Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Lehet van valami háttér,lehet otthon volt valami zűr,azért viselkedett így,de akkor sem szabad ilyen agresszívnek lenni.
    Mi is örülünk Neked Sütike:inlove:Jó éjt kívánok mindenkinek,megyek én is.Imi,remélem a kicsi farmot gyúrod azért nem voltál este.:)

sutimami57, brozsa, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó éjt mindenkinek.Kitikkadtam én is mire a végére értem.....az olvasásnak..

szöszi50, sutimami57, brozsa és 8 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

azért annyi szerencse van a szerencsétlenségben,hogy senkit nem bántott,szerintem csak begőzölt lopni nem hiszem,hogy akart:music:
    gondolom én:p
    Szilvike szépen megmentetted a madárkát,ügyes vagy:inlove: te leszel a védőszentjük:)
    mindenkinek jó éjszakát szép álmokat ........pá-pá-pá:inlove::inlove::inlove:

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!

Hull a hó és hózik.... nem úsztuk meg mi se..
    Délután jövök,legyen szép napotok!
    puszi

szöszi50, sutimami57, brozsa és 9 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!:)

7. Koppi

Sziasztok !
    Itt a keleti végen szibériai állapotok uralkodnak. A hó nincs letakarítva a közutakról, tükörjég mindenhol.
    Nem mellesleg -7 fok van...
    A titkosak, maradjanak titkok, mert felmegy az ideg bennem, ha rágondolok. Csak úgy nyekkentek a pajtában...>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    Ettől függetlenül szép Napot kívánok..:)

Utoljára szerkesztett: 19.3.18
  8. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Be takarírás pipa. Most készülődés,és megyek vásárolni,aztán T-Mobil,majd egyszer csak haza.
    Itt is van olyan hideg,hogy kinézve az ablakon,lopakodó eszkimókat láttam. :D Gondolom fókát vadásznak. :D A húsvéti nyúl meg síelni tanul. :D :D
    Na sziasztok.

Imi*, szöszi50, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ezt én ráhagytam a kolléganőmre. Ő szeretett írni, én nem. Ráadásul úgyis az alap az volt, amivel a gyerekek reggel bejöttek. Én általában arra építettem, az mindenkit érdekelt. Hú de régen volt. :)
    Ugyanezt érzem én is. :) Mint mikor körülülik a nagyanyót a családja. Nagyi meg csak hallgatja őket. :)
    Nekem is göndör a hajam eredetileg, én is vasaltam. Amíg ifjú voltam és bohó és hosszú volt a hajam, feltettem a vasalódeszkára és kivasaltam. :D:D
    Nem értem, mi lehet a mozgatórugója - na persze az ital - a gondolatának, mikor eldönti hogy tör-zúz.
    Jó munkát, szép napot! Mindenkinek! [​IMG] Emlékeztetőül! Kb ilyen a TAVASZ. ;)

Imi, köszi a kávét. Finom volt. :)

10. fabatka

fabatka Fórum hercege

Jó reggelt kívánok Nektek !
    Csodával határos, hogy nálunk nincs most olyan hideg,
    a hó is majdnem teljesen elolvadt még tegnap.
    Fagypont alatt van, de nem sokkal. Éjjel kész lettem a dolgommal,
    még nekiláttam az "Édes levelezés" gazdakörihez betelepíteni a farmokat.
    Ott árulják a csigát, meg az oroszlánt, jó lenne lassacskán beszerezni!:D
    Ne legyél már bosszús Dani! Mindennek van jó oldala! Legalább nem kell kapálnod, meg permetezned, szobafogságra vagy ítélve!

Most pihenj kicsit, nem kell menned dolgozni !:D
    Csak lassan azzal a szaladozással ! Megint meg fogsz fázni !
    Azt mondják, sárra nem kell sok eső- még nem olyan erős az immunrendszered! Tessék vigyázni magadra!
    Az eszkimókat innen szabadságoltam, Budapest felé indultak, akkor Nálatok kötöttek ki ezek szerint!
    Meg Daniékhoz is ment egy csoport!
    Biztos kíváncsiak a kies fővárosra,meg a keleti országrészre, ne aggódjatok, csak turisták !
    A nyúl meg eltévedt, ide is várjuk! :D:inlove:xD

Mimike!
    A vezetővel vagyok párban, és gyakorlatilag egyedül viszem a csoportot. Akkor van csak bent, amikor én nem. A napló és társai az én dolgom, ő a hivatalossal van elfoglalva sajnos. Nekem is a napi helyzet az alap,- bár tevékenység központú programmal megyünk, -de szerdán nyílt délelőtt lesz, és azt azért nem árt átgondolni, hogy mivel rukkolok elő a szülőknek, tanítóknak... Nem is volt olyan régen...

