Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaértem! :)

Olvasok vissza,van mit pótolnom.

sutimami57, hagymácska44, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia drága Klári. Isten hozott "itthon" :)

sutimami57, hagymácska44, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  3. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok !
    Megjöttem végre, és megyek is mindjárt beszedni, mert reggeltől a hosszúk már talán beértek.
    Ma még reggelig 3-szor szeretnék aratni.
    Nagyon köszönöm a sok felröpit, nagyon aranyosak vagytok !
    Tiszta rohanás a melóhely, ma az iskolában voltunk a gyerekekkel, holnap fényképész, meg a falu-újságba is meg kellett írni a negyedéves történéseket. Az óvoda face oldalát is feltölteni, azt se tudom hol a fejem.
    Az egyik gyerekem elment hétvégézni a barátnővel, a másik meg este jön haza a koleszból.
    Nem unom meg őket, élesváltás.:inlove::D

Drága Erika! Én kivédtem ezt a baleseti tényezőt, van egy aranyos kis konyhai órám,(kis kancsó forma), úgy sütök, hogy beállítom a kívánt percre, és ha letelt, csörög, mint a veszedelem. Olyankor kirohanok, hagyom a farmot. Ha nem felejtem el beállítani, minden szépre sül!
    Nekem az akkumulátorom vacakol, többször kellett betolni mostanában az autót. :mad:
    Szerencsére 12 km Balassagyarmat, ott van LIDL?,TESCO, PENNY, ott intézek minden bevásárlást, a helyi kis boltok, meg a Coop is
    rablóbanda. Sokszor kenyeret is megveszek többet, és befagyasztom, mert a fogyasztás kiszámíthatalan. A fiaim jönnek-mennek. Meg gyakran sütöm is a kenyeret-főleg emiatt.

Nagyon élvezetes volt olvasni, amiket írtatok, szeretnék többre is reagálni, de robogok aratni, mert elhavazódom megint !!!
    - Remélem nem valóságosan, ELÉG már a hóból ! Napocskát és meleget szeretnék !

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Szia. Aratás mindenkor? :D Jogos. Én is azt tettem. Csak én a pajtát töltöm.

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  5. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Úgy elaludtunk,most ébredtünk fel. No ennyit a farmmunkás kuponról,de nem bánom jólesett nagyon.
    Nagyon aranyosak vagytok,a ringlófát illetően,de azzuramnak kell,majd neki kéne küldeni.jasper76 és nagyon köszönöm ha nekem is küldötök.Azért most ez gáz,hogy olyan növény kell ehhez az eventhez amit be sem tudsz szerezni. No mindegy annyira nem mozgat.
    lassan vacsorálunk halrudacska lesz azzuram meg valószínű lekváros kenyeret fog enni. Jön fel kolléganőm kicsit beszélgetni meg megbíztam ha már jön hozzon kenyeret mert semmi kedvem kimenni egy ilyen jó alvás után a boltba a hidegbe,pedig ma gyönyörűen sütött a napocska. Fog majd még sütni reméljük egyre melegebben.

6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kész vagyok az aratással,mindjárt bedobálom ami van.
    Nekem sose nincs szerencsém az expresszel. De szorgalmasa szoktam bedobálni.

Csabikám holnap megy szépíró versenyre,szurkoljatok neki légyszi. :)

Szia Zsolti!
    Ohh ilyen fogadtatást.. köszi. :)

Megkívántam én is a bundás kenyeret..sajttal ettem már,de tejföllel nem. Sőt felvágottat tettem a kenyérre,úgy bele a tojásba és sütés.. nagyon fini. :)

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  7. Farmerzsolt1970

Klári. Ami jár,az jár. :) Próbáld meg a bundi kenyeret úgy,hogy rögtön kisütés után tegyél rá reszelt sajtot,majd amikor rá olvadt,kis tejfölt még a tetejére. Isteni. :)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Okés! Te,így szereted? Mert szívesen adok ám! ;)

9. Farmerzsolt1970

Így is szeretem. :) Oké. Rohanok. :D Imádom a bundás kenyeret. :)

sutimami57, hagymácska44, mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én is szeretem,csak ha belakmározok,lehet nem tudnék aludni.
    holnap meg 2-ig se tudnék számolni. :)

ursa11, sutimami57, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, a 40. beadósról van szó? Mert megtudtuk, hogy 5 Fa-ért teljesíteni lehet. (solamum)

