Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Én többnyire sörös vagyok. Persze mértékkel. Néha egy kis HP. De az is csak kevés. :) Teát viszont sokat iszom. Főleg a gyümölcs teákat szeretem.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 9 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Tea az jöhet minden mennyiségben. Főleg a gyümölcsös,sok citrommal. Most is szürcsölöm éppen. :) Jobban már csak a csapvizet szeretem. :)

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 8 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagyon jól néznek ki a sütik,és aranyosak a kiscicák:)
    Nem vagy egyedül,szét megy a fejem és a fény is zavar.:oops:És fel kellene porszívóznom,mert azért tegnap volt mászkálás.:)
    Hát engem nem hagyott ki.8db levelet kaptam,már azon gondolkodtam visszaírok neki,de végül is úgy néz ki megunta,mert kb 2 órája nem üldöz:D.

4. Farmerzsolt1970

Csap víz,házi málna,vagy eper szörppel. :) Isteni. :)
    Szia Sylvi. Én sem kaptam levelet ettől a tagtól. Milyen levél ez? Mit akar? :D

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem is így kellett volna régebben is, elég lett volna 1 kis pohárkával.:eek:
    Nekem is jobb lett volna mértékkel. Már tudom.:p

Hát teát én is iszom, minden reggel a reggelihez. Jó mézeset.:)
    Írta Moderátor, hogy csak kamu levelek, ez is elsejei tréfa. Egy cicát is mutattak másik topikba, hogy az ő neve amit kaptok, ő írja.

Neked nagyon sűrűn fáj a fejed?! Gondolom fel se venné, ha bekapnál 1 algopirint? Nekem ha évente egyszer fáj elég 1 algo és nemsokára már a múlt a fejfájás.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Végeredményben semmi bajom, de annyira padlón vagyok morálisan , hogy na.
    Pedig kint most süt a nap viszonylag kellemes az idő....

Lennénk már túl ezeken a napokon amikor végre megnyugodnának a kedélyek és végre élhetnénk a magunk életét...

7. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)

Köszönöm szépen én is a fiuknak a locsolkodást:)
    Remélem mindenki jól van,és pihenget,élvezi a húsvétot :)
    Én gyógyulgatok,bár még nagyon köhögök,de egyszer csak elmúlik az is :)
    Eventeket csinálgatom.
    Mindenkinek kellemes Húsvét délutánt kívánok :)

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 10 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

Én kaptam kutyust,nyulat,cicát,majd este megmutatom,most rendbe rakom a házat,a fejfájás igen sűrűn meglátogat,így az algo csak injekció formájában hat,azt megiszom és már jobb is,de előtte quarelinnel próbálkozom,2 vagy 3,ha nem elég akkor jön az algopyrin inj.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 7 más kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kellemes Húsvéti ünneplést Mindenkinek!

Én se vagyok valami csuda jó hangulatban, erősen fúj a szél, ez mindig megvisel.
    Azon törjük a fejünket Apával, hogy idén el kellene utazni egy 3-4 napra valahova, már teljesen bele vagyunk fásulva a hétköznapokba.
    15 évig nem mehettünk sehova, mert anyukám beteg volt, legfeljebb Szegedre mentünk 1-2 órára de messzebb nem.
    Írjátok már meg, hogy környéketeken hova érdemes menni, mit érdemes megnézni. Olyan sok szép tája van Magyarországnak, de aki ott lakik az jobban tudja.
    Van bennem egy kis félelem, hiszen lehet, hogy utoljára megyünk valahova, hiszen már nem vagyunk fiatalok.Legutóbb mikor voltunk akkor Gyopárosfürdőre mentünk, de egyik nap mentünk másik nap jöttünk. Mamához fogadni kellett valakit, nem tudtam kikapcsolódni.
    Köszönöm ha megírjátok.

Legyen szép a Húsvét hétfőtök!

Kedves barátaim, ismerőseim! A húsvéti eventtel kész vagyok a kármentést még csinálom 22/60 az állás, nem biztos, hogy kész lesz, de még nem adtam föl.
    Fészket nem kérek, de ernyős patkányt igen. ( Ki tud ilyen neveket kitalálni?)

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 12 más kedveli ezt.
  10. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia Rózsa!:) Nem tudom, van e elképzelésetek arról, hogy mit szeretnétek csinálni az utazás kapcsán, de én meleg szÍvvel hÍvnám fel a figyelmedet Bakonynánára. Ez egy kis bakonyi falu, kristálytiszta levegővel, barátságos emberekkel. A páratlanul szép Római fűrdő, a bakony, és a könyék látnivalói életre szóló emlékek.:):)

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 11 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imi,
    valóban bénáztam vele nem tudom miért nem sikeredett, úgy tűnik ügyetlenkedtem, ám a gondolat szárnyán átküldtem azért.

