Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Gratulálok Te csináltad én kihagytam Neked összejött ott, nekem + a plusz föld a setét helyen...:)

Halika !

Akkor pici pihi holnap és utána esmét robot ? :)
    Közben zúzod a horrort...:)

mimi, mebajah, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia. Gratula. :) Koppi. Holnap szabadnap. Hála az Istennek.
    Mára el búcsúzom. Mindenkinek jó éjt. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

Utoljára szerkesztett: 3.2.18
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Gratulálok, ügyi vagy,a horroros is megy csak lassan:D:D:D:D,lehet a neve után szabadon:p
    nekem már csak a horrorosból a fűvészkert kell,de még nem adok be semmit,mert lehet kitalálják oda is az ólakat tömörítő
    házikót:music: és az jobban tetszene:inlove::inlove::inlove:
    Engem is leszedáltak a vásárlók,még azt is nekem kellett volna elintézni a pénztárból,hogy a húspultban legyenek szivesek
    papírra mérni az árutxD, mondtam a kedves vásárlónak írja be a vásárlók könyvébe8)-.-, ne engem zaklasson
    ilyesmivel,erre megsértődött és kiviharzott köszönés nélkül:wuerg:
    azt tudni kell hozzá,hogy kesztyűben és zacskóba mérik az árut nálunk, nem tudom miért lenne jobb a papíro_Oo_Oo_Oo_O
    a tejshakesből még sikerült kivenni a turmixkocsi kitehetőt, hátha cserenapon majd el tudom cserélni:):):)
    mindenkinek jó ccakát:inlove:

mimi, Farmerzsolt1970, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm,köszönjük! :inlove:
    Megyek tentélni!Jó pihenést Nektek is!

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi mindenkinek:).Holnap nálam is szabadnap,így délelőtt pihi,délután meg takarítás:oops:.
    Juj,de jó gratulálok :)az még nálam nagyon sötétségben van:DJó éjt mindenkinek.Reggel jövök.:)

6. Koppi

Sziasztok !
    Jó éjt...Megyek én is tentikélni...:)[​IMG]
    De ha felébredek az éjjel (talán) aratok...:)
    (Szép nap volt ez a mai is....itt.)

suba_klara, kutyaszálló, mimi és 4 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.

Felébredtél?:)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt neked is! Csak láss neki, dobáld a ékköveket be, hamar kész leszel.
    Neked is jó reggelt!
    Némelyik vevő valóban minősíthetetlen. És nem a munkától fáradtok el, hanem az ilyenek kezelésétől.

9. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Virág kötő lettem. :D Végre volt időm befejezni a feladatot. Na majd kötögetek ezt azt. :D :D

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

A szomszédban úgy lehetett érteni, hogy abbahagytad. :D:D
    Még jó hogy megvilágosodtam itt. :D

11. .sylvia72.

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Igyekszem Mimikém,tudod:)
    Gratula az új mesterséghez!Nem ám annyira belejössz,hogy munkahelyet váltasz:music:

12. Koppi

Szia !
    Utánad fél órával rúgott le a ágy magáról. (Hozzá tenném, hogy 25 éve deszkán (helyesebben bútorlapon alszom, amin 1 gyerekpaplan van. A méretei 80x 160 cm.) (Már régen megszoktam, sőt....)
    Gratulálok !
    Kellemes csokor és urna készítést
    Szia Mimi !
    Vagyunk ezzel így néhányan nem? :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Végeredményben gond nélkül telt az éjjel nekem. Nem is keltem föl, hogy arassak...:)

13. Farmerzsolt1970

Köszi mindenkinek. Most néztem,hogy mennyi cuccmák kell a kötögetéshez. Ez még gombócból is sok. :D :D :D

14. lukimi

A virágkötőknek jól megy. Sok alkalomra sok csokor kell meg miegymás. Lehet, hogy új munkahelyed lett a régit meg ejted?xD:p
    Ez jogos, ebben a totyikban nagy nagy világosság lőn.xD
    Most látom, hogy már kette is úgy látjuk, hogy veszélyben Zsolti régi munkahelye.xD
    Nincs is jobb egy pihentető jó mély alvásnál? Nem írhatom, hogy ismerős az érzés. Van 1 nóta, azt rám nézve átköltöm: énnálam egy mély, hosszú alvás jajj de ritka vendééég!xD

Este óta csak szupitápoztam a macsekokat és eszem hozzá a vérvörös koktélt (10% érés rövidítés ólakra) így most már csak 56 macsek kell ez már nem túl sok. Vérvörös, szupitáp= 1ó.14 perces érés.
    Attól függ meg lesz-e ma, hogy mint tegnap este is letámadtam a gazdaköriket és még tudtam bányászni szupitápot, tehát ha mindjárt megint sikerál akkor avval nyomom és lesz még idő kis pajtatöltögetésre is itt a rémesen. 100 deni etetést csináltam, avval itt meg is állok.:)

Ja, volt 1 közelim nekem is aki szinte egész életét deszkán töltötte, mármint éjjel. Hátfájós volt.

