Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Én még nem tudom mi lesz? De várom hogy milyen ólat ad.
    A legrosszabb,a várakozás. :(

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Bízom benne,hogy Neked nagyobb szerencséd lesz.

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pont ezért nem is kérem, hogy küldjetek, mert csuda rendes szomszédaim vannak. Aztán versenyfutás van, hogy ki
    Tudom ajánlani a bagolyt. ;)
    Reggel tudom meg, most elvonulok ágyamba. Ma elég punnyadt vagyok.

Minden ép barátomnak nyugodt békés éjszakát.

4. Farmerzsolt1970

Rodeo Ranch lett. A következő még egy óra.
    Jó éjt Mimi. Pihenj jól. :)

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a segítséget, vonat ügyben! Közben rá jöttem, csak nem volt időm nézegetni.....Zsolti, nagyon szépek a makettek, tényleg nagyon sokat dolgozhattál rajta!Bolond egy napom volt. Reggel korán itt lesz a Dominik, így aztán hajnalban kelek. Igaz, mióta el kapott ez a nyavalya, azóta fel is ébredek nagyon korán. Fáradt vagyok, meg nyűgös is. Pakolom a vonatot, de nem sok reménnyel állok neki. Egyszerre szoktam ki tenni a végén, akkor csak egyszer mérgelődök. Én is imádom a rózsa ólakat, de a vonat nem igen szokott hozni. Az is olyan már, mint a titkosok...hoz is, meg nem is.
    Eventet hajtom, a jobb oldal, a bahás meg lesz reggel, ha lesz elég röpi hozzá, utána kezdem a farmost, de annak biztos nem érek a végére. A felhőig csak el jutok. Vonatozni sem igen lesz időm, Domika estig itt lesz, folyamatban mennek a mesék. Rakjuk a kirakókat, meg építünk...minden lesz, bele fér a napba. Délután, ha alszik egy kicsit, akkor farmozok. :) :) Szép estét kívánok!

brozsa, mimi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Ha nincs még akkor jó,de ha van..akkor hát..van..

Sajnos már én se tudtam Neked küldeni,de holnap megy ami kell.
    Jó pihenést kívánok!

brozsa, mimi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szióka!
    Melyik felröpit küldjem? :)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök mára,legyen szép estétek,holnap jövök!
    De jó hétvége...:D

brozsa, mimi, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Te hova sietsz??? Péntek van, ilyen hamar elköszönsz? :(

mimi, suba_klara, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Még nem volt. Ez az első. :) Jó pihenést kívánok. Aludj jól,és álmodj szépeket. :)
    Szia Sütimami. Köszi. Némelyiken,több mint fél évet dolgoztam. :)

mimi, kutyaszálló, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Ennyi narancs ólat,azt sem tudom,hogy kerültek ide.19hód,11medve,8 vakond és mióta van pocoklakunk narancs:music:?18 sárga saso_OCsak ámulok.o_OJó éjt mindenkinek.

brozsa, mimi, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  12. Farmerzsolt1970

Szia Sylvi. Van itt minden mint a búcsúban. :D Jó éjt. Aludj jól. :)
    Következő szösszenetet olvastam az előbb.
    Lányok,húsvétkor vigyázzatok a locsolkodásnál,mert amikor a legények meg lódítják majd a vödröt,a benne lévő jég,nagyot üt. :D :D
    Hú. Fel sírtam a röhögéstől. Az benne a legszörnyűbb,hogy az időjárást tekintve,jogos. :D

brozsa, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  13. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szép jó estét Mindenkinek, megjöttem!:inlove:
    Napot túléltem, de ki is akadtam rendesen. Fényképész volt nálunk, 40 gyereket reggel fél 8-tól fél 1-ig bírt lefotózni. Már meg is ebédeltettünk, altatáshoz kellett volna készülni, még akkor pakolt. Tele volt vele a hócipőnk! Fiatal nő, de egy állapotos lajhár hozzá képest gyorsvonat!:oops::wuerg:
    Látod Mimikém, ez most nem jött össze !

Zsolti! Van ám türelmed ! Gratulálok !Direkt raktad őket fejre, hogy alaposabban meg kelljen nézni?
    Látod, a keptarhely feltölti ! Robogsz te is állandóan, igazi örökmozgó vagy !

Hagymácska! Gratula a bónuszhoz, volt, hogy a sima pöri fullon volt, meg tekertem vagy 25 party pörit, és nem lett semmi. Most dacoskodom emiatt, és csak annyit pörgetek, hogy ne teljen be a 99 lehetőség.

Szöszike ! Örülök, hogy köztünk vagy megint! Majd csak alakulnak azok a leletek, föl a fejjel! Próbáld a jó oldalát látni, majd akkor lesz a műtét, ha nem lesz hideg, nem kell annyi ruha, és erősödni jobban tudsz a napsütötte időben !
    ÁÁÁÁÁÁáááááááááááá!!!!!!!!!! Dehogy !
    Nagyon köszönöm Ági a tippet! Rengeteg nagyszámú ólam porosodik, de Neked van igazad, kár elkótyavetyélni, jó lesz majd még valamire- valamikor. Vagy nem:DxD!
    A második variáció olcsóbb, csak 151 ezer, míg az elsőben a 2 sárga panda élből 200 ezer!
    Gabika ! Felröpivel tudunk segíteni? Reggel megy a pihe !

Klárika! Csabikának hogy sikerült a verseny? nagyon elfáradt? Nem kis izgalom egy ilyen megméretés !

Erika! A csuda gyönyörű kisunokád minden létezőt felülír, hát még a virtuálist ! Érezzétek jól magatokat, ezek a percek, napok pótolhatatlanok ! Tudom, milyen lesz a napod, én ezt csinálom főállásban- de nem csak a pénzért! Ha csak azért lennék a pályán,- már nem lennék itt!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
    brozsa, mimi, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Megjöttem. Másfél óra oda, másfél óra vissza. De hogy mennyi Helyes, Ügyes Jólnevelt Ember van az autópályán !
    Megy mint állat, nyomja a reflektort ezerrel, megveszi a belsősávot....:(
    A baloldali sor kész. Jöhet a jobb oldali holnap.

15. Farmerzsolt1970

Szia. Valamiért így tette fel az oldal. De ha rá klikkelsz,akkor rendesen látszik. Igen. Ez türelem játék. Főleg a festés,és a kis alkatrészek össze ragasztgatása.
    Szia Dani. Itt,ebben az országban,már ez a divat. :D

16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép estét!

Utólolvastalak Titeket, két nap lemaradását hoztam be, de naygon dolgozósat kellet játszanom.
    Sose találjátok ki mit eszünk:

Most Ninett módra, legközelebb Zsolt módra. Köszi az ötleteket!

Dani, köszönöm! Most már ezt is tudom, azért biztos, ami biztos lementettem a gépemre a leírásodat, ha a tyúkeszem cserbenhagy, tudjam hol keressem.
    Én el is köszönök, hosszú volt a hét.
    Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
    brozsa, mimi, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

S,hogy ízlik így? Fincsi ugye? :)
    Én is elloptam egy szeletet,ha nem bánod. :)

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagyon guszta! :)

Én meg ettem a rossz diszósajtot....:p

brozsa, mimi, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia. Jó étvágyat kívánok. Ez a legjobb vacsi. :) Szerintem. :)

brozsa, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Meg a brokkolit. xD;)

mimi, suba_klara, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.