12. fabatka

fabatka Fórum hercege

Nappal vannak a hosszúk nálam, amikor nem vagyok itthon. Mivel keveset alszom, 5 óránként pont 3-szor tudok aratni reggelig.
    A pajta olyan, amilyen, soha nem harcoltam, hogy teljen. Ami kell mindig aktuálisan termelem, ha eventbe kell valami az event vége felé elfogadható áron van már , és megveszem.
    Szurkolunk Neki ! Amilyen szelíd, aranyos fiú, biztosan sikerül majd!
    A bundi kenyér ilyen felvágottas változatát még nem csináltam, legközelebb, ha sorra kerül, okvetlen kipróbálom !
    Én mindig csinálom a vonatokat, nekem be szokott jönni. A zerge is lett mindenütt, volt ahol 2. Persze ehhez naponta 8-10 futamot dobálok be, nekem megéri!
    Rendesen megkívántam én is ! Ha jön a gyerek, felvetem neki, hátha azt kér. Addig még 2 óra hossza, lehet, hogy én is éhen halok?:wuerg:

A röpik össze-vissza jönnek, 2 terület hagyma 1*1-en adott 45-öt is, máshol meg 62-t. Nem vet föl a bőség !
    Jó, hogy szóltok a csatniról és társairól, ma még piacoznom kell, ezzel teremtem meg az anyagi biztonságot egy időre. xD:p

Csak fájdítjátok a szívem a találkozóval !!!:( Úgy, de úgy mennék !!!:inlove:

13. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Sziómió mindenkinek!

Baha adja a harmatcseppeket,farm a hópihét....hópihe....hahóóóópihe...mivel azt látom,ha event növényt termesztünk(de persze kell!!!!),akkor alig ad felröpit...most kipróbálom,bevetek valami sárgadinnyét,kiváncsi leszek,mennyit ad holnap.

14. Farmerzsolt1970

Drága. Nálam ilyen gond nincs,vagy csak ritka. A jó múltkorában,be burkoltam egy nagy adag töltött káposztát vacsira. Úgy fél 9 körül.
    Akkorát durmoltam az éjjel. :D Simán. Tele poci,jó a tenti. :D
    Én többnyire éjjelre rakom,főleg ha éjszakás vagyok. Nappalra csak akkor,ha mind a két melóhelyre mennem kell.
    Próbáld ki te is,a reszelt sajtos,tejfölös verziót. Isteni. Hidd el.

15. lukimi

Igen, az eventnövény mindíg kevés felröpit ad mert amúgy is rövid érésidejű és tudvalévő, hogy a hosszabb érésű növények adják jobban.
    A sárgadinnye 16 órás bizonyára jól fogja adni. Ha jól, mert mindenki panaszkodik, hogy kevés. Csak a sok-pannisok elégedettek.

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Utána néztem a guglin....Sejtettem, hogy "arról" van szó...mint csehóról...:)

sutimami57, hagymácska44, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. fabatka

fabatka Fórum hercege

A keserű gyömbér vitte a pálmát nálam, se a dinnye, se az egymagvú tök nem adott annyit.
    Föntebb írták, hogy a koala is jól adja! Én holnap nappal azzal próbálkozom !
    A sajtos tejfölöst csinálom évtizedek ota, és nagyon szeretjük ! A felvágottast nem készítettem még !

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönjük, Bea!
    Dobáltam be elég sokat,de messze elkerülnek az új ólak. :)

Szia Gabi,erre gondoltam én is,hogy hosszút ültetek és koalát rakok ki. Azt írják,hogy a koala jó. Megpróbálom
    Azt hiszem én forgolódtam volna. Tuti nem aludtam volna..
    Most éppen kekszet rágcsálok... :)

19. Farmerzsolt1970

Dani. Nem csehó. HKL. :D Hangulat,karbantartó létesítmény. :D :D
    Klári. A keksz jó. Fel szívja a felesleges savat. :) Én is szeretem. :)

20. lukimi

Volt egy barátom, egyben a szomszédom is. Nos, ő akkor nem tudott aludni ha nem evett este, vagy éjjelre. Akkor addig forgolódott míg ki nem ment a konyhába és minimum 1 lapát-zsíroskenyeret be nem vágott, utána nyugodtan tudott aludni. És ez nem vicc.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.