Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Köszönöm kedves Klára.:)
    Nekem lett meg lett az event,de a most következőben is lehet nyerni csigát,szóval örülök,és megpróbálom megcsinálni :)

mimi, fabatka, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam végre, és mivel ember lettem a talpamon, mindent végig olvastam. :D Sok érdekeset hoztatok, szépek a versek, mindenki dolgozik.... Én is ki dolgoztam magam. Állat módra takarítottam, meg mindet csináltam, be is vásároltam, alig látszom ki a dologból. ma még be fejezem, amit kell...Holnap Ajkára megyek, meg ami még el maradt, el intézem.
    Ez a húsvétos event nagyon gagyi. Nem szeretem ezt a kis területest, az event fele azzal megy el, hogy ki lehessen váltani a területet, a röpi meg alig jön. Mit is adna 6 kockára. Még el döntöm, el kezdjem-e a kis ajándékokért, mert a végére biztos nem érek.
    Nagyon nem is izgat. Olyan értelmetlen....a nemesítést eddig se szerettem, ezután sem fogom. Majd meg látom.

Szép délutánt!

mimi, fabatka, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát az úgy kezdődött:
    szóval novemberben vettem egy samsung full hd-s tévét,hazahozatal után bekapcs,szellemképes:cry::cry::cry:
    akkor nem tudtuk visszavinni,meg hát jön a karácsony hol nézek majd tévét:eek::music:
    vártam januárig,visszavittem a vevőszolira,átvették, majd közölték,hogy kb. 2-3 hét mire lesz belőle valami:wuerg:
    kivártam az időt, mire közölték,hogy nem veszi át egyik szervizes sem,mert túl nagy,vigyem haza és a papírra felírt
    telefonszámon hívjam ki a szerelőt:D:D:D:D
    ezen már egy kicsit röhögtem,mennyire hüle a vevőszolis,azt se tudja mit vehet vissza,de a másik is aki hívogatta a szervizeket,ja és minket szidnak állandóan,ha odaküldünk vásárlókat reklamálnixD
    hát hazahoztuk a kis drágát, másnap felhívtam a szervízt: először is biztosan rossz a jelo_O, mondtam a másik szobában ugyanazon a
    kábelen jó a tévéadás-.-, akkor rosszul van beállítva: végiggyalogoltunk mindenen, megnéztük az állóképet ami a standard kép,az
    tökéletes volt: látja nincs a tévének semmi baja és elköszönt:D:D:D:D
    jönnek haza a gyerekek: de anyaxDxDxD,mondtam intézzétek,mert engem úgy is leráznak valamivel:oops:
    tegnap felhívta őket a nagyobbik lányom,kicsit határozottabban elmondta mi a hiba,neki sűrű elnézést mondogattak 8)
    ma jött a telefonhívás: úgy hallottuk szellemképes a tévéje:D:D,igen kicsinykét:p
    akkor kell rendelnünk egy kijelző tápegységet,ami csak a jövőhétre lesz meg,de előtte megbeszéljük a továbbiakat:inlove::inlove:
    alakul ez szépen lassan, még jó hogy türelmes ember vagyok:D:D:D:D
    röviden ennyike a történet,majd írom a továbbiakat,ha lesz mitxD

mimi, fabatka, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szegény...:( Bár Karácsony előtt vettétek mint írtad, csak nem 23.-án?
    Addig kellett volna ütni a vasat, míg meleg...
    Mondom én, a kivülálló...
    De rettenetesen ráfaragtatok azzal a tévével...:(

5. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Amíg megveszel valamit,addig minden jó és szép,kedvesek stb. Ha baja van a terméknek,akkor küldözgetnek összevissza. Ismerős téma. Nálunk a mosógéppel volt így,amíg kicsit erélyesre nem vettük a dolgot. Azután kijöttek,megjavították.
    (2 éves mosógép,és már 3 -szor volt javítva. Ennyit a mai minőségről :(

6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

direkt nem 23.-án vettem,mert féltem azoktól,hogy nem jók,azért passzolják le őket olcsón,erre tessék:sleepy::sleepy::sleepy:

mimi, fabatka, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Ugyanis olcsóbban vetted, mint amennyi az eredeti ára volt ? :)

Mi 2015ben vettünk egy LG SMART, tévét, akkor még 135 e Ft.- volt, de azóta is remekül üzemel...
    Az Ősöknek vettünk az Emagon keresztül egy no name tévét, ami szintén SMART tv és az is kiváló, pedig pontosan 49900 Ft.-ot fizettünk érte, igaz "csak" 82 centis.

