Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Nos,csak fel kukk,mert megyek éjjelre dolgozni. Betakarítás pipa. Irány készülődni.
    Reggel ugyan itt. Sziasztok. :)

kutyaszálló, ursa11, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen de mehet helyette a felröpi akinek jobban kell, a zselém már jól felgyülemlett (20 e körül) és cseppet sem bánom ha felröpit küldtök egymásnak.

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, mindenkinek meg van a maga gondja-baja. Én se vagyok e nélkül. Persze, ezzel együtt el vagyunk, mit is tehetnénk. Tegnap reggeltől estig unokáztam, aztán, mikor el mentek, nem sokára hív a menyem, hogy mindjárt jönnek, mert el felejtettek valamit. Na, mire késő este el mentek, olyan kába voltam, hogy csak a mese kongott a fejemben...:D
    Reggel, aztán úgy gondoltam, neki kellene esni az udvari munkának, mert senki nem fogja helyettem meg csinálni. 8 után ki mentem, majdnem egy órakor el kezdett esni az eső, így legalább abba hagyhattam....Most éppen olyan vagyok, mint akin át ment az úthenger. Mindenem fáj, holnap aztán még jobban....Szívesebben át rendeztem volna a házat....

Eventet el kezdtem, be is akarom fejezni, de csaka főfarmon, a kicsin nem csinálom, mert sok a gaz is, meg a röpi is. Elég lesz egy farmon is hajkurászni a dolgokat. Na, most megyek még mosogatni, boltba is kellene menni, de lehet, inkább reggel. majd ki találom, mert hát itt megy a szaporítás....Kellemes, szép délutánt, gyógyulást, pihenést, sok röpit kívánok Mindenkinek!

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Zsolti csak nyugi és mosoly. :)
    Erikám, nem is tudom, hogy bírod. Emlékszem, a kertben is van mit csinálni. :)

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsolti, mi vagy Te, menyasszony, hogy ennyi ideig készülőtsz?

Jó nagy fába vágtad a fejszédet, váltani nem mindig könnyű!
    Azért még azok is kicsik, a lányom 38 éves és nekem még a kicsikém, és marad is amíg élek.

187 ívókürtőm van.

6. sutimami57

Igaziból az a baj, hogy egyedül vagyok. Ha lenne valaki, aki segít a nehéz munkákban, mindjárt más lenne. Alapból az is baj, hogy nem szeretem, de most és itt, csak kultúráltan fogalmaztam. Egyéb össze tevői is vannak a problámának..........az biztos, hogy minden tiszteletem, és megbecsülésem azoké, akik örömet találnak a kerti munkában. 18 éve keresem, de sajnos, nem találtam még meg...:) Inkább ki festeném helyette a házat.

7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Köszönöm szépen a csatnikat,vissza küldjem vagy valakinek aki még nem tudja csinálni adjam oda?Jelentkező van?,jelezze.nekem oké!;):)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Itthon vagyok már,csak volt 1-2 dolgom. Eventet elindítottam. 241 ivókürt boldog tulajdonosa vagyok. :)
    Este fogok visszaolvasni. Csirkecombokat fogok sütni,köret pedig vegyes párolt zöldség lesz. Kimegyek a kertbe,az egész napos munkahelyi bezárás miatt szükségem van a Nap sugaraira! :)
    Este jövök.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na igen, valóban. Én is kisfiamnak hívom.
    Nekem 36 db. :oops:
    Nekem van csatnim köszi. Bár abból sosem elég. :)

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálatok is gyéren jöttek a felröpik?:music:
    Az ajándék levesből sikert 50 db csillagos érme!:)

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én megdobtam az 55-öt. :) Másodikra telibe talált. Most már egy híján minden földön event növény van, 10-re kész.

12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Event elkezdve,reggel az aratás megtörtént és persze megint csatni nélküli aratással kezdtem,de ezeken már nem is csodálkozom.:music:Remélem több baki nem lesz.Most látom,kerek kerék akció van,de!!!azért számomra még mindig szánalmas,hogy valentin cserép a nyeremény meg piros bólé??Alap ólak?Kész vagyok.o_O

Utoljára szerkesztett: 5.4.18
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na erre varrjatok gombot ! Ezt itt és talán az összes játékos sem tudja utánam csinálni és nem is cinálja !

