Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Nekem most jött egy cica :D
    Na de elteszem magam holnapra. Jóéjt Mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 2.4.18
    mimi, Farmerzsolt1970, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Így, este felé letisztázódott sok minden...
    Megnyugszom lassan. (Közrejátszik a szomszédommal eltöltött este is?)
    Ettünk töltött hasalját, sonkát és némi hp.-t. Utána 1-2 sört.:)
    Mindjárt vidámabb az Élet...:)
    Holnap munkanap.Aki dolgozik, de a nyugdíjasnak áll a világ...:)
    Sziasztok ! Jó éjt....

mimi, sutimami57, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Bea!Arra felé laksz?Vagy miért emelted ki kékkel?
    Szerintem annyira jópofa,nekem nagyon bejön.:D:D
    Jól járt,tuti ez volt a cél:DMég jó,hogy nem írtam:D:D:DSajnos nem tudom feltölteni a levelet,túl nagy a méret,ilyen még nem volt.:(
    Én is,majd hozok pár fotót.:)Elköszönök,jó éjt mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 2.4.18
    mimi, sutimami57, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    csúcs volt a mai nap,először is kész lettem a kajával,mire jöttek a gyerekek:p:p:p
    meglocsolgattak,kaptak érte nyuszókat:inlove:
    a farmon forgattam 100% terménybónuszt,így jól haladtam mindennel,holnaptól egerentyűket kérek szépen:):)
    a nyuszis 33:40, a bogaras 35:60 8) igyekszem majd hosszút is ültetni a röpcsikért,de szerencsére a 0 percezés most
    is segítség lehet,de kitartok és csak legvégső esetben használom8)
    fiúknak köszi a locsolkodást, kaptok érte piros tojást.........
    mindenkinek jó éjszakát:inlove::inlove::inlove:pá-pá-pá

fabatka, szöszi50, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. fabatka

fabatka Fórum hercege

Igen!
    Arrafelé! Balassagyarmat, a palóc főváros mellett, Dejtáron,
    az Ipoly itt folyik a falum alatt 2 km-re!!
    A Börzsöny meg délre, északra az alacsony Tátra látszik! Csodálatos vidék !
    [img=http://keptarhely.eu/thumbs/2018/04/03/v00/20180403v00n1q6p9.jpg]

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Imi*, mimi, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt Nektek!
    Megkezdődik ismét a koránkelés! Brrr..
    Jövök valamikor!
    Legyen szép napotok!
    Puszi

Imi*, fabatka, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  7. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia drága. Jó reggelt. Holnaptól már nekem is. :(
    Szép jó reggelt mindenkinek. Betakarítás indul. :)

Imi*, fabatka, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Karbantartás ma!
    Süt a nap.
    A nagy még alszik a mama meg halkan járkál!
    Egy kis kapirgálás lesz a kertben.
    Ezek a poloskák megőrjítenek, mindenhonnan jönnek, most a VV-ban előfordulókról beszélek, ha megfogom a zsepivel írtó büdösek, de mennek a vécébe.
    Mindenkinek szép napot!

Imi*, Farmerzsolt1970, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !

Engem is idegesít eme bogár invázió.
    Ez nem a legjobb húzása volt a BP.-nek...:(

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a locsolást, a sok olvasni valót...Tegnap nálam is volt búven tennivaló, gyerekek, barátok, jó kis nap volt, nekem pláne....11 órakor mosogattam utoljára. Na, de el ment....hálisten.

Nagyon szépen köszönöm a sok fészket, amit kaptam Tőletek. Még egy keverés hiányzik, ami meg lesz aratás után, ezért kérlek Benneteket, ne küldjetek semmit, nagyon köszönöm! Oda menjenek a bogarak, ahol vész van! Most mennem kell, de igyekszem jönni. Kellemes, szép napot!

http://www.kephost.com/images/2018/04/03/Domika-medvevel.jpg Ilyen nagy vagyok már!

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot, már mástól is olvastam ezekről a poloskákról remélem erre nem jönnek mert nálam ahogy melegszik az idő a reggeli ajtó és ablaknyitás után az ajtók és 1 ablak estig nyitva szokott lenni, októberig, évtizedek óta. ha ide is jönnek bajban lennék.:mad::mad::mad:
    ----------------------------------------------------------------

Más: nem csípem, ha két féle röpi van. Külön felírkálom azon farmok neveit, akik itt beírják ki-mit kér. Én világéletemben gyors voltam nem gondolkodok sokat, durr bele. Most nézegetni kell a listát kinek mi is jár?!xD:p
    Viszont vannak akik nem írják le és foggalmam sincs melyik kéne nekik a féreg, mert az event már kész lehet?! Van, hogy levelet kapok - amikor már mindenkinek elküldtem. Csakhogy én a 6 farmot lerendezem korán reggel így estig semmi gond velük. Szóval ha valaki nem azt kapja amit szeretne dufla röpis napokon, kérem a biget szidja.xDxDxD

Ja, azért is rendezem a küldést korán mert később többen beteltek.

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    Imi*, Farmerzsolt1970, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Az a röhejes, hogy nálam ami ajtó, ablak nyitva van, mindenen van szúnyogháló, ezért nem értem honnan jönnek be.
    Számíts rá, mert már elözönlötték Európát is, Te sem fogsz kimaradni belőle. A másik idegesítő bogár a Harlekin, abból is jócskán szoktunk kapni.

