tárolunk. Meg a tisztasági cuccok. Pl: Szappan,fogkefe,törölköző...Csupa értéktelen cucc.(mások számára) Semmit nem vitt el,lehet azért,mert nem volt ideje a szekrényeket babrálni. Annyi esze van,mint egy marék molylepkének. Szerintem csak azért nem esik le a füle,mert tartja keresztbe a cérna.

sutimami57, brozsa, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Sajnos vannak tahó emberek,de az a baj,hogy más értékeit rongálja meg és hát mi lesz a munkájával?Mert ezek után tuti kirugják.Arra nem gondol?

sutimami57, brozsa, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Klári, holnap megkérdezem a lányomat, hogy milyen hajmizérián volt, amióta megcsinálták neki mosás után nem göndörödik és nem kell vasalni. Persze ha nő a haj, akkor visszaáll a régi természetes göndörségre, gondolom én. Nem olcsó de nem kell órákig szárítani a hajat.
    Elköszönök én is, jó éjt, aludjatok jól!

sutimami57, brozsa, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Azt írta a váltótársam sms-ben,hogy a rendőrök vitték el,mert lett szólva a diszpécserüknek,aki ki ment az állomásra,(ott van az öltözőnk),és kiderült hogy piás is volt. A BKK helyszínelő azonnal értesítve lett,ők meg a rendőrséget hívták. Ő már a rácsok mögött éjszakázik. A vonali Instruktor,meg a BKK felé prezentálta a kár értéket,a műszaki ügyeletessel együtt. Ez most 100 gurigába fog az ombrénak kerülni,plusz a rendőrségi kiszállás,és a garázdaság. Erkölcsi igazolványa meg huss.
    Viszont én is el teszem magam holnapra. Mindenkinek jó éjt. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

sutimami57, brozsa, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.