Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!
    Esik az eső,de az Orosházi előrejelzést ahogy nézem még most is 0 mm. csapadékot ír..
    Be kell mennem dolgozni,de nem sokáig maradok.
    Meg lett az új kitehetőm a partyn,de semmi jó kis bónusz,pedig vagy 40-et pörgettem.Jaj,mennem kell.
    Szép napot Nektek. Puszi

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az ablakon kinézve, itt is esik az eső.
    A nap továbbra is a felhőpárnák fölött van. De "csak" 9 fok van. Szemben a dunántúli 3-5 fok Celsiussal ....
    Hajaj...

3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Szöszi. Jó reggelt. Köszönjük. Mi is nagyon örülünk,főleg,hogy ennyire örültök ti is nekünk.
    Szia Dani. Köszi. Szinte minden éjjel vele vagyok. :) Ő annyira édes. Aranyos,szép,csinos.
    Szia Sylvi. Jó reggelt. Igen. Neked már el meséltem. :)
    Szia Kincsem jó reggelt. Itt is esik már az eső. :( Hűvös is van. :( :inlove:

4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Piaccal akartam kezdeni a napot, hát nem jön össze mert esik.
    Csillagból 1378 db-om van, nem sok, de gazdaköriből van sok, ahonnan még kivehetek. 3820 van idáig bedobálva.
    Tegnap szóba álltam a fás mukival, megdobált mindenféle jóval, bejött nekem.
    19 dobáson vagyok túl, 1001 érmém van, 53 érme az átlagom, volt 6x egyből telitalálat, 4x 40 pontos, nekem a bal oldali jobban megy.
    A betegek gyógyulgassanak, mindenkinek szép napot!

sutimami57, suba_klara, Anika_9_ és 7 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Zsolti !
    Te egy amorózó vagy...:)

ursa11, sutimami57, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Lassan mennem kell. Dolog van. De leszek még. Sziasztok. :)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Tegnap gyorsan sütöttem tortát az ünnepelteknek. Olyat, amit Klárám szeret(ne). :)
    Zsoltinak is "kész lett", remélem eltaláltam az ízléseteket. :D:D
    .................
    10300 csillagot adtam a tölgynek, 4350 vár a beváltásra. A szabadság módon kívül mindent kiváltottam. :)
    Fás mukit én is lekenyereztem, jó sokszor kért "ó csak 5 aranyat". De lett egy norfolk-fenyő és egy gyapotfa. Itt abba is hagytam. Örültem, hogy sikerült. Azért van még olyan fa, ami nincs nekem. Most pl. berakhatták volna a mukihoz a mézgafát, már rég készen lenne két-három gazdaköri, ha lenne. És régen is a mukitól lehetett szerezni úgy emlékszem.
    ........................
    Hiába esik, útra kelek. Könyvtárba visszaviszem a könyveket, nehogy kifussak az időből. Utána Terminálba kell mennem. Barátnőm velem jön, nézünk cipőt, azután chilit eszünk. :)

ursa11, sutimami57, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Gratulálok a kis szépírónak!:)
    Általános suliban én is szépen írtam még a lányoknál is, középsuliban is és volt olyan amikor én írtam a tanár helyett a táblára! Pedig nem tehetek róla, hogy szépen írok!:music:
    15 lejátszott menet a baltákkal, és jött egy új nyeremény a keréken!
    Szép napot nektek! :)

ursa11, sutimami57, mimi és 9 más kedveli ezt.
  9. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi mindenkinek!
    A szomszédaim,megint lusták úgy látszik,ismét likvidálni kell egy párat,kivéve a baráti gazdáim és szomszédaim:inlove:

Ivókürt hiányban szenvedek,aki esetleg tud,nyitom az ablakot :D

sutimami57, mimi, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Nagyon szomorú az idő nálunk is,pedig már tegnap kimentem a kertbe egy kis nap fürdőt venni!Tudod Zsolti amikor olvastam a jó híreiteket egy régi dallam járt az eszemben(a legszebb szó,hogy szeretem e világon nincs)!Rajtatok áll,hogy alakul tovább az életetek:):inlove:!nekem a balta dobálás lassan akar menni,még csak 14 dobáson vagyok túl>:(!Mikor lesz ez már negyven?:cry:

sutimami57, mimi, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Sziasztok !