mimi, fabatka, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  8. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Igyekszem! Nem egyszerű! Így dolgozni meg főleg nem :D De nem vagyok az a táppénzes fajta, max ha nagy a baj :oops: .....:inlove:....
    Annyira aranyos vagy, de tényleg! Emiatt ne aggódj. Párom kétségbeesetten felhivott ma, hogy csak 8 csepp hiányzik, és hogy ő ültetett mindent, de nem adja! Végül arra jutottunk farmaranyat kell venni, hogy megkapjam az oroszlánt! :cry: Nem szokásom nagy pénzt költeni a játékra, de ilyen esetekben sajnos nem volt mit tenni!
    Köszönöm, hogy ennyire odafigyeltél rám!

mimi, fabatka, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Amikor ezt írtad, hogy kell, addigra már kiküldtem mindent...Bocsika..:)

mimi, Anika_9_, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Bocsi, én úgy vettem az első "nagy lapos" televíziót, hogy először tájékozódtam a neten főleg egy olyan fórumon, amelyen csakis ilyenekkel foglakozó topikok vannak. Nem értettem az LCD, LED Tévékhez (régi módi 2 emberes tévém volt addig) ezért a prohardver fórumán végig olvastam a plazma tévé topikot, majd az lcd és led tévékét. Közben ahogy olvastam úgy alakult a véleményem, meglátásom 1-1 készülékkel, márkával kapcsolatban.

Először a plazmát vetettem el (ennek már 4-5 éve), majd jött az Éviék által vásárolt márka is és így kötöttem ki a 2 betűsnél: LöGö. A sok érv közül az ehhez a témához klappoló, ami mellette döntött: a képminőség stb kb megegyező. Csakhogy a LöGö-nél van az az óriási el nem hanyagolható lehetőség (nem tudom, hogy másik márkánál van-e ilyen!), hogy amikor meghozta a futár a készüléket, 3 napon belül regisztráltam a LöGö, vagy kiírhatom? LG hivatalos weboldalán amit ők vissza igazoltak és ezzel én megnyugodtam. Miért? Mert az említett fórumon több vásárlónak amikor meghibásodott a készülék hihetetlenül hamar a lakására mentek javítani, vagy el és vissza szállították ha muszály volt ezt is nagyon rövid idő alatt. Ez nálam főbenjáró volt.xD
    Egyébként 14 éve van netem és 14 év óta a neten rendelek mindent. De nem csak nekem, hanem az Internettel és szám.géppel nem rendelkező szomszédoknak és egyes rokonaimnak is. Sláger volt a mobilteló.xD

Ami hirtelen eszembe jut, miket is rendeltünk a gépemről: Több hűtőgép, fagyasztó, kombinált és egyszerű, özön mobil, gáztúzhely, több televízió a legutóbbi 2 hete, számítógépekhez nyomtatók több fajta, szkennelek, különböző vezetékek, fejhallgatók stb, ezt inkább gyűjtőnévvel: számítógép tartozékokat özönet. HiFi tornyot, görkorcsoját cipővel, ágyneműt, ruhaneműt, több számítógépet teljes felszereltséggel (gép hardverekkel, monitor, bill, stb stb) csomó posztert 1 poszter mániásnak, már az új korszakban több okostelót köztük a sajátomat is, rengeteg olyan cuccot ami nem gyógyszer de gyógykészítménynek lehet mondani és nem részletezem már mert 14 évet nehéz lenne észben tartani.

A lényeg lényege: nem mondhatom szerencsésnek magamat az életben sőt! De a több mint 100 rendelésből egyetlen 1 cuccot nem kellett vissza vitetni, de olyanra sem emlékszem, hogy a garanciás idő lejárta után elromlott volna valami. (asztal alsó lapján: kopp, kopp), tehát ebben az egyben nagy szerencsém/nk volt.:)

