Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Akkor hiába virágos,nem próbálkozom vele:DNa az sem lehet kellemes,ha nyomja a cipőt:oops:Reméljük a cucc hatásos lesz rá és elmúlik.:)
    Tuti,:DNa az nem is rossz ötlet,mert már 17 ezer Forintnál tartok 1 ecsetelő és 2 fagyasztó izé,aminek kidobtam a kupakját véletlenül és persze valami spéci kupak volt,tehát,nem tudom megoldani egy fültisztító pálcikával,pedig nagyon kreatív vagyok,de ennél a kupaknál elakadtam:music:Még az a szerencse,hogy már csak kevés volt benne.:music:

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Majd holnap, mert mára küldtem neki ajit...
    De jó, hogy tudom...:)

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ott még nem tartok,hogy nyomja a cipőt de nem is szeretnék. ;) De azt is tudom,ha nem kezeljük,egyre nagyobb lesz, deformálódik stb.. Aztán műtét... Ezért bízom ebben a szerkentyűben. Éjszakára felteszem, napközben leveszem. Hát kiváncsi leszek, használ-e.:music:

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Hallottam,láttam milyen következményei van egy bütyöknek,nem kellemes:oops:De most elköszönök,kicsit kikészített ez a stresszes nap,holnap meg reggel munka.Jó éjt mindenkinek.Holnap jövök.:)

Imi*, sutimami57, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó éjt, pihend ki! :)

Imi*, sutimami57, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  6. fabatka

fabatka Fórum hercege

Drága Csillagom ! Még Te kérsz elnézést, amikor segítesz rajtam!?! Nagyon köszönöm a segítséget így is, észre sem vettem. Itt a részvétel, meg az ajándékok volt a lényeg ! Nagyon köszönöm még egyszer, puszi , majd megszógálom !

Utoljára szerkesztett: 5.4.18
    Imi*, sutimami57, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  7. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Zsolti!
    Nem akarok a szemed romlásán poénkodni,de ez olyan magas labda,hogy muszáj lecsapnom.
    Két ur beszélget:
    képzeld komám régen megláttam egy csinos hölgyet egy pillanat alatt feláll...
    Most megnézem egyszer-kétszer hát semmi
    Biztos romlik a szemem!
    Bocs!

Imi*, fabatka, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

fabatka, brozsa, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Olyan jót aludtam. Piszkosul ki dőltem tegnap. Indul a szezon,és ez a turisták számán igen igen látszik. Nagyon fárasztó tud lenni. :)
    Szia jó reggelt. Nem vagyok sértődős. :D Egyébként jó poén. :D Jót vigyorogtam rajta. :D

Imi*, fabatka, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok!

Szöszi!
    Útnak indult a csatni....:)
    Amúgy itt vagyok a debreceni adóhivatalnál, holmi adóügyben....
    Itt süt a nap és 13 fok van.
    Lassan le kell cserélni a téli gumit...;)

Imi*, fabatka, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Tényleg fáradt lehettem, ha ilyen későn ébredtem. Jó, már az aratáson, reggelin túl vagyok, de a szokásos 5 óra helyett 7-kor ébredni.... :eek:
    Képzeljétek, a kisebbik unokám lába már 3 évesen bütykös volt. Kapott éjszakára valami támasztót, mert csak majd akkor lehet vele foglalkozni sebészileg, ha már nem nő a lába. :(

Pécs nekem nagynak tűnt, mikor ifjan láttam, most sokkal kisebbnek tűnt. Helyes kis lakással váltotta fel bátyám a házát, kellemes ott élni. (Node az enyém Fehérváron.... mmmm... majd az lesz a csudás. :))
    Elmentünk ebédelni, egyébként csak punnyadtunk. Bátyámnak jól esett, hogy van kihez szólni. Unokaöcséméket is látogattam, a két lány irtó aranyos: Marika néni, ugye sokszor jössz? Ezzel búcsúztak. :inlove:
    Megyek olvasni, milyen dolog lesz a farmon.

Imi*, fabatka, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok, Jó reggelt!

Doki megvolt, már csak egyszer kell mennem, legalábbis remélem, de tudjátok-ember tervez...........
    Mimi, aranyosak a kicsik, de Te tudod a legjobban, mint óvó néni, és milyen jól esik nekünk ha ilyneket mondanak. Mikor költözöl?
    Koppi, hívatal......, részvétem. Csinálod az eventet?
    Én csinálom az eventet!
    Zsolti, tudom sok a munkád, de tudod kellenek a turisták, jó az országnak!
    Ma várom a szerelőt, a fürdőszobában van egy kis bibi, sürgősen javítandó a dolog.
    Süt a nap, szép idő van.
    Mindenkinek szép napot!

Most kaptam egy ara kacsát!