Itt kiderült az ég. Az előbb még a napocska is kinézett néhány percre a felhők mögül.
    Egészen kellemes az idő.
    Én még küszködök a termeléssel és egyetlen erőlevest sem állítottam elő.
    Ráérek, van idő még keddig?

sutimami57, mimi, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Mivel a kisfarmokon hagymát vetek mert nem akarok piros hőmérőt látni, ezért látom ám, hogy az én zsánerem a hagyma csakúgy szórja a röpiket. Találtam a gazdaköriben még munkásokat, másikon meg vettem akciósan 48 órára de ahogy elnézem szinte ugyanúgy adja 2x2-őben a röpit mint 1x1-ben. Szóval 2 farmon kiveszek pár 2x2-es kitehetőt, mert csak azt érdemes, az a legerősebb. Ha jól vélem az a /4 azt jelenti, hogy 4-et lehet kivenni egy farmon, nekem elég is lesz a 8 db. tegnap kezdtem és eljáccogatok vele legalább haszna van a 2 kis farmnak. Most sikerült 9-9 keverést indítani, e.növényt csak a bahákon vetek.:)

Szerettem ezt a szekerce dobálást régebben a lukimin is de ezekkel a feltételekkel nem eventezek.

A kerti trakeszt kicejgoltam a műhelyből és karba tartottam holnap reggelre egy kis választás erejéig. Fújtatni kellett mind a 4 kerékbe és sokadszor megállapítom, hogy az erő nem velem van!o_O

13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Imi!Az erő legyen veled!;):),pedig neked akartam küldeni a kitehetőkből most mi lesz?jaj,jaj!azért majd megoldjuk!A trakesz nem volt nehéz?xDLegyen szép napod!

sutimami57, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Fel kukk,mert annyi dolgom van,mint egy vagon zizi. :D Be takarítás rendben. Balta hajigálás,ahogy Imi mondta,az erő nem velem van. :D
    Szia Szöszi. Igen. Rajtunk áll. Minden nap beszélünk telefonon,sms hegyek,ráadásul,a kedvesemet mindenről tájékoztatom,mikor,hol,merre vagyok. Mert én olyan vagyok,aki szereti ha a párja tudja,hogy éppen mit csinál.Szóval,fog ez menni. :) Szeretem őt(nem kicsit) Ő meg engem. Hú. Tisztára oda vagyok érte. Nem is tudom,hogy meg érdemlem e ŐT. Mert ő egy Istennő. :)

Imi*, sutimami57, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Yessssss. 8) Na ezt akartam én elérni. Sikerült!!!!! :D

Imi*, sutimami57, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  16. Álomhajsza76

Szia Dani!
    Van időd,csak sok bónusz,lehet hogy fog kelleni,ha másodszorra eltalálod a közepét a céltáblának.ami kellhet neked,éppen a termesztéshez.
    Szóval van időd,de még sincs..

Imi*, sutimami57, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia Gabi! /Bingó, eltaláltam?!!/:D
    Huh ! Ezt lemagyaráztad ! Értem én...:) (Jelenleg 462 db kürtöm van. Mi ez az az 1350 hez képest ??

Imi*, sutimami57, mimi és 7 más kedveli ezt.
  18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Egész napom rohanás :) de még nincs vége!
    Egyik kedvenc eventem van most, én igy nem tudom fejből a ponjaim, de volt ilyen is olyan is, de messze van a vége. Amire szükségem van kiváltom, amire nincs had porosodjon!
    Én nem csinálom ezt a fás válogatást, igaz 2 fám nincs meg belőle, de előbb utóbb beszerzem! Nem lehet adj isten azonnal :D

Szuper idő van, de a szél lefújja a nyakamról a fejem, de akkor is megyek kifelé kiélvezem, mert mondja a csúnya esőt!

Szép hétvégét kivánok mindenkinek!

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A verdát a műhelyben a tetthelyen beindítottam és úgy tolattam ki vele, eppercig sem húztam vagy toltam kézi erővel így hát könnyű volt.xD:p
    Kérném szépen evvel a kitehető küldéssel vigyázni kell mert nekem már a leggyengébb is (1x2-esről van szó) 1700 Tp. Tehát a menübe nem kérek dekort, ott így is van özön mert a gyengébbeket állandóan cserélgetem le. Jó lesz az új kergébe.xD:p

Margitka az erő már nem lesz velem, csakhogy én ezt későbbre ütemeztem de úgy látom ember tervez.....:eek::);)

Anika én az időjárkálást máshogyan látom az időképen. Nem jön az eső, hanem holnaptól 20-23 fokos meleg jön majd péntek körül látok esőt de mint tudjuk az időjósok kb 1.5 napra szokták eltalálni a pontyos időjárást tehát péntek még fényévnyire van.:)

Imi*, Anika_9_, mimi és 6 más kedveli ezt.
  20. Álomhajsza76

na ne babrálj....el sem hiszem...akkor gyorsan kezd el gyártani a leveseket...Ingrid majd fényesbe öltözik miattad :inlove:

Imi*, sutimami57, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.