Szia kedves Rózsa,
    ha nem bánod, én Sopronra hivnám fele figyelmedet.Ám Eger is nagyon kedvelt a számomra, igaz kicsit távol vannak egymástól, de csuda szép mind kettő.Én is nagyon szivesen útra kelnék valamerre, szinte mindegy is merre, csak valami jó kikapcsolódás kellene.Remélem hamarosan csak sor kerül már erre is.
    Kivánom, hogy találjátok meg a legjobb helyet, ahol kellemesen feltudtok majd töltődni.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 12 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Elzemarika!

Örülök, hogy ismét olvashatom kedves kis írásaidat. Amit hiányolok, Sopánkánéról egy szót sem írtál, elküldted a csudába?
    Köszönöm az ajánlatod, Sopronba voltunk kb. 20 évvel ezelőtt egy hivatali kiránduláson, nagyon tetszett, kis faházakba laktunk az erdőbe, még egy kis patak is csordogált a házak mellett, igazi romantikus hangulata volt. A várost is bejártuk, különösen a régi városrész tetszett, na meg amin igazán meglepődtem, ki volt rakva egy vödörbe virág és mellette a becsületkassza, de sok mindent árultak így. Na a mai világba már nem tudom ki lehetne-e rakni.Hajókáztunk a Fertő tón, következő nap meg Fertődre mentünk, még így sok év után is emlékezetes.
    Köszönöm. Legyen szép napod!

sutimami57, Imi*, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia !
    Említéd Gyopárosfüdőt, erről jut eszembe Gyula, a maga gyógyfürdőjével. Nincs is messze tőletek.
    Aranyos kisváros, ott 100 éves cukrászda, az Erkel múzeum, a Ladics ház, az Almássy kastély a fürdő mellett, ami nagyon szépen fel lett újítva...
    Ráadásul remek a vize a mozgásszervi betegségekben szenvedőknek.
    Bár ez Téged nem érint ugye?

14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Petike! Megnézem az interneten rögtön, mit is írnak róla, na meg találok-e egyszerű szállást, mert először mindig azt nézem.
    Legyen szép napod!
    Dani köszönöm Neked is, de sajnos érint amit írtál azért is van bennem egy kis félsz, de ha meg se próbálom?

15. Koppi

Nagyon szívesen. Csak tippként írtam.
    Egyébként mi a feleségemmel április 20.-án indulunk oda .A szállásunk a Hőforrás Üdülő szövetkezetben lesz. Ha minden jól megy, ott leszünk 2 hétig !, majd csak májusban jövünk haza..
    Aztán már csak 12.-ét kell megvárnom és avesz föl Pestre, a talira...:)

Utoljára szerkesztett: 2.4.18
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Drága Rózsa,
    olyan sokáig lakott nálam Sopánkáné, hogy szinte a karhatalommal kellett kiteteni a lakásból.Igaz a múltkoriban láttam, hogy szintén hozta a betyárbútorát és beköltözött az egyik ismerősömhöz, csak azt sajnálom, hogy nem meséltem neki róla, hogy milyen sokáig tud meglenni egy egy helyen.

Sopron nekem is mindig is a szivem csücske volt. Sokszor jártam a városben de mindig találtam benne csodálni valót.A becsület kassza?Higgyünk benne, hogy még mindig igy működik, mert a szomszédos Ausztriában ez valahogy a mai napig olyan természetes.
    Örömmel olvastam , hogy húsz év távlatából is milyen szivesen emlékezel vissza az ott eltöltött kellemes napokra.
    Tudnám még ajánlani Szegedet is, mi májusban megyünk újra egy egynapos kirándulásra újra.
    Vidámság és derű kisérjen utadon.

17. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia Rózsa! SzÍvesen! Sajnos nem lakom ott,de többször is jártam már a Bakonyban. Nagyon szép szállások vannak a falusi turizmus "csoport" keretein belül és nem is a megfizethetetlen kategória.
    Szép estét kÍvánok:)

18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Igazán tetszik a szállásotok.Ez az szállás bérelhető? vagy tagok vagytok és minden évben két hetet eltöltötök ott?
    Még egy kérdés: önellátó?

sutimami57, Imi*, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép jó estét mindenkinek. Hogy telt a napotok? Nekem király volt. :)

sutimami57, Imi*, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

Miskolctapolca,vagy Pécs nagyon szép mindkettő és vannak nevezetességek is.Zircen az arborétum,Kőszeg és környéke,akkor már a Fertő tó.Ha messzebb akkor a füzéri vár környékét,Hollóháza,Kéked,regéci vár,Boldogkőváralja,Telkibánya,Füzérradványon a kastély gyönyörű,tele mókusokkal,gyönyörű rész a Zemplén,ha tehetném minden évben vissza mennék,nagyon sok mindent kihagytam,nem láttam még.Tokaj az eldugott Megyer-hegyi tengerszem.És még sorolhatnám.Ott van még a Vértes.Csákvár,Vértesszőlős ,akkor az Ipolyság.Áááá,befejeztem.Nagyon szép helyeink vannak.Válogathat az ember.:)

sutimami57, Imi*, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.