Utoljára szerkesztett: 5.4.18
    ursa11, Imi*, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    kicsit elmaradtam mostanában,pihengettem a húsvétot8)
    nagyon rossz ha fáj valamink,mert hat más szervünkre is,remélem mindenkinek meggyógyul a fájós testrésze:):):)
    nekem még mindig a hátam,gerincem fáj,tegnap voltam ortopédián és elküldtek tornára,meg masszírozásra:music:
    nem tudom mennyire fogok tudni tornázni a lábam miatt,meg a vérnyomás miatt,de megpróbálom
    a masszírozás is kétséges,mert hason nem sokáig bírom,meg ott is a vérnyomás:music::music::music:
    most meg várom a szerelőt,csak el kell vinni a tévét,mert nem kijelzőhibás8)-.-8)
    ja és fogalma sincs mi a baja:D:D:D
    hát ennyike van mostanában,eventet csinálom, remélem meló előtt még tudok egyszer ültetni,azután spuri dolgozni:p
    mindenkinek szép napocskát:inlove::inlove::inlove:
    nálunk nagyon szép az idő: 15 fokot ír a telcsi:):):):)

14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Azt hiszem,hogy valami félre értés féle van itt csatni ügyben,én nem kérek mert tudok gyártani,és adjátok olyanoknak aki még nem tud!Biztosan jól jön neki!Nekem röpiket ha lehet!,a csatnit csinálom,hogy legyen minden nap!Köszönöm szépen nagyon aranyosak vagytok,azért nem vettem észre,hogy ha küldtetek mert tegnap a tréfa miatt nem tudtam ki mit küldött!Mindenkinek köszönöm szépen a sok.sok ajándékot,és nagyon figyelmes egy csapat vagytok,(szuper)csapat!

ursa11, Imi*, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Nem kérek felröpit, küldjétek akiknek nehezen jön össze. Nem eventezek. Én küldeni fogom akiknek eddig is.

ursa11, fabatka, hagymácska44 és 8 más kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

nya elvitték a drágaságom:sleepy:
    most drukkolhatok egy hétig minimum,mire felhívnak,hogy egyáltalán javítható-e:p
    már tűkön ülök,mikor kezdődik már az event, nekem nagyon tetszik a baltadobálás,ált. jókat dobok,mert már
    kialakult taktika van:D:inlove:
    Imi akkor neked jó lesz megint a cukker?

17. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)

Olvastam,hogy írtatok a tyúkszemről. Az én páromnak is szokott lenni,de van egy ecsetelő,ő azzal kenegeti,és egy időre mindig eltűnik neki. (pár hónap) Az a neve: Duo-film.
    Ezt vagy 2 éve vettük,nem tudom azóta hol lehet kapni. Szerintem gyógynövényboltokban talán.
    Nekem pár éve kivágták,mert a talpamon volt,a csillagokat láttam mindennap lépésnél vele fényes nappal is :D Azóta nincs vele gond (kopppkopp) .
    Azt mondta a doki ezt cipő okozza,ha valahol elnyomja,mert vagy szűk a cipő,vagy kemény valahol,és bőrkeményedést okoz ezzel.
    Koppi: Édesanyámnak is volt szürke hályog. Tavaly megműtötték vele ambulánsan,pár perces a dolog. Semmit sem érzett,és azóta tökéletesen lát vele. :) Szóval ne félj ez a szemészeten rutin dolog :)
    Az én köhögésem nem javult szinte semmit,holnap megyek vissza dokihoz.
    Jó olvasni benneteket :)
    Az eventet elkezdem,mint mindig,aztán majd kiderül :D Régebben jobban hajtottam az eventeket.most nem tudom,miért nem érek a végükre. Lehet öregszem :D :D Vagy tavaszi fáradság . De nem idegeskedem rajta,fő a nyugalom :p :D

Mindenkinek csodás napot kívánok,és legyetek ügyesek az eventben :)

18. Koppi

Szia !
    Drukkolok én is: drukk drukk és legyen szerencséd !
    Bár, gondolom van másik ahol nézheted a műsort...:)

Szia !
    Köszönöm, hogy vigasztalsz (bár még csak kezdemény van) de mégiscsak az ember szemevilágáról van szó..:)
    Bár anyósomnak is sikerült /be is fűzi a cérnát a tűbe kukker nélkül/, de apósomnak felemásra sikeredett így az egyik szeme pluszos, a másik meg minuszos lett...:)

A földbe tarlórépát ültettem ezzel várom a baltadobálást. Nem a szivem közepe ez az event, de dógozni köll. A bogarast, úgyis kihagytam.

fénylő., ursa11, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

köszi a drukkot, az sosem árt ha velem együtt más is hatással van a szerelőkre:D:D:D:D:D
    a szemecskéd miatt valóban csak kicsit izgulj,mert már rutin műtétnek számít;):inlove:tessék arra gondolni,hogy sikerül
    mert minden fejben dől el:pDebrecenben meg híres szemészorvosok vannak,majd megkérdezem anyukámat,hogy ki műtötte,
    de asszem nő volt az illető csak a nevét nem tudom:p

fénylő., ursa11, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerencsés vagy. Nekem csak cserepek jönnek. :)
    Költözni majd egy hónap múlva, de csak részben. Ígérem, majd zeng a fórum örömömben, ha már ott tartok. A kicsik meg.... 15 és 13 évesek a lányok. :inlove:
    Én is szeretem ezt a libát, sikeres szoktam lenni. :)

kutyaszálló, fénylő., ursa11 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.