Még egy fontos adalék: bele tudok ugrani dolgokba fejetlenül de például azt, hogy vegyek-e végre nagy lapostévét 2 évig rágtam, az okos telót szintén.xD:p (emlékszem még a régi épek előtt is vacilláltam ebben a topikban)xD És persze a megfelelő topikokat rongyosra olvastam. Van a szomszédomban olyan fijjatalasszonka aki akármit akar venni elrohan a bótba és megveszi. Én mikor bemutatja ezeket a cuccokat ősz fejemet csóválom. Kérdi mi a baj? Visszakérdek: kitől, honnan érdeklődtél utána melyik márka jó, melyiket érdemes megvenni és melyiket kerülni? Ő, senkitől csak meg vette. Csak a példa kedvéért: vett olyan okos telót amely félévet volt vásárlás után a szervizbe, de olyat is amelyet azóta se látott vissza és sorolhatnám. Én ezért érdeklődök sokat minden után mert ez 1 átverős világ. Neki itt lennék én mert végül amit lehet házilag javítani, beállítani stb, én csinálom neki. De nem kérdez!:eek:

Évike ezt nem ellen példaként írtam meg hiszen én is bármikor megjárhatom valamivel senki nem tudhatja előre mit hoz a futár vagy mit tartalmaz a doboz amit haza hozunk. Csak azért írtam le mert ráértem.xD

kutyaszálló, mimi, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Megérkeztem,olvasok vissza gyorsan.:)

kutyaszálló, mimi, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Én is megérkeztem,de most még van 1 kis dolgom,8 felé tudok jönni. :)

kutyaszálló, mimi, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  13. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Üdv mindenkinek:inlove:
    elolvastam a húsvéti eventet...hát nem jöttem lázba,úgyhogy ezt kihagyom...láttam véletlenszerű ajándék lehet,lájonking,de valahogy nem mozgat most...elfáradtam,a csigusz hajhászásban..meg amúgy is,sosem volt tavaszi fáradságom,de most azt érzem,mintha lennék 100+1 éves,mindenem fáj,aludnék folyton.Vagy lehet a hajnali kelést nem bírom,a késői fekvéssel?Tegnap még a futás sem ment,pedig muszáj erőltetni:sleepy:Belevágtam az időre ólazásba,valamelyik gazdaköri,nem tudom pontosan melyik...cserenap mikor lesz?Valaki esetleg nem tudja?

kutyaszálló, fabatka, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Hát igen ez a fránya óra átállítás,egész nap nem térek magamhoz.Engem nagyon megvisel:oops:.Meg a társaság is jó volt,alig tudtam itt hagyni:D.Remélem a fejfájásod már a multé.:)
    Köszi szépen,na akkor jobbulást neked is meg a dédmamának is.:)Na akkor Mimikém !Kellemes Húsvétot,ha nem jönnél már addig.Lejárt a mosógép ki kell teregetnem,jövök vissza nem sokára.

kutyaszálló, mimi, Anika_9_ és 10 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Szia, még a pletyi topikban sem volt róla szó szerintem nem mostanában mert a legutóbbi nem túl rég volt.

kutyaszálló, mimi, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Mi is hasonlóképpen csináljuk a párommal a neten való rendelést.A telefonom is így jött meg. Előtte kacérkodtunk azzal, hogy Kínából rendelünk, de aztán lemondtunk róla, mert lehet olcsóbb, de nincs rá garancia és magyar applikáció...sem
    De van, hogy célirányosan egy terméket keresve megyünk el a boltba. (Legutóbb gáztűzhelyet vettünk így magunknak és a gyerekeknek is. Ugyan azt a márkát.)

kutyaszálló, mimi, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Én is láttam a srácokat, hogy többen is Kínából rendeltek telót. Ahhoz nagyon érteni kell hozzá és kockáztatni, nekem nem ér annyit ez a túl nagy reszkírozás.
    Dani ti könnyebb helyzetben vagytok mert 1 nagy város közelében éltek. Csak 1 ugrás a sugár!xD
    Sőt, a mi kis faluhoz hasonló kisvárosunkhoz a tied egy hatalmas, sok lehetőséggel.

kutyaszálló, mimi, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Hmm, a retro reklámok. ;) De rég volt.

kutyaszálló, fabatka, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Ráadásul autópályán könnyen megközelíthető..:)
    A mi tévénket is a Földalatti vasúttól vettük Debrecenben...:) Először az Oriont, aztán az Lg-t
    Van itt is sok üzlet, de ha tv kell akkor a net, vagy Debrecen jöhet szóba..:)

kutyaszálló, mimi, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Évikém!Legközelebb ha ilyen lesz,remélem azért nem,szóljál nyugodtan,olyan diplomatikus úton intézkedem,hogy 2 új TV-t kapsz:D:D
    Gabi!Most volt cserenap,szerintem nyár előtt már nem lesz.

kutyaszálló, mimi, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.