15. Koppi

Mint két régi Topiclakónak mint Te és Mimi, adok a véleményére Zsoltit illetően..:)
    Azt viszont sajnálom, hogy nem tudsz egy egész éjt végig aludni.
    Szerencsére nekem ezzel még nem volt gondom. Még e betegség alatt sem. (Bár "necces" volt vagy 2 éjszaka nagyon...)
    Fiatal koromban még mélyebben aludtam. Akkor kertes házban laktunk ketten édesanyámmal.
    Egy alkalommal benne felejtettem a kulcsot a zárban és lefeküdtem aludni...
    Anya valahol a barátnőjénél volt. Jött haza és szembesült azzal, hogy nem tud a házba be sem jönni.
    Gondolta megveri a redőnyt és akkor fölkelek. Tévedett. Hiába ütlegelte a fából készült alkalmatosságot aminek a túloldalán én szundikáltam, nem ébredtem föl.
    Kénytelen volt a kamrai kis ablakon bemászni (az volt egyedül nyitva, nyár lévén.)
    Majd miután bejutott a lakásba felébresztett....
    Kaptam hideget, meleget miatta...:):D:D

16. .sylvia72.

Imikém!Megoldunk mi mindent:D:D
    Ugyanez van nálam is.Igaz nagyon nehezen alszom el,de ha sikerül,felőlem aztán vihetnék a házat is,nem ébredek fel semmire.A telefon is a fejem mellett van és 3x-i ébresztés van rajta,még véletlenül se aludjak el.:music:

17. Koppi

A telefon, ami ébreszt tőlem legalább 2 méterre van, mert hajlamos vagyok kikapcsolni és tovább aludni.
    Azért tettem messzire, hogy föl kelljen kelni az ágyból, ha ki akarom kapcsolni.
    De még így is fordultak elő balesetek, hogy visszaaludtam...:D

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kész vagyok ezzel a horroros árudával.
    A kapott kitehetőket kiraktam. ....
    Egyéb teendő vele?

suba_klara, mimi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Töltögetheted a pajtád vissza. Vagy esetleg etetheted a denevéreket de nem valami megérős. A 8 perces vámpírparadicsom kell hozzá meg a másik kapott növény, a Zseléfülgomba. Én 200-at etettem és sok minden jött de csak módjával. Néhány példa:

denevér 29, sz.táp 12, csatni 6, démoni 9, korallgomba 2200, csp 150e, tp 120e, btp 210e, farm munkások 19 óra, csillag 15, AB 3, stb, stb. titokólak, titokfák....semmi értelme mert hótt régi hulladék...meg több 100 más rémnövényből is.

A zseléfülgomba növény megmarad az event után is.

Utoljára szerkesztett: 4.2.18
  19. Koppi

Jó. Akkor emez utóbbiból érdemes úgy 1000-et legyártani. A többiből nekem pl. nagyon kel a gülüszemzseléhez cucc.
    Arra hajtok.
    A fák úgyis hozzák a termést, ezzel nincs gondom. Még két egység területet kell felszabadítanom.
    A trutyiszörnyesre most gyártok tápot. Oda is kell 2 vödörrel.

20. lukimi

Most már ha learatódik az utolsó fülgomba és is a pajta gyengébb tartalmát intézem kedd 14-óráig. Ha este vagy reggelre felszabadul az utolsó terület is akkor már ott is vethetek vagy még kipakolok olyanokat amiből kevés van.

Nem elfelejteni és a dolgozóknak is hoztam!:

Karbantartás>>>

Sokszor van jókívánságom a big felé de sajna nem szabad ide kiírnom: körözök a gazdakörikben szupitápot és mire bukkanok? XXL-es jávai almafára amely a fókamedence tápjához kellene igen sürgősen mivel egy sincs nekem így aranyáron venni kell a tápot. Lecsaptam rá, kerül amibe kerül hisz csp van?! Kitenném azonnal de nincs alja!!! Miért nem ad hozzá, hát ennyire szívatni kell? Mit ér így?! Semmit! (ugyanígy van már 1 könnyező pálmám is)
    Most nagyon finom voltam mert másképpen nem ezt írnám ide.xD:p:cry:

Utoljára szerkesztett: 4.2.18
    Fatther, suba_klara, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.