Imi*, Farmerzsolt1970, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

De én tiltakozom!!!xDxDxD

Imi*, Farmerzsolt1970, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

sziasztok
    szép napunk lesz úgy néz ki innen bentről:)
    a nyuszis event kész,talán meg lesz a bogaras is,de az vicces volt,hogy alig mertem elkezdenixD
    azt hittem hülyülnek és kárt okozok a gyomokkal,meg stb.:wuerg:
    jó lett volna ,ha időben kiteszik a naptárba legalább az event nevét,így már más lett volna8)
    ma még kaptam egy kis locsolást,most már bizti nem hervadok el egy évig:inlove::inlove::inlove:
    holnap jön a tv szerelő a tápegységgel,hát izgulok egy kicsit:oops::oops::oops:
    köszi mindenkinek a sok röpcsit,szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove::inlove:

Imi*, Farmerzsolt1970, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Neked is szép napot! Végre, meg van a felhő a kis farmon is. Köszönöm a sok segítséget!

Képzeljétek el, mi történt nálam. Be jöttem a nyulas területre, le szedni a tojásfákat. Azt látom, hogy nem működik az arató gép, hát, le szedtem kézzel. Nem adott egy szem fészket sem. Nem voltam boldog...közben meg látom, hogy ott rohangálnak a csigáim, két házikó, a nyulaknál. Meg etettem őket, közben ott egy szupermammut fa is, egy fél macskaház...mi a bánat van itt......persze, be vetni már nem tudtam. Ki lépés, be lépés, megint be érett a gaz, csigák, macskák el tűntek, aratás indul, 13 fészek jött. Na, mondom, akkor helyre állt a rend.........Lehet, hogy a karbantartás miatt?

16. kutyaszálló

nya kész lettem a bogarassal is,természetesen 0 perceztem,nem tudom csinálni már holnap,mert korán kell menni
    így nem reckíroztam tovább,így a tuti:p:p:p
    meg lett a három bővítéshez a fakalapács is,meg a terményes bónuszt is kihasználtam:p:D:p
    tavasszal már megjelennek nálunk is a büdi bogarak,az előttünk lévő nagy fán fészkelnek,de szerencsére a szunyogháló
    megvéd bennünket,de nagyon rondákxDxDxD
    köszi szépen mégegyszer a sok röppentyűt mindenkinek:inlove::inlove::inlove::inlove:

17. hagymácska44

Nyugodtan lehet, de nem sokra mész vele. Természetes ellensége nincs, valami ellenszeren dolgoznak a laborban, de még nem találták meg.

Mint írtam nekem is szúnyogháló van mindenhol, de mégis megtalálják az utat befelé.
    Ügyes vagy, nekem holnap reggelre lesz kész a bogaras, a nyuszisnál +26-ot etettem meg, jó jönnek a kis ajik is. 4 nemesítésem van meg.

Nálad még bolondok napja van a farmon.

Engem nem zavar a virtuális bogár, annál inkább amik a függönyökön mászkálnak, de mind elkapom őket, nem ússzák meg, a vécébe meg úgysem tudnak úszni, megvárom míg leérnek.

18. Koppi

Sziasztok!

Szándékosan írtam anno, hogy nem csinálom sem a tojásos, sem a bogaras eventet.
    Most, így a vége felé bevallom, hogy a tojásosba belefogtam, nem vettem semmilyen plusz dolgot hozzá....lassan a végére érek.
    Talán összejön, ha nem úgyis jó....;)

Imi*, mimi, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Sikeresen megjártuk HMV-helyet. Anyum jól van,a tüdeje tiszta.:inlove: Csináltam 1 fotót a templomról ahol körbementem anno fénykoromban! :)
    https://www.kephost.com/images/2018/04/03/templom.jpg

Erikám,sokat nőtt Domika! Helyes kis srác.
    Imi,nagyon ari vagy,miattunk kelsz korán! :)
    Poloskával egyszer megjártam. Van a kertben 1 eperfa,szépen,gusztán beérett az eper rajta,gondoltam bekapok egyet,húúú,olyan keserű volt meg büdös,hogy nőhöz nem méltan köpködtem meg fújtattam. Na hát mit láttam a könnyeim közt? Igen,bizony egy poloskát. Szóval nem hogy csak büdösek,de keserűek is: :wuerg:

Volt a kertben 4 nagyon szép bukszus. egyik nap arra lettem figyelmes,hogy valami csámcsog..neszezik..pár óra múlva megyek ki,nézek mint a birka,hogy miért van olyan világos a teraszon..egyszer csak rájöttem,hogy eltűnt a bukszus,mind a 4.. hernyók voltak,zöldek és ocsmányok. Minden kis levelet lezabáltak pár óra leforgása alatt. A bukszusokat tőből kiszedtük és elégettük.

Te kis hamis! 38/40 így állok én. Ma meglesz,hála Neked és mindenkinek akitől kaptam a sok röpit! :inlove:

Imi*, mimi, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Néha nem mondok igazat...de csakis a jó ügy érdekében.
    Az állásom: 35/40 Nem is nagyon vagyok lemaradva..:)

Imi*, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.