Teljes időzavarban szenvedek és azt hittem szerda van.
    13 órakor leszedtem mindent és szép hosszút ültettem, azaz számomra holnap kezdődik az event !
    Így 0, azaz nulla felröpivel kezdtem ma. Délután szembesültem azzal, hogy elkezdődött.
    Vajh kész leszek? Ez itt a kérdés....:)
    Léptem is morfondírozni a saját hülyeségemen....
    Sziasztok...Jó éjt...[​IMG]

fabatka, Farmerzsolt1970, brozsa és 10 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Erika,igaz ami igaz,nagyon sok munka van a kertben. Igaz nekem csak virágos kertem van,a többi pázsit,ott fűnyírózni kell ugye. Zöldségeset semmi pénzért nem csinálok,régen volt,rá is ment a lelki békém az biztos. Állandó veszekedés ment itthon,Ne így csináld!,Ki ne kapáld! Ne oda ültess! Túl ne locsold! Meglocsoltad ma? Brrr....
    A virágok,bokrok,tuják..na ez jó nekem! :)
    De dolgozni kell vele,mert egyszer hanyagolom el..akkor nagyon nehéz kibogózni a gazból..
    Most is voltam kinn,felmértem a telepet,mit is kell csinálni. :)
    Rájöttem,hogy a kiskaput,kerítést (fából van) le kell festeni. Mamától kaptunk egy kis festéket,ami a kerítés alá a bevakolt részre fog kerülni. A lécek lazúrral vannak kenve.

fabatka, Farmerzsolt1970, brozsa és 9 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Na ezt nehéz überelni, de a csatni nélküli aratás nálam is megvolt. Brrr. Béna voltam, csodálkoztam miért ilyen kevés.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kivételesen maradt 1 ajándék, el akartam küldeni, de nagyon népszerű vagy. :)

Jó éjt kedveseim. ..[​IMG]

fabatka, Farmerzsolt1970, brozsa és 7 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kérdezném,hogy kinek küldhetek kürtöt?

Jó pihenést kívánok Nektek!

fabatka, Farmerzsolt1970, mimi és 8 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

:D
    Nekem naponta kettőt is...

19. sutimami57

Sziasztok! Klári, éppen Rád gondoltam...tudom, hogy szereted a kerti munkát. Nekem is volt kertem, vagy is, a terület most is meg van, mikor ide költöztünk, akkor veteményeztem, 6 évig csináltam, utána kezdtük az építkezést, felújítást a házon, így a kert el maradt. Soha nem kezdeném még egyszer. Nálunk is voltak gondok, mert azt is egyedül csináltam, mint ahogy most is. Egy összeveszés után a férjem ki ment a kertbe, este 10 órakor, kapálni. Ki kapálta az összes karalábét, amit pár nappal előtte ültettem. Azóta se kapált. Most annyit csinált meg, a tél végén, hogy meg metszette a szőlőt, mert tavaj én csináltam, és nem lett rajta egy szem se. :D

Holnap reggel bolt, utána folyt. köv. az udvaron. Brrrrrr

Hát, én is arattam már csatni nélkül, volt, hogy reggel mindet le szedtem én is, aztán rá jöttem, hogy event lesz délután. :(

Most meg hogyan jártam...nem is tudom, jó nekem most, vagy nem jó? Tegnap szépen el döntöttem magamban, hogy a kis farmon nem eventezek, sok a gaz, meg a röpi, nekem meg sok a dolgom is..szóval, csak a nagy farmon kezdem el. Így is volt...este, mikor már a kis kockákban volt az eventgaz, szépen be mentem a kis farmra, mert ma még nem voltam, aratás, vetés, aztán holnap majd jövök. Erre, mit pörgetek? 100%-os terményest. Utána meg mi jön? Plusz egy termés. Lestem, mint a lukinyúl, mert a nagy farmon nem szokott lenni ilyen, mindig el megy a pörgetés másfelé. Hát, mit volt mit tenni, neki álltam ott is eventezni. Nem is tudom, örüljek-e neki?????

Mindegy már, be raktam kicsi kockába, aztán majd lesz vele valami. Hát, ez történt.

20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Eldobtam az ajiba kapott baltát, 55 pontos lett + 10 kacsa Kata.
    Most voltunk a Tecsóba, vásárló az nincs, mást is akartam írni de kitöröltem, mert a modi engem törölne ki.
    Erika, bizony nehéz a paraszt élet, nem hiszem, hogy meg tudnám szokni.
    Koppi, lepattant az ajim a kapudról!
    Learattam, most pedig irány az ágy.

Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

szöszi50, fabatka, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.