11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Valami eseget, nem kéne már, a tavaszt várom!
    Kitettem 3 területre állatokat, szerdáig szaporodjanak.
    Az eventes csevegőben, azt a sok piszkálódást nem értem, jó helyen vagyunk, ez a béke szigete!
    Szép és tartalmas napot!

12. fabatka

fabatka Fórum hercege

:inlove::D:inlove:

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na nincs könnyű dolgod. Akkor tényleg a tied az oroszlán(rész). Csak nem a farmos. :(
    Még a pálya elején nagyon ki akartam rukkolni a bemutatóval, készítettem csodás eszközt is. (Akkor még a frontális foglalkozás dívott.) Tőszám, sorszám. Aztán sok lett. Akkor tanultam meg, hogy új eszköz, új foglalkozást nem szabad bemutatóra választani. :D:D Azért mégis kaptam dicséretet, mert hamar észrevettem hogy érdektelenek a srácok és leálltam, elővettem egyszerű színes kockákat, és szuper lett a vége. Ó régi szép idők. :)
    Miért is kellenek az állatok?

fabatka, Imi*, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Egy borzalom itt a városban a közlekedés. Tegnap volt ideje lefagyni az úttestnek, ma meg megszórták itt ott sóval, ez most "dolgozik" olyan az út, mintha szántáson menne az autó.
    Mindenki csak csúszkál összevissza.
    Józsefek !
    Boldog névnapot ! (Hátra kellene kötni a sarkatokat a Sanyikkal együtt. Hol a meleg? :))

fabatka, Imi*, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Fel ugrottam egy kicsit. Be takarítok,aztán megyek mosogatni,meg takarítani egy kicsit. (porszívózás,felmosás,ruha hajtogatás.) De majd jövök. :)

fabatka, Imi*, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    nálunk már csak egy-két zöld folton maradt meg a hó,de nagyjából eltűnt:p
    Dani csak szépen lassan közlekedj a kocsival,mi nagyon sok balesetet kivédtünk Debrecenben,annyi szédült vezető volt8)
    leesett egy kis hó,vagy akár csak eső máris volt gubancxD
    na most ugyanez a helyzet szinte mindenhol,a fiam most megy dolgozni Ausztriába,hát izgulok is érte rendesen:wuerg::wuerg::wuerg:
    már nagyon várom a tavaszt,ha még létezik,mert hirtelen szokott 20 fok lenni mostanában:D
    a Sándorok és Józsefek még nem nyitották ki a zsák száját:D:D:D:D

fabatka, Imi*, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Mindenki!

Erre felénk is ideért a hóesés, tegnap még nyoma se volt. Nagyjából letakarították, remélem Szerdáig javul az idő, akkor van randevúm a fogorvossal.
    Az én vejem József majd felelősségre is vonom, hol hagyták a meleget. Annyira várom már a tavasz illatát, na a nyarat azt nem.
    Szombaton igencsak sokat gondoltam a Zsoltira, az egyik kisszoba ablakát tisztítottam, tisztára be voltam rinyálva. A többi szoba már nem olyan nagy gond, mert folyosóra meg erkélyre nyílnak az ablakok.
    Jó volt olvasni, hogy sokat írtatok.

fabatka, Imi*, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia Rózsa !
    Azért van a hóesés, hogy ti se maradjatok ki a jóból akarom mondani a hóból...:)

Te rendelkezel fikusz gyümölcsöt termő fával?

fabatka, Imi*, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Igen Koppi van fikuszgyümölcsöm, először ki kellett váltani aranybanánért a jogot, aztán vettem fát.
    Sok kell belőle.
    Szerencsére megállt a hóesés, most már azért imádkozom, hogy legalább így maradjon, az útról eltünt a hó, a többi helyen is olvad.
    Na megyek az eventes csevegőbe megnézem mi a pálya.

fabatka, Imi*, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  20. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Nekem is van fikusz gyümölcs fám.
    Sajnos a hó még mindig esik,nagyon pocsék idő van
    .Apukám Sándor volt,ő már az égből gondoskodik a tavasz érkezéséről,de a kisunokám Benedek,remélem kitesz magáért.

fabatka, Imi*, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.